Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars Knights of the Old Republic - Část 2

Reklama
Autor: REVANGRANO
Přidáno:2. Březen 2014 - 17:00
Přihlásit se k odběru

I přes Wedgovi rady jsem se rozhodl hodit sem pokračování mojí knihy o KotORu. Všichni sem dávají povídky, ale to co píšu já není jenom povídka na části, je to celá kniha a to co napíšu sem prostě hodím. Jak mi Wedge radil tak jsem si to po sobě pečlivě zkontroloval a snažil jsem se udělat příběh mnohem víc zajímavější. Doufám, že pokračování se vám bude líbit :) Jako vždy přeju pěkné čtení :)
!

2.KAPITOLA
---------------

Chodba ve které se nacházeli hostila mnoho malých obchůdků, většinou se zdravotnickým materiálem. Obchodníci byli také téměř stejní. Všichni to byli Twi´lekové. Po chodbě se pomalu vznášeli úklidoví droidi a hučení jejich uklízecích otočných smetáků se neslo oválnou chodbou. Zdi byly vysoké jen do pasu zbytek oválné chodby tvořily okna, jež se táhla kolem dokola. Carth a Naver pozorovali skrz ně všudypřítomné kluzáky jak si razí cestu ulicemi Tarisu. Provoz nebyl tak hustý jako na Curuscantu, ale rozhodně větší než na většině planet.
Dvojice mužů vyjela výtahem nahoru do Horního Města. Dveře se otevřely a jim se naskytl úžasný pohled na Tariské mrakodrapy. Obří budovy se zaoblenými vršky a spoustou oken lemovaly ulice Horního Města. Idylický pohled narušovali všudypřítomní Sithští vojáci hlídkující v pravidelných intervalech. ,,Měli bychom zjistit jak se dostaneme do Podměstí.´´ Navrhl Carth. Naver přikývl. Jejich kroky směřovaly přes dlouhé –dalo by se říct- náměstí, které mělo na konci vlevo a vpravo dvoje dveře. Ani jeden nevěděl kam vedou, ale byla to jediná cesta dál. ,,Tak a kudy teď ?´´ Zeptal se Grano jako kdyby čekal že jeho společník bude vědět kudy i přes fakt že oba jsou na Tarisu poprvé. Carth jenom ukázal prstem doprava a oba pokračovali v cestě. Prošli jakýmsi průchodem a vpravo spatřili výtah a vedle ceduli. Výtah do Dolního Města, stálo na ní. U dveří stál bohužel Sithský strážný a nevypadal zrovna na to, že by je nebo kohokoliv jiného kromě Sithské hlídky chtěl pustit do Dolního Města.

* * *

Taris byla z velké části městská planeta. Město nemělo jméno, ale protože zde byly očividné důvody, které jaksi třídily obyvatelstvo Tarisu na bohaté, střední třídu a chudé tak si obyvatelé vymysleli vlastní názvy pro části města. Město u povrchu bylo místo kde ti nejchudší přežívali a museli trpět pokusy Sithů z rakghouly, což byli nemyslící tvorové jimž šlo jen o to nasytit se. Nejhorší na tom bylo, že tyto monstra byli obyvatelé tzv. Podměstí sami. Podměstí je název pro nejchudší část města. Střední třída žila v tzv. Dolním Městě v části kterou ovládaly gangy, ale jen dva z nich byly nejvýraznější. Skrytí Bekkové a Černí Vulkaři tyto gangy na sebe navzájem útočily a snažily se nad sebou získat převahu. Z pohledu obyvatel byli ti hodní Skrytí Bekkové v čele s Ghadonem Thekem. Nakonec tu bylo Horní Město, většinou zde žili ti nejbohatší Tariští aristokraté, ale teď byla většina Horního Města zaplněna Sithy.

