Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Potencionální herci nové trilogie

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele SakalCT
43-44
10. Listopad 2012 - 14:33
Will Smith je předpokládám jenom vtip?! Ten NIKDY!

Darth Maul Is Alive!

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Fives
29-30
Fives [Překladatel]
10. Listopad 2012 - 21:13
Taky bych řek, že Willy se na to moc nehodí ;)

"Well, buddy, you always said you wanted to be on the front lines."

+1
0
-1
Obrázek uživatele Alenn
31-32
12. Listopad 2012 - 0:25
No Hondo by pak převzal vtip od Sola :D každopádně s Anne Hathaway jednoznačně nesouhlasim, hlavně stou její hubou :D naopak Chiwetel Ejiofor nejlepší volba.

May the Force be with you.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Alenn
31-32
12. Listopad 2012 - 0:27
Lando :D

May the Force be with you.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Moloko_El
25-26
10. Listopad 2012 - 21:42
Anton Yelchin by mi na Luka i celkem padl, ale jako mladší verze.

,,Two there should be; no more, no less. One to embody power, the other to crave it.´´

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Aelsorm
27-28
10. Listopad 2012 - 22:54
vůbec z toho nemám dobrý pocit, neřekl bych, že kdokoliv dokáže podat vtip Hana tak jako to dělával Ford, také Luke, ačkoliv Hamila nemám moc rád, mi vůbec nesedí

Míra urážek poukazuje na míru inteligence

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Nightom
24-25
13. Listopad 2012 - 17:23
Anne Hathaway se podle mě do SW nehodí (sice mám rád pár filmů, ve kterých hraje ale sem bych ji 100% neobsadil). A Anton Yelchin namísto Hammila? Dobrá volba (si myslim) poněvadž je dost dobrý herec.

Pro strach o sebe v srdci může být místo. Pro strach o ostatní musí být v srdci místo.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Ryen
34-35
3. Prosinec 2012 - 20:39
No já nevím, ale vůbec bych neviděl problém v tom, obsadit do role Hana opět Forda. Podle mně teď vypadá prakticky stejně, jen by mu dali na vlasy hnědý přeliv a digitálně vyhladili vrásky a máme tu starýho dobrýho Sola - víceméně. ;) Nehledě na to, že pochybuji o tom, že se někdo dokáže té role zhostit tako jako Harrison.
Ale jinak mi potencionální obsazení docela sedí (obzvláště u Ejiofora jako Landa) až na Mae jako Leiu, to bych asi těžko rozdýchával. A když už jsme u toho rozdýchávání, tak musím říct, že ještě než jsem si přečetl článek a viděl jsem na fotce Hana jako Zacka Efrona, tak jsem málem dostal infarkt :D

+1
0
-1
Obrázek uživatele chuck21
29. Prosinec 2012 - 11:34
Četl jsem na netu že Hamill bude mít na filmu podíl tuším že bude alespoň zvučit...

There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is Force.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
8. Březen 2013 - 15:10
Han, Leia a Luke jsou zpátky 8.3.2013
A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o přechodu pod hlavičku Disney a možném návratu do svých slavných rolí. Carrie Fisher minulý týden na otázku, jestli se vrátí do předaleké Galaxie, odpověděla stručně a jasně: „Ano.“ A teď to potvrdil i Lucas, který v rozhovoru pro Bloomsberg Businessweek řekl: „Dohodli jsme se s nimi ještě před prodejem Lucasfilmu. Teď je všechno ve finální fázi rokování a brzy se podepíšou smlouvy... I když bych vám to možná neměl říkat. Disney to asi bude chtít oficiálně oznámit s hlasitými fanfárami. No, každopádně, rokování probíhá.“ Není divu, že producenti a J.J. Abrams chtějí povolat starou partu (ačkoli už je opravdu stará). A člověk by se divil Hamillovi nebo Fisher, kdyby odmítli, nic slavnějšího a výdělečnějšího než SW v jejich kariérách nefigurovalo. Harrison Ford je na tom o něco lépe, ale když je schopen přijmout roli moderátorského veterána v pokračování Zprávaře (tedy totožnou postavu, jako hrál v Hezkém vstávání – a že mu sedla!), proč si opět nepověsit blaster proklatě nízko? Mezitím se objevily zprávy, že Disney chce kromě hlavní ságy nejen několik vedlejších filmů (pravděpodobně o mladém Solovi a samostatné dobrodružství Boby Fetta), ale rokuje s televizní stanicí ABC i o hraném seriálu. Jestli půjde o temné Star Wars: Underworld, o kterém Lucas loni tvrdil, že je v pokročilé fázi scenáristické a předprodukční práce, zatím není jasné.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele bariss offee
21-22
9. Březen 2013 - 10:55
počkat Will Smith je vtip že jo !

Enemy in my enemy is my friend - Bo- Katan

+1
0
-1
Obrázek uživatele Milda
43-44
Milda [Správce]
9. Březen 2013 - 12:05
Ano.. Tento článek vznikl když nebylo odhaleno to co již víme ... A článek celkově nebyl brán příliš vážně .. V nejbližší době vystavíme článek, který připravujeme, ve kterém se dozvíte zase něco nového o hercích nové trilogie, které jsou ověřené a oficiální...

+1
0
-1