Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Tajná továrna 1.

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
10. Únor 2013 - 20:59
Budu upřímný, není to nic moc.
První nedostatek spatřuji již v názvu povídky: Tajná továrna. Hmm, o čem by to asi mohlo být? V podstatě jsi část pointy vyzradil dřív, než se čtenář vůbec začetl a to je, dle mého, chyba. Netvrdím sice, že by tento název nezaujal, každopádně by měl být opředen i trochou tajemství - čtenáře baví pídit se odstavec po odstavci k pravdě a když ji odhalíš hned na začátku, dotyčný již necítí motivaci číst dál.
S názvem je spjat děj a popravdě nic dech beroucího to není. Separatistická základna plná droidů, která je odsouzena k zániku zásahem jednotky klonů. Možná to tak působí pouze proto, že se jedná o první část, ale divil bych se, kdyby tomu bylo jinak...
Ze stránky slohové to také není žádný zázrak, nebudu to tu ale donekonečna rozpitvávat, od toho jsou hodiny češtiny v rámci školní výuky. Jen jedno doporučení: čti! A to zejména knížky, knížky románové. Dobří autoři, kteří mi hodně dali, jsou kupříkladu Bohuslav Vaněk-Úvalský nebo Milan Kundera. Jakmile pár bichlí přelouskáš, získáš představu o tom, jak by měl ucelený text vypadat. Tím nechci říct, že je to hrůza (byly zde i mnohem horší práce), ale své nedostatky to rozhodně má (zejména v psaní přímé řeči).
Tak, to je ve zkratce vše, hodně štěstí při dalším psaní!

JAMU

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Pablo.knight
30-31
10. Únor 2013 - 21:33
Však jo, zkusil jsem. Náhodou k napsání slátaniny je třeba taky jistého typu talentu. :)

„Tu es oder tu es nicht. Es gibt kein Versuchen.“

+1
0
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
10. Únor 2013 - 21:45
To ti neberu, na druhou stranu ti jej ani nezávidím.

JAMU

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
12. Únor 2013 - 22:19
Špatné to není, určitý potenciál v tom vidím - některé věty jsou sestaveny velice dobře a narazila jsem i na několik velmi pěkných obratů.
Má to ovšem ještě spoustu nedostatků, zvlášť v gramatice. Některé hrubky jsou už téměř přes limit, který jsem schopná skousnout. Pozor na shodu podmětu s přísudkem, taky koncovky (otočil se k Lattovi, Lattovi vadilo), z věty „Chlapy máme úkol.“ jsem dostala šok :D
Jednou máš napsané klon, podruhé clon... to mě nutí si myslet, že text byl napsán ve spěchu a bez následné kontroly.
Je to ale tvá první povídka, takže je třeba trochu zamhouřit oko a držet ti palce při dalším psaní; rozhodně piš dál, jak jsem zmínila, potenciál tam je a při troše píle a úsilí to může být dobré! ;)

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Pablo.knight
30-31
10. Březen 2013 - 14:25
Právě že na minulém webu jsem jednu (4 kapitoly) už měl, ale taky dosti mizerná práce.

„Tu es oder tu es nicht. Es gibt kein Versuchen.“

+1
0
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
21. Únor 2013 - 15:49
Nebylo to nejhorší.

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
0
-1
Obrázek uživatele killkep
26-27
28. Únor 2013 - 9:36
Když prominu pravopisné chyby což mi až tak nevadí, tak nice job. Doufám že uděláš další díly.

Following direct orders isn´t always the best way.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
28. Srpen 2013 - 1:43
Zatim se nestalo nic zajímavýho, co by mě mělo zaujmout. Vim úlohy kloních týpků, že odstřelovač je bystrej a často působí jako velitel, protože chodí vepředu. Snad se v příštích dílech dozvim něco víc o postavách a třeba se objeví nějaká zajímavá zápletka. A jak je tu již psáno, je dobrý, když z názvu ta zápletka nebude jasná :).

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
0
-1