Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přání o udržbě webu

Napsal: darth tom
Dne: 26.2.2013 15:39
Kategorie: Dotazy k webu (2012 - 2014)
Zpět na fórum

prominte lidi a Admini,já vím ,že jste lidi a nemůžete pořád něco zlepšovat na webu a starat se o něj celých 24 hodin denně,ale neurychlili by jste prosím to,aby byla tu už kantýna,prosím.
já vím ,že jsem otravný s tím ,ale takový čet by tu jako na starém webu nebyl špatný,jediné co vám mohlo vadit ,že se tam psali blbiny,typu chcete někdo chleba(Viz. :moggs)



tak to prosím Admini a další udržbáři webu zkuste sem dát brzy,pokud to bude možné,předem mo a moc děkuji . :-)
Přidat komentář
Obrázek uživatele Karpagon
26. Únor 2013 - 18:02
Víš vůbec, co znamenají slova pravopis a typografie?!

Meditovat o tom, já budu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Captain Rex
24-25
26. Únor 2013 - 19:21
nemusíte, ale Karpagonovi hned dávat palce dolů když nevěděl, že je tom dislektik ;)

Jsem velitel roty Torrent v 501. legii.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele darth tom
25-26
26. Únor 2013 - 19:12
sorry,ale já jsem dislektik a ještě něco-ale nevzpomenu si na to jak se to odborně nazývá,prostě někdy nepíšu háčky atd. dělám chyby.

+1
0
-1
Obrázek uživatele commander bly 8
24-25
26. Únor 2013 - 19:18
Tak to tě omlouvá.Chybuje hodně takových lidí,třeba jeden dislektik z naší třídy napsal místo ticho-tycho,ale prostě tyhle dislektici a disgrafici za to nemohou.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
26. Únor 2013 - 19:36
A nepomohlo by, kdyby sis po sobě komentáře přečetl? Nechci tě v žádném případě urazit, jen by mě to zajímalo. Dyslexie a dysgrafie se totiž, kromě pletení písmen a chyb v pravopisu, projevuje snad zejména v rychlosti psaní, což u komentářů nehraje takovou roli - ale když si to po sobě přečteš, tak ty chyby nevidíš? Já osobně si komentáře po sobě důkladně čtu a celkem často měním slovosled, abych to víc přiblížil obrazu svému, k čemuž mi také dopomáhá opravování Chromem :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
26. Únor 2013 - 19:41
Předevčírem se zprovoznila sekce Fanda a zítra spustím Videa. Nemysli si, že se flákáme, i když to tak kvůli časové vytíženosti a s tím souvisejícímu pomalému rozvoji webu může vypadat. Když přijedu domů někdy v 7, už toho času bohužel prostě moc nemám, proto to jde obtížněji, než bych si přál. Už tedy raději nebudu slibovat žádné konkrétní termíny, jelikož mám zkušenosti, že jsem stejně málokdy schopen je dodržet (škola, zápočty a projekty mají přeci jen vyšší prioritu), nicméně slíbit můžu, že Kantýna bude. Nevím kdy, a netroufnu si to ani tipnout, může to být třeba až na konci semestru, ale bude. Mám už sice hotové zdrojové kódy pro strukturu stránky a nějaké to GUI, ale samotná funkcionalita je v podstatě v plenkách (a rozhodl jsem se pro pokročilejší features, jako zakládání místností v chatu, kick/block, soukromé zaheslované místnosti, atd., což na starém webu nebylo), takže v nejbližší době to opravdu nebude.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Darth Arany
21. Březen 2013 - 20:46
Nechci tě nějak uhánět, ale mohu se jenom zeptat, jak by asi měly tyhle sekce vypadat? O co by v nich mělo jít? A alespoň rok, kdy asi budou?

+1
0
-1