Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Cesta Síly - Prolog

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
5. Červenec 2018 - 19:09
Vzhledem k tomu, že toto je nová povídka po velmi dlouhé době, tak jsem si řekl, že neuškodí si jí přečíst a případně přidat menší komentář...

První část mě ale zarazila. Kromě toho, že se tam prostě objeví neznámé postavy někde v labyrintu, bez úvodu, nic, je divné. To, že jsem měl pocit, že jsem to už někde četl, bylo ještě divnější. Ale k mé radosti jsem zjistil, že to až tak divné nebylo a moje paměť ještě není tak špatná. Darth Bane jsem četl už pár let nazpátek, ale tuhle část si ještě pamatuji a ověřil jsem si, že si to prostě opsal z knihy.

Máš pro to nějaké vysvětlení? Tahle sekce není určená pro publikování částí autorsky chráněných knih...

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Mareczek
31-32
25. Leden 2019 - 16:43

Jasně že vysvětlení mám - je to uvozující flashback, který je velmi důležitý pro další děj. Vzhledem k tomu, o čem celá Cesta Síly je, počítám se čtenářovou kompletní zalostí Expandovaného Univerza (ostatně kvůli jeho nedokončení jsem to celé začal psát - mrzelo mě, že to Disney prostě jen tak, bez konce, odstřelil a řekl jsem si, že by si to nějaký důstojný konec zasloužilo), protože je to jeden z posledních příběhů, které se v něm stanou, a má zacíl vyplnit dějové díry mezi díly, která nikdy nevyšla (například Imperiální komando 2, apod.). Navíc mě příběhově napadlo, jak to ve stylu "in-universe" zařídit, aby spolu mohly souběžně existovat EU i Diskánon, a právě pro to je tenhle prolog z Banea tak důležitý.Omlouvám se, že jsem se tak rozepsal, ale dá se říct, že Star Wars EU je prakticky můj život a štve mě, jak skončilo.

Mara

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
23. Únor 2019 - 19:01

Já to chápu, ale nevím proč si to aspoň nějak nepřevyprávěl... takhle je to prostě jen ripoff z knížky bez přidané hodnoty :(  No ale teď už je to asi jedno.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1