Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Zajímavej web.

Napsal: sithův děda Eda
Dne: 1.12.2014 17:40
Kategorie: Připomínky k webu (2012 - 2015)
Zpět na fórum

Mazat komentáře, protože říkaj pravdu. Dávat hromadně palce dolů a buzerovat ty, co maj jinej názor. Vy jste dobrá banda. Jsem tu sotva dva dny a už chápu celou tu vaši slavnou komunitu. Chválit, chválit, chválit a kdo nechválí, toho hnedle zbuzerovat. Probíhá tu jakási adminská cenzura, páč se vám zrovna nehodí do krámu, že vám někdo řekne, co si myslí. Jsem dospělej člověk a takových je tu asi spousta, ale buď se neprojevujou anebo jsou fakt všichni zdejší dospěláci po mentální stránce jen pošahaný děcka, co si hrajou se svým frantíkem, zatímco vodjebávaj veřejnýho nepřítele. Hele jako nemám tucha, co mi to ten můj kámoš sliboval za dobrý články a pohodovou komunitu, ale tady to rozhodně není.

Možná by bylo dobrý se zamyslet, přátelé. To co tu předvádíte, je fakt humus.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Karness Muur
1. Prosinec 2014 - 17:52
Naprosto souhlasím. Jako příklad vezmu SW Rebels- každý se těšil, a když zjistil že je to blbost, prostě si to nepřiznal protože to má značku SW. Kritizují každého kdo proti tomu seriálu něco napíše. Nebo nový trailer- jakoby nikomu nevadilo že Disney zrušil EU a pak v traileru použil Revanovu masku.

+1
-7
-1
Obrázek uživatele sithův děda Eda
34-35
1. Prosinec 2014 - 17:58
Pročítal jsem tu schválně nějaký starý diskuze... celkem síla. Borec tam napíše, že je mu u zadnice, že zrušej kánon, on že si jede svoje a každej SW fanda taky a obdrží X palců dolů. Hej jako fakt?

+1
-10
-1
Obrázek uživatele Azureta
1. Prosinec 2014 - 19:13
Do teď jsem nepochopila, co tu řešíš. Vulgárně se navážíš do uživatelů tohohle webu a vůbec ti nedochází, že tu je i opačné pohlaví a různé věkové kategorie. O tvých masturbačních výkonech se s námi laskavě nebav. Nedochází mi, proč kritizuješ tento web. Lidi zde volně zveřejňují své názory a ty můžeš naznačit souhlas palcem nahoru nebo naopak. Je tu nějaká svoboda projevu, ne? Tak kde je problém? O co ti jde? Nenadávej těm, kterých názor se s tvým rozchází. Na tom není nic špatného. A když už se ti tenhle web nelíbí, tak proč sem, sakra, píšeš?

Do or do not. There is not try.

+1
+12
-1
Obrázek uživatele sithův děda Eda
34-35
1. Prosinec 2014 - 19:27
Do kohopak se tu vulgárně navážím? Ono ochutnat vlastní medicínku, to je blbej pocit, co? Jde mi to, že mi byl doporučenej web, místo toho je to jen jakási divná komunita zapšklejch lidí, co útočej na každýho s jiným názorem. Nejste schopný sebereflexe, nikdo mi tu k mýmu příspěvku ještě neřekl ani slovo, ale máte plný huby keců o tom, jak já jsem špatnej a jak já vás urážím. No těpic. Abych řek pravdu, nedivím se těm dotyčným buzerovaným a jejich reakcím na vaše výlevy. "Když se ti to nelíbí, vypadni." Kdepak jsem tenhle krásnej výplod už slyšel? Že by u Directionerek nebo Jeberek?
Pokuď se tě tendlenc můj text netejká, nevím proč tu vlastně reaguješ, vždyť sama jsi to řekla - pokud se ti to nelíbí, nereaguj na to a jdi pryč. Nebo to platí jen na pár vybranejch jedinců, co? To s těma palcema je nějaká místní mánie?

