Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Uživatelský blog

Blog uživatele Mistr jouda

SW Novinky II.

Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Nový spot! Přečíst článek »

SW Novinky I.

Návrat mé blogové činnosti je tu. Jak víte, epizoda VII. se každým dnem blíží. A to si zaslouží nejednu napsanou novinku, v mém případě SW novinku. Nyní se dejte do čtení předváděcího dílu a napište Vaší reakci do komentářů. Děkuji. :) Přečíst článek »

Hádej postavu!/ VIII. díl

Zdravím, jo, zase jsem byl zaneprázdněn... ale i tak řekl jsem si, že tu dlouho nebyla Hádej postavu!, tak jí tady máte :) Takže bez dalších keců, jdeme na to..................... Soudruh Žižka was here... Přečíst článek »

Vánoční speciál

Po roce je to opět tady. Nastal námi oblíbený čas. Čas Vánoc. Doba, kdy máme náladu se hodit do klidu, doba, kdy máme někomu bližnímu něco věnovat. A proto jsem pro Vás našel absurdní dárky se SW tématiku. Takže pokud by neměl ideu na dárek pro známého SW fanouška, tak tento blog je pro něj věnován. Přečíst článek »

Hádej postavu!/ VII. díl

Zdravím, promiňte za zpoždění, dělal jsem na videu s tématikou SW, které ještě není hotové. Každopádně další díl [i]Hádej postavu[/i] je tu! Pokud budete chtít, tak vám to video ukážu. Ale je to blbost, to Vám říkám rovnou... Přečíst článek »

Zamysli se!/ III. díl

Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Jsem naštvanej... Přečíst článek »

Hádej postavu!/ VI. díl

Zdar. Další díl je tu. Tento týden námahy ze školy, soukromých situací, nečekaných testů a náhod jsem konečně dnes měl čas na vydání tohoto blogu. Což znamená, že další díl Hádej postavu je tu! Pro ty z Vás, co toto neznají, tak stručně vysvětlím. Já nakreslím siluety, vy hádáte. Jednoduché... :) Přečíst článek »

Hádej postavu!/ V. díl

A je tu další díl. Jak jsem zmínil, omlouvám se za neaktivnost vydávání blogů. Nastala doba, kdy učitelé dostali záchvat a chtějí všichni hned test. No co, zvládl jsem to a proto Vám přináším další díl mé blogové série Hádej postavu! Přečíst článek »

Hádej postavu!/ IV. díl

Další díl je tu! Opět pro nově příchozí vysvětlím, o co jde. tak se jedná o hádací hru. Já nakreslím siluetu, Vy hádáte. Pro více informací doporučuju se podívat na první díl série Hádej postavu! Tak neváhej a hádej! Přečíst článek »

Zamysli se!/ II. díl

Tak. Další díl je opět tu! Další téma na rozebírání a diskutování. Dnešní téma je nedodělaný vzhled postav z Rebels. Tohle je asi celé shrnutí tématu. Každopádně se chci omluvit, kdyby nastal nějaký překlep. Zničeho nic mi začala haprovat klávesnice. Přečíst článek »

Hádej postavu!/ III. díl

Jak jsem slíbil, tak další díl mé nové série Hádej postavu! je tu. Pro ty z Vás, kteří nevědí, o co jde, tak se jedná o hádací hru. Já nakreslím siluetu, Vy hádáte. Pro více informací doporučuju se podívat na první díl... Přečíst článek »

Hádej postavu!/ II. díl

Další díl Hádej postavu! je tu! S další "obtížnou" siluetou. Také jsem vysvětlil problém, který se týká vydávání. Každopádně budu rád za Vaše hodnocení, smysluplné komentáře. (že, Kawaii? :D ) Doufám, že se bude líbit... Přečíst článek »

Zamysli se!

Zcela nový formát blogů z mé hlavy. Jedná se o blog, kde budu řešit stupidní témata, o které se i přes to vedou spory, i přes jejich stupidnost. Naším prvním tématem budou dlouze řešení stormtroopeři. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Je to opět na Vás! Přečíst článek »

SW: Povstalci - recenze

Tak. Po nějaké té době jsem se rozhodl vydat další blog. Je to recenze na nový Star Wars seriál, Povstalci. Uvedu v něm Můj názor na něj. Je to taková jednorázovka. Ale kdo ví? Něco možná do této kategorie přibude... Přečíst článek »

Hádej postavu!/ I. díl

Tak. Je tu další blog po dlouhé době! Bude to spíše blog informační. Zároveň blog předváděcí. Dál to už nebudu protahovat. Snad vše důležité jsem zmínil v tomto článku. Takže žádné zdržování a dejte se do čtení! Přečíst článek »

Co dál?

Pokračování psaní mého blogu pro Vás? Rozhodněte VY, co bude pokračovat! Rozhodněte, o čem budu psát jen pro Vás! Napište mi to do komentářů. Napsal jsem několik návrhů. Ale i VY můžete vymyslet nějaký. Je to jen na Vás! Přečíst článek »

SW Zajímavosti/ 15.9.

Zatím poslední díl SW Zajímavosti je tu! Dozvíte se opět několik informací. Dnes z Epizody VI. Namátkou, dozvíte se odkud je název Ewok a Endor, jak měla skončit Epizoda, původní verze a mnohem více! Přečíst článek »

SW Zajímavosti/ 8.9.

Další SW Zajímavosti jsou tu! Dnes dozvíte několik zajímavostí o planetě Hoth, rolí herců, reakci Alec Guinnesse na další Epizodu, původní návrhy, popis lodi Executor, informace o hračkách SW a mnohem více! Přečíst článek »

SW Zajímavosti/ 1.9.

Sice škola už začala, ale další díl SW Zajímavostí je tu! Dnes, jak je již zvykem, bude tématem další Epizoda. Přesnějí Nová nadějě. Dozvíte se něco o Lucasovi, zajímavostech z natáčení, původní verze postav a scén a mnohem víc! Přečíst článek »

SW Zajímavosti/ 25.8.

Tak a je tu další díl! Dnes se dovíte několik informací z Epizody III. Dozvíte se několik informací z natáčení, něco o obleku lorda Vadera, podmínky herců, jak byly upravené scény, návštěvy z natáčení a mnohem víc! Přečíst článek »