Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Informační zpráva o vývoji webu z 10. 2. 2019 / omluva

Reklama
Napsáno dne 10.2.2019

 Všem příznivcům Star Wars.cz

Mám pro vás dobré zprávy ohledně dalšího rozvoje webu.

Než se k tomu ale dostanu tak bych se vám chtěl omluvit za velmi pomalý rozvoj webu, od vánoc jsem bohužel musel řešit závažné osobní záležitosti a tak jsem neměl na web téměř žádný čas tyto věci jsem snad konečně vyřešil, a tak se webu budu moc opět více věnovat.

Tak a teď k tomu kvůli čemu většina z vás tuhle zprávu čte.

Co se pro web chystá :

1) Technické vyladění (oprava bugů atd.)

Založil jsem nové sekce na fóru :

a) Návrhy a připomínky k webu 2019 +    

b) Chyby a bugy na webu 2019 +

Prosím vás tedy pokud byste někdo někdy narazil na něco týkající se těchto témat tak to tam neváhejte napsat. (Případně se můžete obrátit přímo na mě. zde)

2) Založení webového discordu

O konkrétní detailech vás budu ještě informovat.

(Pro ty kteří neví o co se jedná : info cz ; info eng )

3) Doplnění chybějícího obsahu jako například : Epizody Rebels (Povstalci) a související wiki ; Epizody Resistance a související wiki atd.

4) Možné propojení tohoto webu s Czech Star Wars Wiki. Především by šlo o přímé využití CSWW wiki článků tady na webu, ale možná i něco víc.

(Pokud by toto nevyšlo tak je to čistě moje chyba.)

5) Na webu bude i nadále fungovat SW "zpravodajství" ALE vzhledem k tomu, že web stále nemá plnohodnotného redaktora tak se v blízké době přidám k prozatímnímu redaktorovi Wraitovi.

Protože ale oba máme na psaní článků jen velmi málo času tak budou relativně stručné. (Ostatně stejně jako ty z poslední doby.)

Nejen proto bych vás chtěl požádat o zvážení přijetí pozice redaktora. Více zde.

6) V blízké době by se mi mělo podařit přivést na web, alespoň teoreticky, podstatně více uživatelů.

7) Od doby obnovení provozu webu (20. 5. 2018) se ke mně dostalo několik připomínek v tom smyslu, že design webu neodpovídá "poslední módě". Rozsáhlejší změna designu v současné době, nejen z časových důvodů, není možná, ale mám pro vás alespoň takovou menší úpravu.

Někteří jste si už možná všimli, že v nastavení uživatelského profilu jde měnit pozadí webu. (Viz. obrázek níže.)  Zatím jde vybrat pouze mezi základním pozadím (Force Unleashed) a Solo TSWS (Kessel Run) (Vymyslel a dodal Godxon)

A tak se vás chci zeptat, jestli byste měli zájem o další pozadí.

Pokud ano tak pište návrhy na fórum : Návrhy a připomínky k webu 2019 + ► Pozadí webu

Stačí vypsat například odkazy na DeviantArt (A pak zkusím s autorem dohodnout povolení k použití tady na webu. - Rád bych se uchyloval k praktikám Starka, Ohnaky, Gorra a jim podobným co nejméně. ;)  )

Pozadí by standardně mělo být děleno na 3 nebo 4 části levá, pravá a střed (+ zápatí).

 

 

8) Do budoucna mám v plánu spoustu, snad pro vás, zajímavých věcí, ale většina je zatím jen ve fázi úvahy nebo rané přípravy takže vám k tomu nemůžu nic říct.

Ještě jednou se vám omlouvám za nízkou aktivitu na webu.

Engineer Of KDY

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ještě na úplný závěr bych se vás chtěl zeptat na názor na můj možný budoucí ""projekt"" tady na webu.

Měli byste někdo zájem o sérii článků (Pravděpodobně vydávaných tady na webu v rámci mého uživatelského blogu.), která by se jmenovala nějak asi jako : Realizované Star Wars technologie nebo Technologie Star Wars - sci-fi se stává realitou.

Jak už tyto nepříliš povedené názvy napovídají šlo by o články zabývajícími se reálnými technologiemi, které dohnaly Star Wars nebo je dokonce předčily. Samozřejmě by nešlo o nic tak "obyčejného" jako třeba mobily, tablety atd. , ale o výrazně pokročilejší technologie jako např. Pohony schopné dosáhnout rychlosti blízké světlu, laserové zbraně atd.  

Zajímalo by vás to?