Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

StarWars: špatní boj

Reklama
Autor: Adam Fiala
Přidáno:28. Září 2014 - 11:10
Přihlásit se k odběru

Po obraně Coruscantu přežilo pár miliónu klonů, kteří bojovaly v tomto velikém boji. Když Melis Piria zaujal místo Hraběte Dookua tak mu nezbylo moc sil a tak se dal k obléhání galaxie první napadl Kamino které po bojích nebylo moc chráněno.

Poslal do Kamína asi deset tisíc droidu , aby jej dobyly. První zneškodnily navádecí maják aby kloni co byly okolo Kamína nemohly poslat žádost o pomoc. Potom vysadily na Kamínu droidy a také Melise Piriu který osobně dohlídl na dobytí Stanice u Kamína.
Klonů tam bylo mnoho ale neměly dokončení výcvik takže nebyly moc silnímy soupeři. Okolo Stanice na Kamínu byly postaveny zábrany kde byly droidy připravující se na útok na výrobnu klonů.
Kamínoané nic netušily a v klidu si večeřely , najednou se ozval výbuch a všude zhasla světla. Kloni se ihned šly vyzbrojit nejlepšímy zbraněmy co měly na Kamínu, A vyšly ven aby se podívaly co se stalo ale najednou vylezly z vody droidi a postřílely je.
Když všichni droidi vyšly z vody tak povraždily všechny klony co byly v Kamínu, Melis Pirio chtěl , aby Kamínoané sloužily jemu a vyráběly pro něj klonovou armádu. Odmítly mu dělat armádu tak vytáhl svůj meč a všechny je povraždily, kloni co tento masakr přežily utekly z planety a letěly ihned na Coruscant. Řekly tuto velmi špatnou zprávu radě Jediu a ti ihned poslaly Mace Windua a také asi tisíc klonů.
Když dorazily na Kamíno tak našly mrtvé klony a kamínoany ale nejhorší správou bylo že klonovací centrum bylo zničeno a produkce klonů byla trvale zastavena. Kloni pobyly zbytky droidu co zůstaly, a jeden z těch droidu byl naprogramován tak že dal Mace Winduovy nahrávku kde bylo nahráno jak Melis Pirio zabíjel Kamínoan jednoho po druhém.

Když si tuto nahrávku shlédla rada Jediu byly zaskočení, protože Melise Piriu neznají a nic o něm nevědí.
Tak jej začaly stopovat a zjístily že je to nový Sithský Lord a nástupce Hraběte Dookua, vypsaly aji na Melise Piriu velkou odměnu ale nemohly si dovolit vyslat na něj klony protože rupublice zbylo necelých pět milionů klonu, proto musí Republika najít nové zdroje na armádu než přidou o všechny vojáky a klony.

Za necelý týden Melis Pirio byl viděn na Utapau jak tam uplácí Generála Grievouse a jeho Komando Droidy. Republika se to hned dozvěděla a vyslala tam více jak tisíc klonů které vedl Mace Windu, když dorazily na Utapau byly očekávání a hned po příletu do atmosféry byly jejich lodě bombardovány a mnoho z nich aji zničeno. Maci Windu a jeho vojsko přistále ale byla jich jen polovina o proti tomu kolik jich vyrazilo. Když vylez Mace Windu z dělového člunu byl zákeřně napadnut Generálem Grievousem a Melis Pirio pobyl všechny okolo nich a poté on a generál Grievous napadly Mace Windua. Bojovaly spolu nějákou tu chvíly a poté byl Mace Windu střelen zezadu jedním z komando droidů a upustil svůj meč což byla smrtelná chyba protože jej Melis Pirio bodl svím mečem do břicha a Mace Windu zemřel. Všichni kloni byly na Utapau pobiti během pár hodin a Utapau byla prohlášena za centralní planetů separatistů.

Když se to dozvěděly Jediové tak byly velmy rozzlobeni. Republika poslala jednu lod na orbitu Utapau a viděly velkou obranu této planety, bylo tam několik desítek tisíc droidů a asi tisíc droidích bombardéru.
Tak si Republika naplánovala velký útok na Utapau shromáždily asi dvě stovky tisíc klonů a poslaly tam asi sto Republikových fregat,
když přišly na Utapau tak nikde nikdo nebyl bylo tam jen spousty mrtvých klonů a mrtvého Mace Windua.
A najednou z oblohy přiletělo několik desítek tisíc supí droidů , kteří začaly všechny zabíjet a ničit fregaty a dělové čluny.
Proto nemohly kloni odletět z planety a byly donuceni bojovat. Ale boj proti supí droidům byl těžký a kloni prohrávaly padly skoro všichni až na pár dobrých vojáku, kloni věděly že Melis Pirio je moc silný a chytrý a tak všech sto klonů co přežily utekly na Tattooine a tam začaly nový život.
Republika si po dvou dnech myslela že to nikdo nepřežil. Poté byla chvíly klid od separatistů a Republika se soustředila na hledání nové armády.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
0 hlasů
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
1 hlas
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
0 hlasů
2 hvězdy
4 hlasy
1 hvězda
3 hlasy