+1
-10
-1
Obrázek uživatele Azureta
1. Prosinec 2014 - 19:59
1) z tvých příspěvků, jsem žádnej vlastní názor nevypozorovala
2) vykašli se na ty palce, když se ti nelíbí
3) jestli mě dokážeš během vteřiny zaškatulkovat ke skupině přihřátých hošíků, nejsi o nic lepší než oni
Tímhle si mě vážně namíchnul, a vážně odejdi a už se nevracej, těma tvýma blbýma kecama z toho akorát děláš ten humus, o kterém mluvíš. Kritiku obvykle dokážu přijmout, ale od někoho jako ty vážně ne. Udělala jsem chybu, že jsem na tebe reagovala. Příště budu dál ignorovat zprávy tohohle typu, jako jsem to dělala do teď.

Do or do not. There is not try.

+1
+7
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
1. Prosinec 2014 - 20:03
A je zajímavé, jak ignoruje konstruktivní příspěvky, když si stěžuje, že tu žádné nejsou...

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+10
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
1. Prosinec 2014 - 18:04
Pár detailů... to, že je Rebels blbost je čistě tvůj názor. Nevím, jestli ti to už někdo řekl, ale to že je to tvůj názor, neznamená, že to tak opravdu je... (Ostatně, mě se Rebels taky nelíbí)... a řekni mi, kde jsi v tom traileru viděl Revanovu masku, když byl ten Sith otočen zády? A tak nějak nevím, proč by mělo člověku vadit, že použijí Revanovu masku? Nějak ti asi ušlo, že SWTOR, ve kterém se Revan vyskytuje je stále součásti Canonu, že? -_-

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
+7
-1
Obrázek uživatele sithův děda Eda
34-35
1. Prosinec 2014 - 18:11
Pár detailů, chlapče. Rebels je seriál pro děti, takže pro normálního rozumnýho člověka to blbost fakticky je. Jestliže tu někdo je udělanej z toho, jak je to skvělá show, prosím. Nechť si stříkne do výše nebes, je to jeho právo. Ale copak mi řekneš k tomu, že tu buzerujete někoho s jinym názorem? Radši nic? Jen palcovat komentáře jak největší frájové? Hej zamyslete se fakt trochu, už vám z toho všeho asi kapánek hrabe.

+1
-9
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
1. Prosinec 2014 - 18:58
pokud jsi proti Rebels beru fajn nevadí ale že se navážíš to těch co Rebels sledují nebo dávají šanci to už je jiná věc

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
1. Prosinec 2014 - 19:49
Zrušení EU tu vzbudilo celkem nevoli a spousta lidí si stále stojí za tím, že to je špatně. OK, proč ne, je to jejich názor a docela chápu, že vyhlídka na to, že 50 povedených knih bude přepsáno jedním filmem, je docela traumatizující. Mě osobně to až tak nezasáhlo, novorepublikovou éru jsem nikdy moc nestudoval... Ale je pravda, že mě docela zasáhl návrat Revana jako dobyvatele do SW: TORu - to mě docela naštvalo. Stále si také ale myslím, že je pořád brzo hodnotit, zda dekanonizace je špatná či dobrá - to uvidíme v následujících 5ti až 10ti letech.

A myslím, že u několika posledních epizod Rebels už lidé tak nadšení nebyli :) A můžu asi jistě říct, že kdyby Rebels nebyli ze SW, nekoukal bych na to. Ale je, takže na to koukat asi pořád budu :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
1. Prosinec 2014 - 20:08
Ty, u toho SW:TORu to prý není Revan. Kámoš to začal hrát a říkal, že to je spíš nějaký kult, který Revana uctívá, přičemž jejich velitel ho napodobuje a nosí stejnou masku. Jako tím si ani jeden z nás není jistý, ale zatím to tak vypadá.

