Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Uživatelský blog

Are you in the know?Blog uživatele Viq

Boj se světelnými meči byl uznán jako oficiální sport

Ve Francii byl boj se "světelnými" meči oficiálně francouzskou šermířskou federací uznán jako sport. Je jen otázkou času, než přijdou velcí sponzoři, budou se konat akce s dotacemi v miliónech dolarů a sport se povede dostat na Olympiádu. Přečíst článek »

23. Únor 2019 - 18:54Terminál Q > Zajímavosti a blbosti

Velmi osamělý Luke na Twitteru

Jak strávit 20 let o samotě na osamělém ostrově na osamělé planetě v systému, kam nikdo nikdy nejezdí? Poustevník Luke, který se zapřísahal, že nikdy neskončí jako Obi-Wan Kenobi o samotě na píseční planetě, si vybral pro svou samotu vodní planetu. Ano, je to úplně něco jiného. Co dalšího nám poustevník Luke prozradí? Přečíst článek »

31. Prosinec 2015 - 14:23Terminál Q > Zajímavosti a blbosti

Podomácku vyrobený světelný meč realitou!

Světelný meč je věc, po které lidstvo touží již tisíce let. Sice až George Lucas před 40 lety ukázal, co to vlastně je, ale to na věci nic nemění. S nynější technikou se čekalo, že vědci představí světelný meč v příliš daleko nevzdálené budoucnosti, ovšem možnost vyrobit si světelný meč i doma se naskýtá už teď! Přečíst článek »

28. Prosinec 2015 - 22:52Terminál Q > Zajímavosti a blbosti

Postřehy k teaseru SW: TFA

Sesbírané postřehy k druhému teaseru k sedmé epizodě Star Wars - The Force Awakens. Jaké novinky nám ukázka přináší a co si z nich vzít, to vše doplněné řadou domněnek a bonusem k zamyšlení. V článku naleznete i informace, co se objevily po uveřejnění teaseru. Přečíst článek »

17. Duben 2015 - 11:43Terminál Q > Postřehy

Lehký úvod do formátování povídek

Návod a rady, jak správně zformátovat povídku, aby vypadala, jak ve skutečnosti chcete. Což obvykle nevypadá. Často schvaluji povídky, které jsou zformátovány zdánlivě hezky, ale systém webu je vyhodí ošklivé. Také zde najdete pár praktických připomínek, které by vám mohli pomoct s některými zádrhely ve formátování. Přečíst článek »

8. Březen 2014 - 17:39Terminál Q > Návody