Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Další postava z filmů ve Star Wars Rebels

Reklama
Napsáno dne 11.1.2016

Ještě než začala druhá série animovaného seriálu Star Wars Rebels, oznámil výkonný producent Dave Filoni, že se v seriálu objeví další důležitá postava z původních filmů. Nyní bylo odhaleno, že se jedná právě o princeznu Leiu.

Leia se má poprvé objevit v epizodě A Princess in Lothal, která vyjde ve středu 20. ledna (čtvrtek 21. ledna našeho času). V tomto díle bude mladá princezna kvůli tajné misi poslána na Lothal, aby zajistila povstalecké flotile další lodě. Naneštěstí však Impérium do celé akce zaseje zmatek.

„Mysleli jsme, že bychom mohli ukázat, jak se Leia naučila být vůdkyní, jak experimentovala se svou osobností, díky čemuž se stala tou silnou a ráznou postavou, kterou známe z Nové naděje,” řekl Filoni k zařazení Leiy do seriálu. „Jednou ze složitějších částí je vylíčení Leiy. Musíme divákům připomenout, že touto dobou je součástí Impéria. Nevěří v něj, ale přesto je jeho součástí - téměř jako dvojitý agent.”

Zatím se neví, zda se poté Leia objeví i v dalších dílech, je však jisté, že nebude namluvena Carrie Fisherovou. Její dabérkou se stane Julie Dolanová, která jí propůjčila hlas i ve hře Star Wars: Uprising z roku 2015.

Postava Leiy se tak připojí k Darth Vaderovi, C-3PO, R2-D2, Yodovi a Lando Calrissianovi, kteří byli z filmů také převedeni do tohoto seriálu.

Zdroj:
TVinsider