Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Avatar Legend of Korra- Podpořte petici za pokračování v Avatarském světě

Napsal: Luke
Dne: 20.1.2015 18:10
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Vím, že to nesouvisí se Star wars, ale třeba se tu najde někdo, kdo má rád seriál Avatar the last airbender a Avatar Legend of Korra

Pokud je mezi Vámi někdo takový prosím podpořte tuto petici:

odkaz »

Promiňte mi reklamu, ale chtěl bych aby ta petice uspěla a pokud ji budete dál šíři mezi fanoušky Avatar bude jediňě rád
Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
20. Leden 2015 - 18:51
Avatara i Korru jsem relativně nedávno zhlédnul a ačkoliv musím říct, že je mi líto, že to skončilo, tak pokračování jedné či druhé série nijak moc nepodporuji. Možná, že by kvalitu udrželi, ale moc tomu nevěřím. Pokud zbývající příběhy přesunou do komiksů, asi se nic moc nestane. Nemluvě o tom, že jsem se již po dlouhém boji psychicky vyrovnal s koncem těch sérií :D

A je to docela solidní offtopic :D Avatar na webu o SW... :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Luke
21. Leden 2015 - 13:37
Petice nemá zacíl pokrčování Korry nebo Aanga,ale vytvoření nového avatara zapředpokladu zachování tvůrčího týmu:-)


Pokud jsem to umístl špatně, tak jse omlouvám
EDIT: Petice má za cíl pokračování Avatarské univerza, čili buď pokračování již existující série nebo vytvoření nového Avatara

+1
0
-1
Obrázek uživatele Exarkun
26-27
20. Leden 2015 - 20:25
Ale tak já i když jsem se většinou nemohl dočkat pokračování v takové míře, že jsem nečekal ani na titulky a jel to hned v originále, jsem si stačil všimnout, že to do češtiny překládají zdejší překladatelé Fives a Wraith, což jsou jediná jména, která si s tím seriálem v české scéně lze spojit a zrovna jsou z tohoto webu, takže se zde určitě několik fanoušků najde.. a jinak, za pokračování bych fakt dělal stojku.

Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Luke
21. Leden 2015 - 13:55
a jinak, za pokračování bych fakt dělal stojku.

Já taky:-) děkuji všem za ta kladné přijetí mé reklamy:-)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Abdilon
20. Leden 2015 - 21:44
Tak petici jsem již podepsal dříve doufám že pomůže , jelikož avatara mám velmi rád .

Není emocí, pouze míru.
Není nevědomosti, pouze poznání.
Není vášně, pouze klidu.
Není chaosu, pouze harmonie.
Není smrti, pouze Síly.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Luke
21. Leden 2015 - 13:47
To jsem moc rád

+1
0
-1
Obrázek uživatele GeorgeG
33-34
21. Leden 2015 - 16:25
1.) I když se dají najít některé souvislosti se SW (The Clone Wars --> Dave Filoni --> ATLA --> Korra) a překládají to (prý) překladatelé z tohoto webu, řekl bych, že to sem opravdu moc nepatří. To sem za chvíli lidi začnou dávat příspěvky úplně o všem. Ale nebudu mluvit za adminy. Pokud jim to tu nevadí, tak je to OK.

2.) Universe Avatara je rozšiřován prostřednictvím komiksů, které jsou až na tuším jednu výjimku (nějaká parodie) kanonické. Třeba taková komiksová série The Search přímo dovysvětluje, co se vlastně stalo se Zukovou matkou, když v tomto ohledu skončil ATLA otevřeně. Takže i když seriál skončí, neznamená to, že nebude universe dál alespoň částečně rozšiřován tímto způsobem. Přece jen - ATLA skončil v roce 2008 a stále vychází další komiksy. Smoke and Shadow se plánuje na konec roku 2015. (Btw, komiksy doporučuji mimo jiné i pro příznivce Aanga+Katary :-P)

3.) Nejsem si jist, že když si fanoušci takto "vydupou" pokračování, tak to bude za něco stát. Ještě jsem Korru celou nedokoukal, takže nevím, jak přesně to skončí, ale tipuju, že dost uzavřeně. Takže by to museli buďto znovu otevřít a vymyslet další příběh (což stejně dělají u komiksů, ale tam je to jednodušší), nebo udělat dalšího Avatara. Což nevím, jestli by se mi zamlouvalo; už u Korry se mi moc nelíbil ten přechod do modernějšího světa (dost se vytratila ta fantasy atmosféra z ATLA) a u dalšího Avatara by to byla už téměř přítomnost. Možná příběh o Avatarovi Rokuovi nebo jiném z předchozích by byl OK, ale to je taky docela divné, když už divák ví, co se odehraje za X let.

4.) Pokud tvůrci pokračování ve formě seriálu neplánují, žádná petice to nezmění. Vzpomeňte si na SGU nebo TCW, a v obou případech měly tyto seriály mnohonásobně větší sledovanost, než Avatar. Samozřejmě se můžu mýlit, ale v tomto ohledu to vidím hodně pesimisticky.

5.) Don't cry because it's over. Smile, because it happened.

I'm the begining of the end and the end of time and space.
I'm essential to creation and I surround every place.
What am I?

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Luke
22. Leden 2015 - 18:36
k 2 bodu Mohli bysme společně zažádat o vydání komixů avatar v ČJ? Prosím

+1
0
-1
Obrázek uživatele Soviet Princess
26-27
21. Leden 2015 - 22:16
Tak podepsáno, sice nevěřím že pokračování vznikne ale proč to nepodepsat :)
Avatara sem z koukla celkem nedávno a konec Korry mě celkem dost překvapil, něco takovýho bych od puritánských Amíku nečekala :D
Škoda že komiksy nikdo nepřeložil protože čtení v anglině mě nebaví ale i tak si je budu muset v blízké době přečíst ať vím co se odehrálo potom.
Jinak kdo to neviděl tak to vřele doporučuju i když ze začátku se vám to muže zdát hodně divný (hlavně šesti nohej lítající koberec :D )

Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
1. Únor 2015 - 13:18
Díky za odkaz, nevěděl jsem, že se něco podobného organizuje. Avatar je skvělej seriál, jeden z nejlepších (Clone Wars, natož pak Rebels jsou v porovnání fakt slabota) - chytrej, vtipnej, milej a hodně často až překvapivě moudrej. Pokud by pokračoval ve stejným duchu, byla by to bomba! Jinak si myslím, že není tak velký problém sdílet podobné věci na web o Star Wars - přeci jen, řada lidí tu toho sleduje dost najednou, tak kde jinde hledat podporu? Za mě žádný problém.

JAMU

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
1. Únor 2015 - 13:41
Děkuji za podporu a prosím šiřte to i na aglický stránky a na facebook a twitter a já nevím co ještě.Prosím šiřte to dál:-)

+1
0
-1