Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Havran 1

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Mistr jedi
23-24
25. Březen 2015 - 23:11
Co se týče děje jsem zvědavý co se stane. To je dobře protože občas se stává, že se člověk dozví vše v prvním díle. Na pravopisné chyby se nekoukám, protože je sám dělám velice často. Jsem zvědavý co se z toho vyvine. Jen tak dál.
Hodnocení je 9,5/10. 10 nedám, protože věřím že to vždy může být lepší, i když to je často velice těžké to ještě zlepšit.

Nechť vás provází Síla

+1
0
-1
Obrázek uživatele Soviet Princess
26-27
26. Březen 2015 - 20:37
Díky sem ráda za tak vysoký hodnocení. Přiznám se, že sem spíš čekala provar
protože tohle je moje první povídka. Ale sem ráda že to takhle dopadlo.

Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
26. Březen 2015 - 16:29
Musím říct, že se mi to líbilo. Děj je zajímavý, rychle utíká a je to akční, ale zároveň smysluplně vykreslené.
Jenom bych si dal pozor, aby to neztratilo kontinuitu s universem. Jako, že všechny klony jsou najednou zlé bestie a každý na koho narazí je bojovník za svobodu. Toť asi vše, těším se na další.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Soviet Princess
26-27
26. Březen 2015 - 20:48
Sem moc ráda že se povídka líbí. Já mám spíš sklony z Impéria dělat ty hodný co chtěj ochránit Galaxii a z bojovníku za svobodu Al Káidu :D Sem taková zarytá Imperialistka která tvrdí že zničení Hvězdy Smrti byl nejhorší teroristický čin.

Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Mistr jedi
23-24
26. Březen 2015 - 23:10
Jak říkáš, vždy záleží na pohledu na věc. Pro Impérium to bylo to nejhorší co se mohlo stát, ale pro rebely to byl dar z nebes a to nejlepší co se mohlo stát.

Nechť vás provází Síla

+1
0
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
26. Březen 2015 - 23:37
Spíš překlepy, než pravopisné chyby, takže tohle neřeším. Chtělo by to jenom trochu víc čárek - věty tu působí poněkud dlouze a nepřehledně. Styl psaní je trochu amatérský a nejistý, ale to je u prvotiny absolutně normální - čím víc toho napíšeš, tím lepší to bude. Za mě 7/10, těším se na pokračování. :)

Ahsoka a onderonský kadet? Jsem jediná, komu tu zavání Lux Bonteri? :)

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
27. Březen 2015 - 7:56
Jop, povídka byla dobrá :) Na to, že byla první, byla hodně dobrá... Jak zmínili ostatní, bylo tam hodně překlepů a často haprovala shoda podmětu s přísudkem... To ale není nic, co by se nedalo do příště napravit. Všechno bylo pěkně popsané, děj byl napínavý... Možná trochu krátký, ale to je otázka vkusu :) Dávám ti 8* (což je velmi dobré, u prvních povídek dávám většinou 6 nebo 7 :D ) a těším se na pokračování :)

Btw. Jenom tak mimo hodnocení. Jak tvrdíš, že máš sklony z Impéria dělat ty hodný co chtěj ochránit Galaxii, tak tady se ti to moc nepovedlo, když píšeš, jak pomalu zotročují galaxii a vojáci vyhrožují... Jako já osobně s tím, jak jsi Impérium popsala v pravém světle problém nemám, naopak :D Ale pokud ho chceš opravdu popsat tak, jak tvrdíš, dej si na to pozor :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1