Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Mara Jade?

Napsal: Darth Mirek
Dne: 10.8.2013 18:55
Kategorie: Filmová hexalogie
Zpět na fórum

Pozor Spoiler

Nevím jestli to tady v některém článku bylo ale mně je už dva-tři měsíce známo že epizoda 7 bude o znovuzrozeném Císaři a jak cvičil Luka. Takže kdo četl knihu ví že Mara Jade v ní má zásadní roli, kdo si myslíte že ji zahraje?
Mara Jade- odkaz »
Přidat komentář
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
10. Srpen 2013 - 19:18
Nevím odkud máš tuto informaci, ale nová epizoda má být o potomcích rodu Skywalkerů. Hrát by tam měli i herci z původní trilogie a ti těžko omládnou.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
10. Srpen 2013 - 22:12
Informaci mám od Disneyho kterému ta informace unikla při tisk. konferenci. A i kdyby tak na tom nic nemění, pokud bude o Benovi Skywalkerovi tak pokud se tam bude vyskytovat Luke proč ne Mara?

Don't ask, if you don't care.

+1
-2
-1
Obrázek uživatele Karpagon
10. Srpen 2013 - 23:39
Od Disneyho? To sotva. Mara Jade tam nebude, protože to bude z doby PŘED seznámením Mary s Lukem. A žádná informace o tom, že by tam byl Znnovuzrozený (naklonovaný) císař není.

Meditovat o tom, já budu.

+1
-4
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
11. Srpen 2013 - 2:23
Fakticky poznala Mara Luka už při jeho návštěvě Jabby Hutta na Tatooinu v EP. VI

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
11. Srpen 2013 - 18:55
Takže EVII se bude podle tebe odehrávat 1-5 roků po bitvě u Endoru? Hodíš sem prosím ten odkaz na nějaký ten článek, kde jsi četl, že se to má odehrávat před seznámením Mary s Lukem? Protože tato informace (ačkoliv je to divné) mi poněkud utekla...

A osobně si myslím, že je to blbost... 5 let je hrozně málo, vzhledem k tomu, že Luke má hrát "jen" starého mistra Jedi a za 5 let rozhodně tak moc nezestárne. Podle mě ten příběh hodí někam dál, přibližně 30 let po bitvě u Endoru a bude se to točit okolo Bena Skywalkera, potomka Luka a Mary.

Vždycky to bylo o Skywalkerech...
EDIT: Teď jsem trochu po tom zapátral, samozřejmě první zdroj byla wookiepedie

odkaz »

Píše se tam, že podle již dříve zmíněných faktů George Lucase ohledně nových filmů, by se ten příběh měl zasadit přibližně do doby 40 - 203 let po bitvě o Yavin.
EDIT: Takže našel jsem více článků, všechny píšou vesměs to samé, co je uvedeno ve výše přiloženém odkazu na wookiepedii. Takže nevím, z kama tu informaci, že příběh bude mezi 0-5 let po bitvě u Endoru, vzal. ;)

Mimochodem 203 let ABY je docela dost zajímavé, vzhledem k tomu, že nám Star Wars "končí" v roce 138ABY.

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+3
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
11. Srpen 2013 - 12:39
Podle mě když byla nové trilogie o Anakinovi, stará o Lukovi, tak myslím, že ta "nejnovější" bude taky o někom z rodu Skywalkerů.. typuji Bena nebo Cade Skywalkera, ale spíš Ben. A Mara Jade by tam být mohla... pokud se ale děj bude odehrávat cca 40 ABY tak tam by měla umřít...
EDIT: *nová trilogie...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
16. Srpen 2013 - 16:59
Nezakládá se ale smrt Mary Jade na tom že Vergeere udělá z Jacena sithského zabijáka ( četl jsem na Wiki)? To je podle mne blbost jelikož když Vergeere Jacena "vychovávala" učila ho o temné straně a udělala z něj Jedie který se mnohem lépe umí bránit temné straně. A než ho mohla naučit něčemu dalšímu umřela.

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Anakin Solo
11. Srpen 2013 - 13:27
Mně by se líbilo kdyby se epizoda VII odehrávála při Yuzhuavongské Invazi.....

"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda

"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
11. Srpen 2013 - 16:11
O tom také sním, ale spíš bych tomuto období dal přednost do spin offů nebo TV seriálů...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Evil
36-37
17. Srpen 2013 - 13:29
Zdravím...Toto bude zas len "jedna babka povedala..." teda po anglicky - rumor. Ono je si potrebné uvedomiť, že scenár k epizóde 7 je ešte len vo fáze príprav alebo sa už možno aj píše, ale túto info netreba brať vážne. Ono je ťažké získať už len foto z natáčania a nie to ešte info zo scenára. A obzvlášť pri SW. Veď na nete nájdete takýchto klebiet kopec..v ep. 7 sa má objaviť Darth Maul, Obi-Wan, Darth Cadeus, Darth Krayt... Dávam ešte polroka a net zaplavia falošné scenáre.

Mara Jade sa samozrejme vo filme objaviť môže...ale už je nejaký čas známe a potvrdené, že epizóda 7 nebude točená podľa žiadnej knihy, komiksu.

+1
+1
-1