* * *

Grano a Carth vstoupili do kantýny jež byla jen asi sto metrů od výtahu do Dolního Města. Prošli kolem obdélníkovou místností kolem stolů a spatřili skupinku dvou Rodiánů a jednoho Twi´leka jak pozorují muže s brýlemi na očích a bílým turbanem na hlavě. ,,Ale, ale kohopak to tu máme. Slavný lovec odměn Calo Nord.´´ Řekl jeden z Rodiánů. Druhý se hned přidal. ,,To nemůže být on, kdyby byl tak by byl větší.´´ Nord z nenadání promluvil. ,,Jedna….´´ Twi´lek se náhle přidal do řeči. ,,To má být co ?! Chce nás zastrašit počítáním ?!´´ Lovec směle pokračoval. ,,Dva….´´ ,,Nejspíš počítá kolik nás proti němu stojí a nějak mu to nejde.´´ Zasmál se jeden z Rodiánů. ,,Tři !´´ Dokončil svoje počty Calo a hned jak to dořekl hodil pod nohy tří troufalců termální detonátor. Ten s třeskem explodoval a v mžiku ukončil životy překvapené skupinky. Nikdo v kantýně tomu nevěnoval moc velkou pozornost. Takové věci tu byly na denním pořádku pokud byl v kantýně Calo Nord. Lovec potom prošel kolem Navera a Cartha a odešel z kantýny. Naverovi věnoval obzvláště dlouhý pohled.
,,Tohle asi nebude moc bezpečné místo huh ?!´´ Procedil potichu mezi zuby Carth. ,,Měli bychom se někoho zeptat na ty Republikové moduly´´ Navrhl Naver Grano. Beze slova pokračovali oválnou místností až k baru. Barman byl Quarren, jeho chapadla jež mu vedla od úst se mihotala ve vzduchu a neustále klapal svými čtyřmi kusadly v ústním otvoru. ,,Co si budete přát ?´´ Zeptal se Quarren. ,,Dva Jawa džusy.´´ Řekl směrem k barmanovi Onasi. Barman mávl rukou a krásná Twi´lecká servírka jim přinesla jejich pití. ,,Děkujeme ti.´´ Řekl jí příjemným hlasem Naver. Dívka se usmála a vrátila se zpátky do práce. Její lekku způsobilo jemný větřík jež ovál oba muže.
,,Vidím, že obsluha je velmi atraktivní.´´ Řekl Carth směrem k jeho společníkovi. Ten jen s úsměvem přikývl. Naver poťukal barmanovi na rameno. ,,Čistě náhodou jste neslyšel o modulech Republiky v Podměstí ?´´ Quarren se opřel o bar a jeho chapadla se stále hýbala když byla položena na stole. Cartha to znervózňovalo a raději sundal ruce z baru. ,,Čistě náhodou jsem něco zaslechl.´´ Řekl komoleným Basicem barman. ,,Prý se našlo pár přeživších, většinou Republikoví vojáci, ale ti byli ihned zajati Sithskými vojáky nebo co hůř, sežráni rakghouly.´´ Oba muži raději nechtěli vědět co to rakghoul je a tak se přidal do řeči Carth. ,,A nezmínil se někdo o nějaké ženě v modulu ?´´ Barman se naklonil blíž. ,,Něco jsem zaslechl, o nové otrokyni kterou za podivných okolností získali Černí Vulkaři v Podměstí možná je to ta co hledáte.´´ Naver a Carth se na sebe podívali, bylo očividné že oba mysleli na to samé. ,,Děkujeme za cenné informace, už půjdeme.´´
S těmito slovy oba opustili kantýnu a vydali se zpět do bytu ze kterého přišli. Opět sjeli výtahem dolů a šli oválnou chodbou směrem k bytu když spatřili otevřené dveře jednoho z bytů. ,,Tady není nic k vidění, pokračujte dál pokud víte co je pro vás dobré občane.´´ Řekl Sithský voják stojící u dveří. Uvnitř bytu byli další dva vojáci a jeden z nich vyslýchal nejspíš nevinného Aqualishe ohledně ukradených Sithských uniforem. ,,Řekni mi kde jsou ty ukradené uniformy nebo tě na místě zastřelím !´´ Křičel Sithský Kapitán stráží na nebohého Aqualishe.

* * *

Aqualish byla rasa připomínající v jistém smyslu pavouky. Velké černé oči a hlava, dvě měkká růžová kusadla a jemné černé ochlupení na hlavě. Vcelku zastrašující vzhled, ale měli dobré vlastnosti. Pravda byla, že mnoho Aqualishů se v poslední době přidalo k Černým Vulkarům, ale spíše jen z nedostatku peněz k obživě.

