Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Potencionální herci nové trilogie

Reklama
Napsáno dne 8.11.2012

Po nedávné zprávě, že Disney odkoupilo Lucasfilm a chystají se další epizody již víme, že se bude první nová epizoda (tedy epizoda VII) odehrávat po epizodě VI, možná dokonce velmi brzo po ní. Znamená to, že můžeme očekávat návrat postav a hlavně jejich představitelů?

Řekněme si to na rovinu. Mark Hammill a Carrie Fisher dodnes žádnou pořádnou roli nedostali a jediný, kdo na to profesně má, je Harrison Ford. Nicméně prý Hammill s Fisher potvrdili pracovní schůzku s produkcí a o nové trilogii už se údajně dozvěděli minulý rok v srpnu na soukromém obědě s Lucasem, což nám naznačuje, že budou mít minimálně nějaký podíl. Jaký, to však nikdo netuší...

Pokud nechtějí, aby se seriál odehrával 30 let po Návratu Jediů (dříve Návrat Jediho), jelikož Hamill, Fisher ani Ford třicátníky "nedají", na zahraničním serveru http://geektyrant.com se zabývají spekulacemi o potenciálních hercích, kteří by naše hrdiny mohli obsadit díky podobnosti. My se rozhodli jejich návrhy ukázat i u nás na webu, jak by to třeba mohlo vypadat. Rozhodně se však nejedná o oficiální informace!

Luke Skywalker - Anton Yelchin


Naposled jej hrál Mark Hammill ve 32 letech.

Antonu Yelchinovi je 23 let a je takřka zkušený, pokud jde o převzetí "ikonické" role (Kyle Reese v Terminator Salvation a Pavel Chekov ve Star Treku), takže o něm můžeme říci, že se dokáže vcítit do role a hrát tak, aby postavu nijak neměnil.

Han Solo - Garrett Hedlund


Naposled jej hrál Harrison Ford ve 41 letech.

Hedlundovi je 28 let. Nicméně je schopen dobrého výkonu v hraní ve sci-fi filmech - hrál v Tron Legacy.
Alternativy: Nathan Fillion či Chris Pine.

Princezna Leila Organa - Mae Whitman


Naposled jej hrála Carrie Fisher ve věku 27 let.

Tato herečka nemá žádný vztah ke sci-fi, zde se jedná vyloženě o podobnost s Fisherovou.
Aletrnativa: Anne Hathaway.

Lando Calrissian - Chiwetel Ejiofor


Naposled jej hrál Billy Dee Williams ve věku 46 let.

Ejioforovi je 35 let a je defakto jeden z nejlepších herců současnosti. Landa by dokázal zahrát i ve spánku.
Alternativa: Will Smith

Co říkáte na tyto nápady? Pokud máte nějaké jiné návrhy, kdo by koho mohl hrát, klidně se s námi podělte v komentářích...