Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Timothy Olyphant v Boba Fettově zbroji

Reklama
Napsáno dne 20.5.2020

Na druhou sérii Mandaloriana si ještě nějaký ten pátek počkáme, ale i přesto se už teď nejde vyhnout spekulacím a informacím o nadcházející sezóně. Kromě známých postav, které byly představeny v první sérii se ale dočkáme i úplně nové tváře. A tím je Timothy Olyphant, který je znám hlavně ze seriálu Justified (Strážce pořádku).  Zatím není řečeno, čí charakter ztvární, ale úterní hlášení naznačuje, že si pravděpodobně oblékne zbroj známého námezdního lovce Boby Fetta.

  

Timothy pravděpodobně ztvární postavu Cobb Vantha, který se objevil v knižní sérii Aftermath. V této sérii je Vanth šerifem usedlosti Freetown na planetě Tatooine. Nabízí tam azyl pro kohokoliv, kdo je ochoten zůčastnit se bojů proti zločineckým syndikátům a Boba Fettovu zbroj získal od Jawů. Ti ji získali, když prohledávali oblast, kde Boba spadnul do jámy Sarlacca, jak bylo vidět ve filmu Návrat Jediho.

Boba Fett se i přesto v druhé sérii objeví. Nebo minimálně jeho tvář člověka, kterým není nikdo jiný, než starý známý Temuera Morrison, kterého můžete znát jako představitele Jango Fetta a tedy i jeho klonů. Jeho ztvárnění Boby Fetta by bylo příjemným překvapením. A nejspíše i velice vítaným. Nicméně na výsledek si budeme muset počkat, protože prozatím je stále Boba Fett mrtvý. Stejně tak bychom se měli v nové sérii dočkat i dalších známých postav, mezi potvrzenými je třeba Rosaria Dawson v roli Ahsoky Tano, nebo Katee Sackhoff v roli Bo-Katan Kryze.