* * *

,,Řekl bych že zakročím.´´ Řekl Naver a už pomalu sahal po svém blateru. ,,Nemůžete dokázat jeho vinu !´´ Křičel na Kapitána stráží. ,,Muži nechci žádné svědky až to tu budu ,,vyřizovat´´ s naším Aqualishským kamarádem.´´ Pronesl Kapitán ke svým mužům. Vojáci beze slov namířili své opakovací blaterové pušky na dvojici a začali pálit. Naver se vyhnul první salvě z pušky a popadl svůj blaster a střelil vojáka před ním do nohy, ten se s křikem svalil na zem. Carth mezitím vyřídil druhého vojáka a Sithského Kapitána. Naver neměl v úmyslu zabít zraněného vojáka, ale ten mu moc na výběr nedal. S vypětím sil skočil Naverovi po krku a svalil ho na zem, úmyslně ho nechával nahoře a on sám byl na podlaze pro případ že by se Onasi rozhodl střílet.
Svíral Naverovo hrdlo a neustále si hlídal jestli se jeho společník nepřibližuje. Carth se rozběhl kamarádovi na pomoc, voják si toho však všiml, odhodil Navera pryč a podkopl Onasimu nohy. I přes bolest kterou cítil v noze vstal a znovu se vrhnul na Grana. Ten už byl však připraven a blasterová střela projela hrudí nic nečekajícího vojáka.
,,Skvělá rána příteli.´´ Pochválil Navera Carth. Grano přikývl a oba přistoupili k Aqualishovi. ,,Měli ti Sithové pravdu o těch ukradených uniformách ?!´´ Zeptal se Onasi vyděšeného muže. Aqualish se po krátké úvaze rozhodl říct pravdu. ,,Ano, měli pravdu. Ale ty uniformy jsem neukradl, vyhrál jsem je v partičce Pazaaku. To oni přišli s tím, že jsem je ukradl.´´ Řekl sklesle. ,,Co říkal ? Ty jsi mu rozuměl Navere ?´´ Ptal se udivený Carth. ,,Ano rozuměl.´´ Odpověděl klidně Grano.