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
1. Prosinec 2014 - 18:30
Ahoj, ještě jsem neměl možnost na tebe reagovat, tak tě tu vítám a je mi upřímně líto, jak na tebe tenhle web zapůsobil.
Jen pro jistotu, jsem sice překladatel, ale v podstatě tu nemám žádnou moc, nebo větší práva.
Samozřejmě má každý právo vyjádřit svůj názor a nikdo nemá právo mu ho brát. A proto by si všichni bez výjimky měli řešit hádky jinde. Pokud se někomu nelíbí tvůj názor, budiž. Funkce palců je tu taky proto, aby bylo vidět, jestli s tebou někdo souhlasí nebo ne. Příspěvky se mažou v případě že jsou vulgární, ofenzivní nebo jinak poškozují uživatele webu (a ty tvoje od toho často nemají daleko). Že se maže příspěvek s věcnou připomínkou je sice nefér, ale zbavit se příčiny není způsob, jak se zbavit problému. Pak by přišel nějaký opozdilec a začal by se do příspěvku navážet znovu a šlo by to tak furt dokola. Je to tvrdé, ale je to efektivní a je to mimo jiné v pravidlech fóra.

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+12
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
1. Prosinec 2014 - 19:36
Nevím, co na to říct... Byl bych vulgární podobně jako ty, ale nechce se mi, takže to zkrátím... Uvědomil sis vůbec, že tímhle tím urážíš snad veškerou komunitu tohoto webového portálu? Měl jsem příležitost poznat jen třetinku uživatelů a uživatelek, mnohdy s jejich názory taky úplně nesouhlasím (a oni taky povětšinou ne), ale nikdy mě sprostě neodkopli, nevyhodili a to ani tehdy, když se opravdu chovám jako idiot a mé názory jsou v protikladu... zamysli se pro příště nad svými výjevy, děláš vizitku nejen nám, ale i sobě a to, že jsi starší tě neopravňuje hovořit tak, jako doteď... sakra, vždyť tohle čtou i malé děti a většinou jsou to ti starší, kdo si stěžují na to, jak se ti malí chovají? A kdo je to naučil? Možná člověk jako jsi ty, nebo bcgroi. Takže klidni hormony, vím, že život je těžkej, a nespravedlivej, takže je na čase se s tím vyrovnat a naučit se žít. Jinak přeju hezký zbytek dne :)

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+12
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
1. Prosinec 2014 - 19:52
Předpokládám, že termínem "adminská cenzura" míříš především a hlavně na mě. Jak jsem psal u přehledu, smazal jsem to vlákno, jelikož se řada uživatelů nebavila o ničem jiném, než o tom, zda někteří kritizují správně či ne a sami kritizovali. Nic hezkého. Měl jsem asi tak dvě možnosti:

1. vymazat jen některé příspěvky a pak poslouchat, že jsem u některých uživatelů byl přísný a ostatním jsem jejich komentáře nechal, takže jsem vlastně zlý a obhajuji tohle a tohle
2. smazat celé vlákno - v němž sice začátek dával smysl (opět odkazuji na svůj komentář u článku přehledu), ale pak se to zvrhlo - čímž jsem dal naprosto najevo, že nestraním nikomu, protože jak obhajobu, tak kritiku jsem smazal.

Rozhodl jsem se, že sice zmařím práci několika lidí, kteří věnovali čas na komentářích, ale výsledek bude přijatelný pro všechny. V tom jsem se bohužel mýlil.

Je pravda, že spousta lidí tu kritizuje ty, kteří kritizují Rebels / teaser. Někteří jsou útoční, ostatní se ptají na podrobnosti, aby se na to podívali i z jiné strany. Je tu bohužel ta věc, že řada kritických lidí se vyjadřuje v celkem provokativním tónu, na což reaguje logicky více lidí, než na nějaký nudný kladný komentář. Pokud ti lidé reagují normálně, tak ok, ale pokud opět nasadí útočný tón "a proč se ti to nelíbí? Musí se ti to líbit!", tak to dobře není - stejně jako když někdo říká "když se to nelíbí mně, nebude se to líbit ani ostatním".

