Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Oscar Isaac o SW7, nové díly TCW

Reklama
Napsáno dne 26.9.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na úvod dnešního přehledu se dozvíte, že je k dispozici nerenderovaná nevysílaná epizoda Star Wars: The Clone Wars. Dále vás zpravíme o novinkách týkajících se seriálu Star Wars Rebels: možnosti pro „ověřené diváky Disney XD”, o další možné prozrazené zápletce z tohoto seriálu a o dvou nových trailerech. Následně si budete moci prohlédnout další fotografie z natáčení sedmé epizody Star Wars. Na závěr zde máme vyjádření Oscara Isaaca ohledně SW7 a jméno možného režiséra jednoho z budoucích filmů.

Nevysílané díly Star Wars: The Clone Wars jsou dostupné ke zhlédnutí

Lucasfilm oznámil, že bude vydávat „Story Reels“, tedy nedokončené (nerenderované) animace ze zrušené 6. řady seriálu Star Wars: The Clone Wars.

První epizoda, ke které napsal scénář Daniel Arkin a zrežíroval Steward Lee, se odehrává na planetě Utapau, kde zažívají dobrodružství Obi-Wan s Anakinem. Ačkoliv animace nejsou dodělané, epizoda má kompletní zvukovou stopu.


V dalším videu pak Dave Filoni a ostatní, kteří se spolupodíleli na The Clone Wars, rozebírají odkaz celé série a jak budou některé ze zbývajících příběhů vypravovány a jak budou pokračovat.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek

Speciální šance pro „ověřené diváky Disney XD”

Úvodní film k seriálu Rebels nazvaný Spark of Rebellion (Jiskra rebelie) bude mít premiéru o 3 dny dříve, než se předpokládalo - avšak pouze pro „ověřené diváky Disney XD“, neboli ty, kteří mají přístup k WATCHDisneyXD.com. Pro české a slovenské diváky je přístup nemožný kvůli mezinárodnímu omezení.

Pro běžné diváky je premiéra filmu v sobotu 4. října v 5:00 středoevropského času na Disney Channel.

Zdroje: StarWars.com

Zpět na začátek

Další prozrazená zápletka Star Wars Rebels

Na internet se dostal další popis děje epizody Star Wars Rebels, tentokrát z epizody „Breaking Ranks”, která bude následovat po epizodě „Rise of the Old Masters”, popis jejíhož děje jsme uveřejnili v minulém Přehledu.

Pozor! Může jít o vyzrazení děje epizody. Děj ale může být pozměněný, nebo zcela jiný, jelikož se jedná o informaci z neoficiálního zdroje.

Rebelové posílají Ezru na tajnou misi do Imperiální Akademie ukrást dekodér. Tam Ezra získá dva nové přátele jménem Zare a Jai, kteří jsou zároveň nejlepšími kadety. Když však Ezra zjistí, že Imperátor chce všechny nejlepší kadety nechat přivést k sobě, rozhodne se s nimi utéct. Když už jsou skoro venku, Zare se rozmyslí, že na Akademii zůstane, jelikož je to jediná šance, jak najít svou ztracenou sestru.

Ve Star Wars Rebels Visual Guide je událost popsána trochu jinak. Tam se nejedná o všechny dobré kadety, které si Imperátor žádá, ale pouze o Ezrova přítele jménem Jai Kell, kterého chce Inkvizitor jako svého vězně. Ezra tedy požádá Zara Leonise, aby jim pomohl uniknout. S touto verzí pracuje i Wookiepedia.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek

Další dva trailery ke Star Wars Rebels

Na Youtube je nyní k dispozici nový trailer k úvodnímu filmu Star Wars Rebels.

Dále vyšel kratičký trailer k celému seriálu s názvem „Generations”.

Zdroje: JediNews, Youtube, Youtube

Zpět na začátek

Fotografie z místa natáčení E7

Údajně unikly další fotografie z natáčení sedmé epizody Star Wars. Na jedné fotografii je zachycen Millenium Falcon, což potvrzuje domněnku, že se ve filmu objeví. To však není jediná zachycená loď, další je X-wing, jehož pilotem velmi pravděpodobně bude Adam Driver, jenž byl vyfotografován v rebelské kombinéze.

Fotografie byly pořízeny na letecké základně v Berkshiru. Objevily se tam také dosud neznámé lodě, jednu takovou můžete vidět například na posledním obrázku.


Kromě fotografií se objevila také spekulace a částečně zalesněné a částečně ledové planetě, na které by síly zla měly vybudovat novou superzbraň.

Zdroje: YodasNews, Screenrant.com

Zpět na začátek

Oscar Isaac o Star Wars VII

Oscar Isaac, jeden z herců ze Star Wars VII, nedávno hovořil s Entertainment Weekly o svém nadcházejícím filmu The Two Faces of January. Řeč se samozřejmě stočila i na natáčení sedmé epizody Star Wars.

Isaac samozřejmě neuvedl žádné konkrétní detaily, zmínil však, že natáčel scénu, ve které se s ním nacházelo mnoho Stormtrooperů. Dle něj se jednalo o stovky vojáků Impéria. Kromě vojáků se zmínil i o množství lodí a dalších doplňků.

Také si pochvaloval práci s herci původní trilogie. Prý se jedná o zábavné lidi a Carrie je prý velmi veselá. Byl rád, že se Harrison Ford opět vrátil na plac a dle slov samotného Forda „je na 150% zpět.”

Řeč se samozřejmě dostala i na fotografie, které unikly z natáčení. O těch se Isaac vyjádřil, že chápe, že lidi zajímá, co se bude dít, ale že se tím vlastně okrádají o ten pocit, kdy to uvidí poprvé ve filmu.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek

Jméno možného režiséra budoucího filmu

Objevily se informace, že jeden z budoucích Star Wars filmů bude režírovat Scott Derrickson. Derrickson režíroval například filmy Den, kdy se zastavila Země a V moci ďábla. Není však zatím známo, o jaký film se bude jednat.

Kdyby se jednalo o pravdivou informaci, nejspíše by nerežíroval osmou, možná ani devátou epizodu, protože o obou těchto filmech proběhly informace, že je má na starosti Rian Johnson. Jednalo by se tedy spíše o samostatný film.

Dokud to však nepotvrdí Disney či Lucasfilm, stále se jedná pouze o další fám.

Zdroje: StarWarsUnderworld.com

Zpět na začátek