Jeho znalost cizích jazyků přišla právě vhod. Nevěděl jak se dokázal tak rychle naučit jazyky jiných ras. Nejspíš to je dar od přírody. Pomyslel si. ,,Je nám jedno jak jste je získal.´´ Odpověděl Aqualishovi Naver. ,,Je důležité jestli je máte.´´ Carth nechápavě koukal na svého přítele. ,,O co ti jde Navere ?´´ Řekl tichým hlasem. ,,Jen mně nech pracovat.´´ Aqualish ukázal na bílý kufr schovaný na velkou vázou u okna. Grano a Onasi přistoupili ke kufru a otevřeli jej. ,,Děkujeme za pomoc, teď by jste raději měl jít než se objeví další Sithská hlídka. Muž kývl hlavou a ve spěchu opustil místnost. ,,Co hodláš udělat s těmi těly ?´´ Zeptal se Carth. Naver nic neřekl a blasterem prostřelil okno. Vzal tělo mrtvého vojáka a vyhodil ho z něj. ,,Vyřešeno.´´ Prohlásil.
,,To jsem ještě nevyděl.´´ S údivem okomentoval jeho čin Onasi. Potom vyhodili z roztříštěného okna i zbývající dva vojáky. Potom Naver vysvětlil Carthovi svůj plán se Sithskými uniformami. Plán byl vcelku jednoduchý, přijít k výtahu do Dolního Města namluvit strážnému že je střídání hlídek ve spodním patře a tak se úspěšně dostat dolů.
Jediné co se mohlo pokazit bylo v případě, že by strážný požadoval autorizaci. V takovém případě by byli přinejmenším zatčeni. Zabití strážného v případě neúspěchu nepřipadalo v úvahu. Před tolika lidmi by to způsobilo až příliš velký rozruch. Museli doufat v zázrak.
Dvojice vyšla z Aqualishova bývalého bytu v leskle stříbrných Sithských uniformách a s jejich opakovacími puškami v rukách. Hlavně nepůsobit podezřele. Pomyslel si Naver. Vyjeli výtahem do Horního Města a pokračovali přes náměstí směrem k cíli. Ostatní Sithské hlídky jim moc nevěnovaly pozornost, neměly důvod. Sithů tu bylo mnoho a dva vojáci na náměstí navíc nebyli nic neobvyklého.
Opět prošli průchodem a přistoupili ke strážnému u výtahu. ,,Výborně další hlídka tam dolů, buďte opatrní hemží se to tam Černými Vulkary.´´ Řekl směrem k nim voják a otevřel dveře výtahu. Oba beze slova vstoupili dovnitř a dveře se zavřely. ,,To šlo snáz než jsem čekal.´´ Řekl po chvíli Carth. ,,Také jsem to čekal těžší, ti Sithové nejsou moc chytří.´´ Oba si sundali stříbrné helmy s velkým černým vizorem, který zabíral většinu helmy. Dveře se otevřely a oni konečně vstoupili do Dolního Města. Ihned poznali rozdíl oproti městu nahoře. Všude se válely kusy odpadků a různé kovové části, nejspíš z kluzáků. Všudypřítomný zápach se ještě dal snášet, ale byl cítit hodně. ,,Tak se tu trochu porozhlédneme.´´ Řekl a ramenem popostrčil Grana Onasi.
Před nimi bylo rozcestí. Nevěděli co je vlevo a vpravo, ale před nimi byly byty Dolního Města. Nikdo z nich nevěděl kudy kam a tak jen udělali pár kroků doprostřed rozcestí. Náhle vlevo spatřili skupinku složenou z Rodiánů, Twi´leků a Lidí. Jakoby na něco čekali. Po chvíli přiběhla další skupina složená převážně z Aqualishů a rasy jménem Kadas'sa'Nikto. Byla to rasa převážně hnědé až tmavě zelené barvy pleti. Kolem očí měli zvláštní, krátké špičaté výrůstky a nos měli zploštělý. Dvojici hned bylo jasné o koho se jedná. Byly to gangy Skrytých Bekků a Černých Vulkarů.
Hned od počátku bylo jasné kdo má navrch, Černí Vulkaři kosili Bekky jako nic. Potyčka netrvala dlouho, Vulkaři brzy stáli před mrtvými těly svých soků. Jeden z nich se náhle podíval na Navera a Cartha. ,,Sithové tu taky nemají co dělat.´´ Prohlásil a skupinka Černých Vulkarů zaútočila na překvapenou dvojici. Jejich –vypůjčené- opakovací blasterové pušky však udělali z útočníky krátký proces. Pár dobře mířených střel a útočníci už leželi na zemi bez života. ,,Myslím že nejlepší bude zbavit se těch uniforem.´´ Navrhl Grano. Otočili se a šli cestou napravo. Prošli otevřenými dveřmi a před nimi se rozprostřela rozlehlá místnost. Po obou stranách místnosti byly hluboké příkopy ve kterých probíhaly závody kluzáků.
Na konci místnosti byly dveře. Stála u nich Vulkarská stráž. Oba muži se raději rozhodli schovat se za trosky kluzáku, které byly před nimi. Tak ze sebe sundaly Sithské uniformy a blasterové pušky hodily do ocelového příkopu. Potom se v tichosti vytratili zpět na rozcestí. Oběma bylo jasné, že do Podměstí se rozhodně nedostanou přes byty, takže bylo zbytečné tam chodit. Proto se rozhodli obejít mrtvá těla znepřátelených gangů a pokračovat na rozcestí vlevo. Chodba se stáčela mírně doprava. Byla v ní sice okna, ale nenabízela moc hezký pohled. Potemnělé světlo za okny bylo způsobeno tím, že byli několik set metrů pod Horním Městem. Svoje pohledy proto brzy od oken odvrátili a opět se vrátili ke sledování cesty. Po asi třech metrech se široká chodba opět stáčela doleva. V levé stěně byly dveře, před nimi stál Rodián s elektrickým obuškem. Nejspíš vyhazovač kantýny. Pomyslel si Naver.

