Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Ztraceni: 4 Starý přítel

Reklama
Autor: Noriston
Přidáno:28. Únor 2013 - 15:16
Přihlásit se k odběru

Ztraceni: 4 Staří přátelé

Z klimatizace začala vypadávat mrtvá těla chobotniček. Po chvilce nepřerušované palby se chobotničky stáhly. Merry si oddechla a sedla si na zem, tam již vyčerpán ležel Matt. Matt se vzchopil a vydal se směrem na chodbu. Merry ho chytila a otázala se ,,Kam jdeš?“. ,,Musím jít pro zásoby ještě jeden takový útok a jsme bez munice.“ dodal.
Vydal se na cestu. Šel opatrně, potichu a při zdi. Udělal krok, aby se otočil. Byla tam postava částečně obalená chobotnicemi. Spadlo to na zem a začalo to sebou škubat, takovou rychlostí, že to skoro bral jako tanec k nějaké šílené hudbě.
Pascal se snažil komunikovat s tím. Ale vůbec mu to nešlo. Podíval se, a před ním stál kapitán. Chtěl promluvit. Křeče. Svalil se na zem, a řval do prázdna z nehorázné bolesti. Jedna chobotnička se odtrhla a vyskočila na kapitána, ten ji okamžitě sestřelil a začal mluvit na z části Pascalovo tělo. Pascal nerozuměl. Pascal zase cítil cit v prstech a rychle se postavil. Neviděl na pravé oko. Stihl akorát dodat ,,Zabij mě. Dělej!“.
Znetvořený Pascal zvolal ,,Zabij mě. Dělej!“. Potom Matt už pouze zvedal blaster, ale pozdě. Tělo Pascala se vztyčilo ze země a pomalým krokem kráčelo vpřed. Matt střílel na hlavu. Bohužel tu už stihlo oblézt zbytek chobotniček. Matt střílel, jak mohl, ale zbývalo jich pořád hodně. Zbývali poslední dvě. Najednou ,,Cvak“. Byl bez munice. Začal utíkat směrem skladiště. Pascalovo tělo jej pronásledovalo.
Doběhl do skladu a zavřel za sebou dveře. Rychle nabil a hledal další blastery. Našel jeden, ten také nabil a připravil se k boji. Dveře se otevřely a vstoupil Pascal. Během cesty se asi musely připojit další chobotničky. Teď jich měl zhruba stejně, jak na začátku. ,,Prásk, prásk“ střílel Matt jak o život. Po půlminutový střelbě, již žádný chobotničky nezbyly. Na zem padlo bezvládné tělo, které mělo v hlavě zabodnuté dvě ocelové špice.
Naházel do baťohu všechnu munici, jídlo a další věci, které našel. Šel již pryč, ale potom se obrátil a vložil Pascalovi granát do pusy a pronesl ,,Byl jsi skvělý pilot a dobrý přítel.“. Při tom si všiml, že má ID kartičku v kapse a vzal si jí. Aktivoval granát, pak odešel. Jen co zavřel dveře, tak se ozval výbuch. Nahlédl ještě dovnitř a z jeho těla nic nezbylo.
Došel bezproblémově do strojírny a řekl Merry co se stalo. Vyložil výbavu a vrátili se zpět do oprav.

S Pozdravem UboxNar

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
1 hlas
5 hvězd
1 hlas
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
0 hlasů