Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Hon: část 9 + závěr

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
6. Červenec 2015 - 10:21
Tak, precetl jsem celou serii najednou, takze doufam omluvis, ze komentar dam pouze sem, jelikoz budu hodnotit spise zazitek ze cteni, nikoliv literarni kvalitu, kterou stejne nepoznam. A jeste se dodatecne omlouvam za zdrzeni se schvalenim tohoto posledniho dilu.

Celkova myslenka serie je dobra, nic okoukaneho. Nespisovnou cestinu mimo primou rec prilis nemam rad, ale v techto povidkach byla vyslovene dobre pouzita, sedela tam a doplnovala atmosferu. Dialogy pusobily (krome prvniho dilu) prirozene, u toho take nemam moc co vytykat. Co me vsak trochu matlo byly popisy akci - zdali se mi obcas neprehledne, coz prikladam ale dvema faktorum: mnozstvi postav (povidky nejsou tak dlouhe, aby se mi postavy dostatecne zalibily) a asi i me mensi pozornosti, jelikoz jsem povidky cetl, jak se rika, jednim dechem. Myslim, ze pri opakovanem cteni by to dopadlo lepe.

Hodnoceni (na stupnici 0 -10) prilis nemam rad, jelikoz se mi pri tom zda, ze varim z vody a jednou hodnotim mirne a podruhe zas prilis prisne. Potesim te aspon tim, ze serie se mi libila a prijemne me prekvapila. V pristi serii bych jedine jeste vyladil akce, ostatni aspekty byly dobre. Pokud bych opravdu musel hodnotit, videl bych to na 7-8.

(Za pripadne preklepy v textu se omlouvam, psani na mobilu neni moje oblibena cinnost)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
7. Červenec 2015 - 0:29
S tim množstvim postav máš asi pravdu, když na to tak koukám. Nějak jsem nad tím správně nepřemýšlel jakožto čtenář, co to celý nevymýšlel. Jestli se dostanu k pokračování, tak už se to snad nestane. A to právě proto, že jsem většinu důležitých postav narval už do týhle povídky.

Jo, to je jedno s tim hodnocenim, hlavně, že se líbilo :). A díky za rady, beru je v úvahu.
EDIT: + samozřejmě díky za komentář :)

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
0
-1