Na dveřích stálo Javyarova Kantýna. Oba usoudili, že je čas zjistit další informace o Republikových modulech. Třeba někdo v kantýně bude vědět víc. Přeci jenom byli už tak blízko Podměstí. Vyhazovač jim otevřel dveře a oni vstoupili dovnitř. Mezi kantýnami nebyl rozdíl. A nezáleželo na tom kde byly umístěny, lišily se pouze velikostí, obsluhou a názvem. Prošli obdélníkovou místností jako předtím v kantýně v Horním Městě a opět stáli na kraji kruhové místnosti, jež měla uprostřed velký podpírací sloup, jež sahal až k relativně nízkému stropu. Stoly byly rozmístěny kolem něj a kolem stěn. V kantýně byly takové obdélníkové místnosti jako ta vchodová tři. V každé z nich bylo něco jiného.
V jedné bylo místo pro jezdce závodů kluzáků, v další bar a v poslední místnosti byly Twi´lecké tanečnice.
Rozhodli se, že nejvíc informací získají opět u baru. Náhle spatřili mladou Twi´lečku modré pleti. K dívce se blížili dva Rodiáni a nevypadali moc přívětivě. ,,Už jsem vám řekla aby jste mně nechali na pokoji. Tak mi dejte trochu prostoru. Váš dech smrdí jak žrádlo pro Banthy.´´ Rodiáni se zasmáli a hned reagovali. ,,Malá holčička by neměla chodit do baru. Takové místo není pro malou holčičku. Pokud je chytrá měla by utíkat domů.´´ ,,Komu říkáš malá holčička rozpláclá držko?!´´ Rodiáni se nedali odbít. ,,Vypadá to. Že potřebuješ lekci slušného chování.´´ Dívka měla ihned odpověď. ,,Jenom vteřinku hoši. Hey….Zaalbare což takhle trochu pomoci ? Potřebuji abys urval ruce pár slizounům.´´
Carth a Naver se podívali na koho to dívka mluví. Bylo to velký Wookie, rasa z planety Kashyyyk. Celý porostlý hnědou srstí. Nos měl jako černou tečku a jediné co měl na sobě byl kus tmavě červené látky přehozený přes ramena, který se křížil na hrudi a opět se spojoval u pasu a tvořil tak opasek. Na zádech měl laserovou kuši a na opasku několik zásobníků do ní. Rozhodně nikdo s kým by jste se chtěli pustit do roztržky.
Wookiové měli zvláštní jazyk plný hrdelních zvuků a různých vrčení. Jejich jazyk byl neobyčejně těžký. Naver však rozuměl a dívka očividně také když jí její chlupatý kamarád odpověděl. ,,Mission, jsem zaneprázdněný. Právě přinesli moje jídlo.´´ Dívka nahodila smutný pohled. ,,Jenom na chvíli…. Jídlo můžeš dokončit později. A jen tak mezi námi potřebuješ trochu ,,praxe´´, takže laskavě pojď sem.´´
Zaalbar se zvedl ze židle a postavil se vedle dívky. Rodiánům se objevil na jejich obličejích výraz strachu. ,,Nechceme problémy s Wookiem. Náš problém je s tebou.´´ ,,Máte problém se mnou, tak máte problém s Velkým – Z, takže jestli se nechcete zaplést s mým chlupatým přítelem navrhuji aby jste vy slizouni odešli.´´ ,,Malá holčička má štěstí že má velkého kamaráda.´´ Řekl ještě jeden z Rodiánů a potom oba utekli. ,,Myslím, že by mohla něco tušit, vypadá, že se tu vyzná.´´ Řekl tichým hlasem Naver Carthovi.
,,Zdravím. Jsem Naver a tohle je můj společník Carth.´´ Řekl dívce příjemným hlasem. ,,Ahoj. Nepoznávám tě a to znám tady v Dolním Městě hodně lidí, musíš tu být nový. To ze mě a tady Velkýho – Z dělá tvojí oficiální uvítací komisy.´´ Usmála se dívka. ,,Zajímavé. Mluvíme stejným jazykem.´´ Řekl Grano. Dívka ihned pokračovala v řeči. ,,Zas tak ne, hodně ras umí mluvit Basicem, jenom většinou dávají přednost svému rodnému jazyku, ale já jsem tady na Tarisu vyrůstala. Takže jsem se naučila používat spíše Basic, už jenom proto, že jím mluví většina obyvatel.´´ Náhle se přidal do řeči Carth. ,,Musíš mít velkou odvahu malá, vzdorovat Vulkarům. Máš jméno ?´´
,,Jmenuji se Mission Vao a tenhle velký Wookie je můj nejlepší kamarád Zaalbar. Ráda bych vás tu provedla, ale ulice zde jsou velmi nebezpečné, ale jestli je něco na co se chcete zeptat ráda odpovím.´´ Navera napadla otázka. ,,Jak se Wookie a Twi´lek mohou stát nejlepšími přáteli ?´´ Mission se podívala na Zaalbara. ,,Prostě jsme nějak k sobě přilnuli.´´ Usmála se. ,,Víte není lehké přežívat sám v ulicích Dolního Města, vždycky je tu někdo kdo se vám snaží nějak znepříjemnit život.´´

