Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Agent

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
24. Březen 2014 - 20:11
No, povídka je skutečně krátká, ale zdaleka ne nejkratší na webu. :D
Pravospiné chyby, zdá se, nejsou a dle uvedeného věku soudím, že je ani dělat nebudeš.
Chtělo by to zpřehlednit (tzn. vynechávat řádky) k tomu máš napsané pokyny, když se chystáš povídku vydat nebo také tady odkaz » .

Povídka je stále ještě dost o ničem, nanejvýš vím detaily z dětství hlavního hrdiny, jeho práci a spolupracovníky. Také vím, že ho někdo majznul něčím do hlavy... toť vše.

Myslím, že zbytek vytýkání nechám na ostatních. Za mě 5*.

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
25. Březen 2014 - 14:09
Tákže... Je to tvá první povídka, tudíž nebudu moc přísný a spíše než vytýkat budu radit.

Jak již říkala Pětka, bylo to krátké. Opravdu... Ikdyž je to první díl (tipuji, že toto bylo myšleno jako prolog), tak byl příliž krátký. Pokud mohu doporučit, piš trošku delší povídky, ale zase ne nějak moc :D Musíš to zkrátka odhadnout, jak ti to vyhovuje, ale takhle ne :D

Dělení odstavců... No, to už taky Pětka zmínila... Mohl jsi vynechat řádek alespoň mezi textem, přiblížením doby (například O 2 roky později, 26 PřBY) a zase textem. Takhle to bylo zlehka nepřehledné, ikdyž to nebylo nic hrozného.

A teď k chybám... U těch s Pětkou musím nesouhlasit... Jednu jsem tam našel (ne, že bych je hledal :D).
Srazil ji opilec ve speederem a zlomil jí vaz na třikrát.
No... Ona to ani není gramatická chyba, jako spíše tvaroslovná... Zní to docela divně. Já bych dal buďto ve speederu nebo se speederem. Ale rozhodně ne ve speederem :D
Dále bych ti něco řekl k předposlední větě: Po dalších dvou mrtvolách pro tentokrát v jeden jsem šel domů do svého bytu. V tom jsem se úplně ztratil :D Nevím no... Možná je to mnou, možná ti vypadlo slůvko, ale ta věta opravdu nedává smysl :D

Každopádně to nemusí být špatné. Je to první povídka a jestli budou další díly delší a se správným členěním odstavců, může to být hodně dobré :) Dávám 5* a držím palce :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+4
-1
Obrázek uživatele KingFerry
28-29
25. Březen 2014 - 18:47
Taky jsem si to pročítal před vydáním asi 3krát, asi jsem byl nepozorný. Teď když jsem si to tu četl tak jsem tam našel právě to se speederem a pár vynechaných slov. Další povídky opravdu budou delší, jak jsi řekl Wedgi tak toto byl pouze prolog. A ještě připomínka - na začátku jelikož jsem to psal ve 2 dnech tak to na začátku není na Coruscantu, ale na Kuatu. Ale díky za připomínky. :D

„Fantazie je důležitější než vědění.“
- Albert Einstein

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
31. Březen 2014 - 21:06
Tak, co se mi nelíbí (zase hodnotim chyby a jak se to čte, na příběh kašlu, když o něm vim prd :D): "Teď je mi čerstvě 16 a už můžu podle pravidel nastoupit na brigádu do Kuat Yards. Plat tu byl sice mizerný, ale aspoň něco." <- tady by měl bejt přítomnej čas.
Potom: "Z mého 6letého trestu jsem byl za vyjímečné chování puštěn o 4 roky dříve, ale s podmínkou vstupu na 3 roky do Kuatské bezpečnosti, ale pouze jako kadet-nováček." <- "ale" dvakrát fakt těsně za sebou

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
0
-1