Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

A po mnoha letech konec ;)

Napsal: Takrer
Dne: 8.3.2014 13:13
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars
Zpět na fórum

Jelikož už sem dokoukal všechny díly 6.sezony tak bych se chtěl s tímto seriálem rozloučit. Snad po šesti letech je seriál u konce a jelikož sem na tento serial nadával mel ho rad i s těmi chybami tak to byl serial který by měl minimálně každý fanoušek star wars vidět. Poslední díly byli epické i když sem čekal že poslední díl by mohl být o něčem jiném , ale to nevadí. A jelikož sem na star wars vyrostl jsem rád že Star Wars The Clone Wars bylo natočeno a tímto bych chtěl alespoň sám za sebe za ty kteří se na tomto seriálu podíleli protože dabing těch herců je užasny a skvěle k tomu sedí . Teď nezbývá než čekat na Star Wars Rebels který zřejmě nenaplní mé očekávání , ale rozhodně se budu těšit na epizodu VII . Přeji příjemné dívání na 6.sezonu tohoto skvělého seriálu.

PS: Taky chci poděkovat těm co to přeložili a dali k tomu titulky ;)
Přidat komentář
Obrázek uživatele velitel Cody
26-27
8. Březen 2014 - 15:22
Seriál byl skvělí, jediné co nechápu, proč neudělají ještě díl o bitvě o Coruscant tak bych si představoval opravdu dobré ukončení clone wars.

dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee

+1
0
-1
Obrázek uživatele Takrer
8. Březen 2014 - 16:20
Ano to sem přesně myslel když jsem psal "ten konec sem si představoval trochu jinak" ale zase když začíná epizoda III tak je to tam napsané co se stalo.

ať tě provazí síla

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
8. Březen 2014 - 18:21
Hm, tohle spíš patří na Blog...

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Takrer
8. Březen 2014 - 19:20
Omlouvám se , ale zdálo se mi to vhodné to dát do článku který se věnuje Clone Wars.

ať tě provazí síla

+1
0
-1