,,Jak už jsme sami zjistili. Stejně jste podivný pár.´´ Řekl jí na to Carth. Vao jakoby měla na všechno předem připravenou odpověď bleskurychle reagovala. ,,Když jsem potkala Zaalbara vypadalo to, že se k sobě hodíme. S mojí znalostí ulic a jeho svaly jsme skvělý tým, pokud chceš ještě něco vědět například o sektách Dolního Města, o tom lovci Calo Nordovi anebo o Davikovi jen se ptej.´´
,,Kdo je to ten Davik ?´´ Zajímalo Navera. ,,Davik je člen intergalaktické zločinecké organizace známe jako Centrála. Doslechla jsem se, že má novou loď na pašování. Ebon Hawk. O vesmírném cestování toho moc nevím, ale slyšela jsem, že ta loď je natolik rychlá, že dokáže prorazit Sithskou blokádu. Řekla bych ale, že to je přehnané.´´
To je ono ! Loď je to co teď potřebovali. Proletělo hlavou Naverovi. Carth však otázku položil za něj. ,,Kde tu loď má nevíš ?´´ ,,Pokud Davik má loď tak jí má zamčenou ve své rezidenci. Nikdo se tam nedostane, kromě lidí pracujících pro něj nebo pro Centrálu.´´
,,A co víš o sektách ?´´ Ptal se Grano. ,,Jsou tu dva gangy, ale to už určitě víte. Skrytí Bekkové a Černí Vulkaři. Skrytí Bekkové jsou vedení Ghadonem Thekem. Je to dobrý chlapík. Ztratil svůj zrak před dvěma lety v závodě kluzáků, ale když je slepý je pořád skvělý vůdce. Ne jako ten zrádce Brejik. Než se přidal k Vulkarům a stal se jejich vůdcem tak byl Skrytý Bekk, Ghadon ho mezi sebe přijal jako adoptovaného syna a ona se mu takhle odvděčil.´´ Carth položil otázku kvůli které přišli do kantýny. ,,Neslyšela jsi něco o Republikových únikových modulech, které spadly do Podměstí ?´´ Mission se zamyslela. ,,Ano slyšela, ale moc toho nevím. Ghadon toho bude hodně vědět zkuste za ním zajít.´´
,,Děkujeme za radu Mission a rádi jsme tě poznali.´´ Řekl na to Onasi. ,,Já vás také, snad se ještě uvidíme. A ty pojď Zaalbare jdeme odsud.´´
,,Ale Mission ještě jsem nedojedl.´´ Zavrčel Wookie. ,,Mohl bys myslet na něco jiného než na jídlo aspoň pět minut ?!´´ Řekla s povzdychem. Zaalbar do sebe nacpal poslední kus podivně vypadajícího jídla a zapil ho ještě podivnějším nápojem, oba potom odešli z kantýny.
,,Tak a teď najít sídlo Bekků a Ghadona.´´ Dodal Carth. Oba muži poté opustili kantýnu. Sídlo Bekků nebylo zas tak daleko jak si mysleli. Naproti kantýně vlevo stála žena a strážila dveře. Na sobě měla lehké vojenské brnění a na něm vyryto Bekk. Naver a Carth k ní přistoupili. ,,Potřebujeme mluvit s Ghadonem.´´ Promluvil na ní Grano.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
1 hlas
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
2 hlasy
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
1 hlas
1 hvězda
0 hlasů