Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Druhá série Mandaloriana má datum premiéry!

Reklama
Napsáno dne 2.9.2020

The Mandalorian se před rokem se svou 1. sérií dočkal zasloužené chvály a pozornosti diváků (ČSFD 85%), není tedy divu, že se okamžitě potvrdila druhá série. Od té doby se stalo ve světě mnoho věcí, například doba koronavirová. A zrovna tato zmíněná doba způsobila odklady různých filmů, seriálů, her, nebo kulturních akcí. Ne však natáčení druhé série Mandaloriana. Práce na této řadě byly dokončeny před karanténním režimem, takže finální zpracování proběhlo bez větších potíží a podle harmonogramu. 

Rok uběhl celkem rychle a my se můžeme těšit na konkrétní datum, které si označíme v kalendáři mandalorianským symbolem, nebo piktogramem malého The Child. Premiéra se chystá 30. října na streamovací platformě Disney+ . Ta u nás v Česku zatím není dostupná, ale ke spuštění pro východní Evropu má dojít v prvním pololetí roku 2021. S trochou štěstí naši zemi spojí se sousedním Polskem a tím bychom se k službám přímého konkurenta Netflixu mohli dostat už k začátku roku.

Dalších informací je jako šafránu, ale v následujících dnech bychom se mohli dočkat traileru, nebo aspoň TV spotů. Těšit se samozřejmě můžeme na známé postavy, které nám byly představeny v první sérii. Opět uvidíme Mandaloriana Din Djarina a "Baby Yodu", Caru Dune a Moffa Gideona. Vedle nich se během série objeví další známé postavy, jmenovitě potvrzenými je Ahsoka Tano a Bo-Katan Kryze.

Dále bylo oznámeno, že druhou sérií The Mandalorian neskončí a už se pilně píše scénář pro třetí. Produkční tým dokončil práce spojené s druhou sérií už na začátku března a 20. dubna začali pracovat na konceptech pro další řadu, zatímco Jon Favreau pokračoval v práci na scénáři. Jelikož se The Mandalorian připravuje z větší části ve studiu a pracuje se s digitálními efekty, není nutný velký počet účastníků. V takových podmínkách je rozšíření viru mezi jednotlivými členy méně pravděpodobný a práce na třetí řadě by se tedy měla obejít bez odkladů, stejně jako druhá.

A jak se těšíte na druhou řadu vy? Co byste v ní chtěli nejvíce vidět?