Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Objeví se Darth Maul ve filmu o Obi-Wanovi?

Reklama
Napsáno dne 29.5.2018

Mohl by se Darth Maul objevit v samostatném snímku o Obi-Wanovi Kenobim?

Darth Maul je jedním z nejlepších a fanouškovsky nejoblíbenějších záporáků, a přesto se zatím ve filmovém zpracování objevil jen v epizodě I: Skrytá hrozba. Jelikož víme, že Maul přežil Obi-Wanovo přeseknutí a sehrál svou roli v seriálech Klonové války a Povstalci, je možné, že se objeví i v nějakém jiném filmu. Tímto snímkem by mohl film o Obi-Wanovi Kenobim, který se prý připravuje na rok 2020. Toto naznačuje i Tweet uživatele Davida Weisera, který se s Rayem Parkem, představitelem Darth Maula, setkal a ten podle něj nepřímo naznačil, že se tento snímek skutečně zrealizuje.

Tweet samozřejmě musíme brát s rezervou, ale když vezmeme v úvahu předešlé zvěsti o tom, že se film skutečně chystá a že má Disney naplánovaný více než jeden samostatný film, je to možné. Co by to však znamenalo pro Maula? Jak jeho představitel ví o tom, že se film chystá? Všechno naznačuje tomu, že by se mohl ve snímku ukázat.

*** Následující část obsahuje spoilery ze Solo: A Star Wars Story! ***

Nejpřekvapivějším momentem Solo: A Star Wars Story bylo pro fanoušky rozhodně odhalení Darth Maula, jakožto skutečného vůdce kriminálního syndikátu Rudý rozbřesk. Tímto se LucasFilmu podařili dvě věci: zmást fanoušky, kteří sledují pouze filmy a mysleli si, že je Darth Maul mrtvý, a přenést „vzkříšeného“ Maula i do filmové univerza. Je to jen jedním z mnoha dalších náznaků, že bychom se ještě jednoho filmového Maula a Kenobiho mohli skutečně dočkat. A co vy? Chtěli byste, aby se tento dathomirský Zabrak ještě alespoň jednou vrátil?