Ze začátku jsem nabádal k obezřetnosti, co se Rebels týče. Neviděl jsem v tom dlouho nic špatného... ano, trochu infantilní, jak se trochu dalo čekat, i když se ozývali náznaky, že to bude temnější. U několika posledních epizod, jak si můžeš všimnout, jsem i já ale mírně zkritizoval několik věcí, které byly do očí bijící. Seriál je však sotva v polovině první série, tudíž jsem optimistický a doufám, že tvůrci si trumfy schovávají na později.

Ohledně teaseru panuje spousta rozporů, někomu se to líbí, někomu ne - spousta lidí pak kritizuje meč se záštitou, která by vlastně, jak jsem viděl jeden chytrý obrázek, v praxi nefungovala tak dobře, jak by se mohlo zdát. Jediné názory ohledně teaseru, které jsem "cenzuroval" byly ve vlákně, které jsem celé smazal.

Pluskování a mínuskování komentářů je obecně na internetu celkem rozšířená věc a zdá se mi to fajn, člověk pak zjistí, zda s ním uživatelé souhlasí či ne - a tedy jestli se nemá zamyslet nad tím, zda nedělá něco špatně, což není na škodu. Ve flamewarech se většina uživatelů po chvíli přikloní k jedné nebo druhé straně a jednu poté vymínuskují... což může u některých uživatelů vyvolat nevoli, protože s ním lidé nesouhlasí. Je si však nutné uvědomit, že lidé se spíš uvolí k tomu někomu dát mínus než plus, protože když už někomu to mínus dají, je to proto, že je komentář rozhořčil. Když o nic moc nejde, nemají motivaci hodnotit.

Jsem však trochu znechucen tvou formou vyjadřování, protože tím v podstatě říkáš, že všichni, co s tebou nesouhlasí, můžou jít k čertu. Kritizujete? Jste děcka. Máte jiný názor? Běžte jinam. To není moc smysluplné. Navíc jsem v tvých komentářích moc pravdy neviděl. Jednak nevím, proč se navážíš do článků bez zjevného důvodu (pokud máš nápad na vylepšení, rád uvítám pár návrhů) a pak to, že tu je adminská cenzura, což mě uráží.

Je také ironické, jak se proti všem oháníš tím, že jsou děcka (a pokud jsou starší a nesouhlasí, jsou jako pošahaný děcka), ale ve výsledku se vyjadřuješ tak, jak nechceš, aby se vyjadřovali ostatní. Jak si řekl, jsi tu dva dny, ale už máš perfektní přehled o tom, co se tu děje.
EDIT: Jako doplnění: je tu vidět spousta negativních reakcí na tvé komentáře - proč? Protože to píšeš v agresivním stylu, který lehko naštve. Pouze jeden člověk s tebou souhlasí - tedy spíše napsal komentář, věřím, že lidí s tebou souhlasí povícero, ale když souhlasí, proč by něco psali, že? :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+10
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
1. Prosinec 2014 - 19:44
Zdravíčko. Chci jen ujasnit pár věcí:

1) Komentáře nebyly smazány, protože řikaj pravdu, ale protože se rozjela off-topic diskuze a hádka.
2) Laskavě si odpusť ty svoje neustálé nevhodné narážky a pokus se s náma jednat normálně
3) Žádná adminská cenzura na to, co se nám „zrovna nehodí do krámu” se tu nevede. Cenzurují se nevhodné a vulgární příspěvky (k čemuž ty tvé daleko nemají) + nesmyslné komentáře a hádky mezi uživateli (zkráceně spam), protože zahlcují web
4) Like a dislike jsou od toho, aby mohl člověk anonymně vyjádřit, zda s autorem komentáře souhlasí, či ne. Zde se bohuže promítá pouze celkový výsledek a ne počet každého, takže to může vypadat, že všichni jsou proti, tak to však není, jen většina webu (nebo jeho aktivnější část) zastává jiný názor než ti vymínusovaní

