Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star wars - hra na hrdiny

Napsal: Abdilon
Dne: 26.7.2015 10:27
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Zdravím rád bych se zeptal zda někdo na webu má tuto hru odkaz » je to hra na hrdiny . Pokud to někdo má chtěl bych vědět zda to stojí za ti peníze pře jenom 800 kč je dost předem díky za odpověd .
Přidat komentář
Obrázek uživatele Blechy
26. Červenec 2015 - 14:14
hele, podle mě, jestli už nějakou takovou hru máš, např dračí doupě, kozlem a mečem nebo něco podobného, tak nemusíš ani kupovat tohle, stačí když na herní pravidla hry kterou máš napasuješ příběh star wars postavy, zbraně, ano trochu času to zabere a nemusíš utrácet 800 za něco co ani nevíš co přesně je...
vim že sem ti neodpověděl na otázku ale (jakožto dlouhodobý pán jeskyně) můžu říct, že nemusíš prakticky kromě kostek nic kupovat :D

+1
0
-1