Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Dohady: Možné postavy v Rebels a totožnost Fulcrum

Reklama
Napsáno dne 9.2.2015

Upozornění: Článek obsahuje možné spoilery k seriálu Star Wars Rebels. Zprávy nejsou oficiálně potvrzené.

Možné postavy v Rebels

Jason Ward, jeden z redaktorů serveru Making Star Wars, údajně na Marvel Comics akci odposlechl, jaké tři postavy by se měly objevit na začátku 2. série animovaného seriálu Star Wars Rebels.

Ze Staré trilogie by to měl být Darth Vader (jehož by měl dabovat James Earl Jones) a Palpatine (dabing neznámý). Darth Vader se již však objevil v rozšířené verzi filmu Star Wars Rebels: Spark of Rebellion, takže jeho účast by nebyla tak nečekaná. Vzhledem k tomu, že seriál Rebels se odehrává během vlády Impéria, tak ani účast Palpatina není překvapivá.

Server The Bearded Trio uvedl, že Vadera a Palpatina by měl doplňovat v „cameo roli“ Han Solo. Zpráva je však opět z neznámého a nepotvrzeného zdroje, ale už účast Landa Calrissiana v epizodě Idiot's Array naznačovala, že by se v Rebels mohl Han Solo objevit.

Totožnost Fulcrum

Fulcrum, tajemný informátor a zdroj povstalců v Rebels, by neměl být nikdo jiný, než jedna z hlavních postav Star Wars: The Clone Wars Ahsoka Tano. Nečekané, že?

Tvrdí to alespoň Jason Ward, který tuto informaci přinesl spolu s účastí Vadera a Palpatina (dabing Ahsoky by obstarala stejně jako v TCW Ashley Eckstein), a francouzská databáze dabéru RS Doublege, ve které má francouzská dabérka Ahsoky Olivia Luccioni vedle položky „Star Wars Rebels“ napsané výmluvné „Ahsoka Tano maskovaná jako Fulcrum“. Twitterový kanál Rebels Report pak tuto informaci údajně dostal potvrzenou přes e-mail od samotné herečky.

Zpráva opět nebyla zástupci Lucasfilmu potvrzena, ale určitý smysl by tento krok měl. Jednak by se mohl doplnit (dokončit) příběh Ahsoky, která na konci The Clone Wars opustila Řád Jediů a také by to pravděpodobně zvýšilo divácký zájem o Rebels.

Zdroje:
- Making star Wars
- Star Wars 7 News
- Twitter
- RS Doublage
- The Bearded Trio