Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Film Rebels, herci E7 a rozhovor o Maulovi

Reklama
Napsáno dne 7.2.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

V dnešním přehledu se dozvíte, na kdy je plánován úvodní film Star Wars Rebels, představíme vám další možné herce ve Star Wars 7 a blíže vás seznámíme s knihou Maul: Lockdown. Na závěr uvedeme spojitost Star Wars se hrou Disney Infinity.

Film Star Wars Rebels v létě

Úvodní film Star Wars Rebels bude uveden na kanálu Disney Channel. Prozradil to dopis akcionářům Disney, který byl odeslán tento týden. Kromě filmu by se měly v televizi také objevit krátké filmy a spoty („shorts“), které nám mají pravděpodobně přiblížit jednotlivé postavy z Rebels. Po tomto bude následovat klasický seriál Rebels, jak bylo ohlášeno dříve.

„… vesmír Star Wars nabízí obrovský tvůrčí potenciál pro celou společnost (Disney, pozn. autorů). Zatímco svět netrpělivě čeká na Epizodu 7, my uvedeme Star Wars Rebels televizním divákům toto léto filmem a krátkými spoty na Disney Channel, následovanými sériemi na Disney XD.“

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Další možní herci ve Star Wars 7

Zvěsti o nových tvářích ve Star Wars 7 se rozšířily - objevily se dohady o možném působení Zaca Efrona (v rozhovoru pro MTV) a Garyho Oldmana (v rozhovoru pro Sky Movies).

Ačkoliv má Zac Efron na kontě již řadu filmů, žádný z nich se nestal odbornou veřejností lépe hodnocený a sám herec se spíše stará o svůj zevnějšek. Se Star Wars se však již setkal v Robot Chicken III, kde namluvil Anakina Skywalkera.

Oproti tomu Gary Oldman má již na kontě řadu úspěšných filmů jako Harry Potter či série o Batmanovi a prokázal svou univerzálnost i ve filmu Pátý Element, kde se postaral o roli hlavního padoucha.

Zdroje: Jedi News, Jedi News

Zpět na začátek

Další informace o Maulovi

V minulém přehledu jsme vám oznámili vydání knihy Maul: Lockdown. Nyní její autor Joe Schreiber odpovídal na otázky týkající se této knihy a detailů ohledně děje.

Maul, kterého kniha představí, by měl být více sám sebou než ve Skryté hrozbě. Ocitne se v prostředí, kde se bude muset spoléhat na svůj trénink a psychické schopnosti a to bez toho, aby prozradil, že je Sith nebo proč byl poslán na tuto misi. Měl by tedy předvést více důvtipu - bude muset využít vše, aby přežil a dosáhl svého cíle.

Ve stínech vězení, kam byl Darth Maul vyslán, by se navíc mělo skrývat jakési parazitické stvoření zvané Syrox nebo také Vlčí červ - plazící se očistec myslí všech svých obětí, které žijí ve věčně trvajících mukách kontrolováni jeho vědomím.

Kniha by měl být thriller pro všechny, bez ohledu na to, co si o Maulovi do té doby mysleli.

Zdroj: Club Jade

Zpět na začátek

Star Wars postavy v Disney Infinity

Hra Disney Infinity bude, díky odkoupení Lucasfilmu společností Disney, rozšířena o postavy ze světa Star Wars.

Disney Infinity je hra obsahující postavy vytvořené Disney či společnostmi, jež vlastní, se kterými plníte různé tématické úkoly a je možné si postavit i vlastní svět. Hra je částečně založena i na spolupráci postav z různých vesmírů, tudíž se někteří fanoušci mohou dočkat i vytouženého setkání postav z Hvězdných válek a Mickey Mouse.

Zdroj: Bleeding Cool

Zpět na začátek