Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SW KOTOR 2

Napsal: Olbor
Dne: 16.7.2014 0:10
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Zdravím Vás,
chtěl bych poprosit o radu.
Jedná se o to, že jsem si z nostalgie chtěl zahrát KOTOR 2. Jelikož je originálka někde ztracena, stahnul jsem si hru z netu. Mam OS Windows 7 a zkusil jsem už různé pokusy o zprovoznění hry, jelikož píšu sem :D, marně. Byl bych rád za užitečnou radu, případně odkaz kde se nechá hra stahnout aby fungovala pro Win. 7 (případně i pro širokoúhlý monitor).
Moc děkuju za Váš čas a radu.
Olbor
Přidat komentář
Obrázek uživatele Kapitán Rex 007
16. Červenec 2014 - 8:24
Pokud vím, tak Anakin Sólo (myslím tím uživatele netu) má nějaký KOTOR, který mu nefunguje a chtěl by se ho zbavit. Jestli chceš můžeš se s nim pokusit domluvit. Cena by mohla být nízká, z toho důvodu že jí má asi dva roky. (Jestli si dobře vzpomínám).
Jak to všechno vím? Jednoduše. Jsem jeho bratr. Jestli nebydlíš daleko od Prahy, tak ti to možná vijde.

Život je návykovej a někdy zabíjí.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
16. Červenec 2014 - 13:21
Jsou různé způsoby, jak hru donutit pracovat (dokonce i modifikace pro širokoúhlé zobrazení), ale bylo by dobré, pokud bys ještě více specifikoval, co se přesně se hrou děje. Tím myslím zda: hra spadne ihned po spuštění, přehrají se úvodní animace a pak hra spadne, zobrazí se menu, ale pak hra zamrzne... Problémů existuje spousta, řešení jsou různá :)

Spustit normálně KotORy je na nových systémech prostě problém :D
EDIT: Je jedno, zda je hra originál či ne, hra je prostě stará a v pohodě jí spustí XPčka a níž... I když ani to není úplně zaručené :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Olbor
39-40
18. Červenec 2014 - 20:40
Nejsem zrovna machr na PC ale zkusi jsem to takhle:
Nainstaloval jsem hru ze setupu (dal jsem kompatibilitu s Windows 7, Vista servis pack 2 i XP). po instalaci jsem ji patchnul na 1.0b a cracknul (cracků jsem zkusil asi 5 různých). Spustim hru a po intru se objeví, že program přestal pracovat. Spustim launcher a nastavim rozlišení a vypinam video. spustim EXE soubor a dostanu se do základniho menu hry (při jakékoliv manipulaci s grafickým nastavením hra spadne) vyberu new game vytvořím postavu a dám hrát. hra se načte ale jakmile se ozve první zvuk prologu hra přestane pracovat. zkoušel jsem nahrát i jiný Mss32.dll soubor (přizpůsobil jsem ho a odblokoval) beze změny hra pokaždé spadne. zkusil jsem i test harware a nevyhovuje operační systém.
hledal jsem návody a rady, ale většinou v angličtině a dost staré.
Děkuji Olbor

EDIT: nevim zda-li je keště jiná možnost, jak hru přimět k funkčnosti, pokud by tě něco napadlo, velmi bych ocenil radu od někoho kdo se v tom opravdu vyzná.

May the Force be with you...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Anakin Solo
16. Červenec 2014 - 17:27
Ano...Rex má pravdu. Kotor 2 mám a chci se ho zbavit. Ale není to pro poškození ale pro jiný operační systém než mám.

"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda

"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere

+1
0
-1
Obrázek uživatele Olbor
39-40
16. Červenec 2014 - 19:21
Ahoj :D
Děkuju za nabídku, ale poštovné by mě vyšlo skoro stejně draho jako nová hra :D jsem až ze západního okraje republiky.

May the Force be with you...

+1
0
-1