Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

OSUD VYVOLENÉHO-I

Reklama
Autor: Mistr Skywalker
Přidáno:31. Červenec 2014 - 15:00
Přihlásit se k odběru

Neznáme obdobie. Croscant.

Anakin tušil o Grevusovom besnení ale on sám mal závažnejšie problémy. Zevrel na chvílu oči, ale hneď ich aj otvoril lebo tam v jeho mysli číhala postava v čiernom. Čakala práve na ten okamžik keď sa stiahne do seba aby mu mohla nerušene ovľádať myseľ. ,,Nenachádazam pokoja. Temné myšlienky mi otravujú myseľ. Nedokážem sa ich zbaviť." Hovoril do ticha. Bol tam len, C3PO ale ten bol droid a nepomohol mu v jeho depresiách. Zazdalo sa mu že niečo počuje. Otvoril dvere. Vtom do miestosti vpochodovali Deleri. Všetci sa zubili a pokrikovali po ňom. ,,Nechceš smrtičky? Naozaj ich nechceš?" Pokrikovali. Už chcel zavrčať že niaké Smritičky nechce, ale za Delermi stála postava v čiernom.

Za postavou vial čierny plášť. Na Anakina pozerala očami bez iskry života. Všetko sa postupne rozmazávalo a vpýjalo do jedného celku. Do jednej postavy ktorú dobre poznal. Bola to postava z jeho hrozivých vidín. Bol to Darth Wader ale zároveň keď sa pozrel do jeho očí bez života tak zbadal to, čo mu takmer vyrazilo dych. Bol tam on sám. Bál sa uveriť že toto sa s ním môže stať. že bude blúdiť a hľadať niečo čo teraz nevedel určiť. V tom momente keď išiel obiaviť čo od neho tá postava chce sa prebral a vidina skončila. Stále bol preľaknutý z toho čo videl.

Zatial sa mu podarilo len z vidín zistiť že tá tajomná postava čo ho stále prenasleduje je vlastne on sám. Nechcel tomu uveriť ale bolo to tak. V tom vošiel do miestnosti Obi-Wan a ten sa ho opýtal. ,,Zase si mal vidiny?" Opýtal sa ho. Obi-Wan vedel, že Anakin máva v poslednej dobe vidiny a nechcel mu to vyčítať.,,Mal som tento raz vidinu v ktorej som zistil že tá postava v čiernom som vlastne ja." Dostal Anakin zo seba. V tom si všimol Obi-wanov zaskočený výraz. ,,Aj ja som najprv tomu neveril. Ale keď som sa zahľadel do očí tej postavy ktorá sa volá Darth Wader. Neviem ako sa ja totiž volám Darth Wader. Tak som to uvidel. Videl som výjavy na ktoré sa ma ani nechci pýtať. Boli plné hrozy. Videl som veci ktoré som ani ešte nespravil. Napríklad som viedol klonov do chrámu a tam som potom varaždil Jediov. Alebo mi môj Majster povedal že mám ísť ma Mustafar kde bola posledná hŕstka fererácie. A ďalej to nemám náladu ti to hovoriť." Povedal Obi-Wanovi dôverne Anakin. ,,A kto bol ten ,,Majster" žeby ja?" Opýtal sa Obi-Wan. ,,Nie ty! Ale už neviem kto." Povedal mu Anakin.

Obi-wan si povedal že radšej premlčí než aby vyzradil strašné tajomstvo svojho priateľa. To teda bolo prekliatie alebo skôr osud vyvoleného. Ale nevedel ako to bude všetko prebiehať a aké to bude mať následky. Nevedel že na vzniku Dartha Wadera sa bohužial pričiní aj on a i Padmé ale hlavne ten záhadný Majster. Ako mu to povedal Anakin. Bola to pre Obi-Wana ťažká skúška. Tak rád by mu pomohol, ale nevedel ako. Rozhodol sa že bude ticho a nevyzradí to rade ani nikomu. Bude to len medzi ním a Anakinom.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
2 hlasy
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
0 hlasů
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
2 hlasy
4 hvězdy
3 hlasy
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
0 hlasů
1 hvězda
0 hlasů