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+7
-1
Obrázek uživatele Anakin Solo
1. Prosinec 2014 - 20:00
Takže...S tím co píšeš rozhodně nesouhlasím.... Adminská cenzura tu rozhodně není. Příspěvky se mažou,protože např.zbytečně spamují web,urážejí se tam uživatelé atd. Dále nesouhlasím s tím že se tady dávají hromadně palce dolů a buzerují se ti co mají jinej názor...S palci dolů jsem se setkal už u mé povídky.... Bylo tam palců dolů nepočítaně a negativních komentářů také dost.... Nic jsem s tím nedělal,ze začátku ostatním také nadával(Omlouvám se) ale bylo to buď na SKYPE, FACEBOOK nebo SOUKROMÉ ZPRÁVY a nespamoval s tím do komentářů a proto nebyly žádné odstraněny. Radím ti aby si si to vyřešil již zmiňovanými možnostmi. Takhle nebudou palce dolů,negativní komentáře,mazání vláken komentářu a další hádky a urážení. Ještě musím říct že tento web je,podle mne, nejpohodovější komunita co znám

To je vše co jsem ti chtěl říct a doufám a že takovéto hádky skončí :) Měj se
EDIT: PS: Aby jsi věděl že nelžu tady přikládám odkaz na mou povídku.--odkaz »

"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda

"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
1. Prosinec 2014 - 20:02
Stěžoval jsis, že nikdo k tvému příspěvku neřekl ani slovo, tak ti něco povím ke všem jeho bodům.

"Mazat komentáře, protože říkaj pravdu."
Jak již pár lidí zmínilo, komentáře se smazaly, protože někteří lidi reagovali přehnaně. Ano, já taky a přiznávám to :/

"Dávat hromadně palce dolů a buzerovat ty, co maj jinej názor."
Víš ty palce (jak již ovšem taky bylo zmíněno) jsou tu od toho, aby mohli vyjádřit souhlas/nesouhlas všichni. Třeba i ti, co se jim nechcou psát komenty.

"Vy jste dobrá banda. Jsem tu sotva dva dny a už chápu celou tu vaši slavnou komunitu. Chválit, chválit, chválit a kdo nechválí, toho hnedle zbuzerovat."
Jo, jsi tu sotva dva dny a nikdo nechápe tebe, kamaráde... A tady "nebuzerujeme" kvůli toho, že s něčím souhlasí/nesouhlasí, ale kvůli toho, jakým způsobem to podá.

"Probíhá tu jakási adminská cenzura, páč se vám zrovna nehodí do krámu, že vám někdo řekne, co si myslí."
To už taky bylo zmíněno. Bylo smazáno celé vlákno, nehledě na to, kdo a co tam napsal.

"sem dospělej člověk a takových je tu asi spousta, ale buď se neprojevujou anebo jsou fakt všichni zdejší dospěláci po mentální stránce jen pošahaný děcka, co si hrajou se svým frantíkem, zatímco vodjebávaj veřejnýho nepřítele."
Dospělý můžeš být, ale rozhodně se tak nechováš. Upřímně, podle toho, co píšeš, se spíš ty chováš jako "po mentální stránce jen pošahaný děcko". A k tomu, jak tady pořád zmiňuješ tu masturbaci atd. ti řeknu jedno: BĚŽ SE LÉČIT!

"Hele jako nemám tucha, co mi to ten můj kámoš sliboval za dobrý články a pohodovou komunitu, ale tady to rozhodně není."
Tak s tímto tvrzením souhlasím. Od doby, co se tu začali objevovat rejpálci tvého typu, komunita opravdu začíná upadat -_-

"Možná by bylo dobrý se zamyslet, přátelé."
Neměl by jses nad sebou nejdříve zamyslet ty sám?

To co tu předvádíte, je fakt humus.
Možná... Ale stále je to menší humus, než předvádíš ty :P

Jo, jsi tu sotva dva dny a nikdo nechápe tebe, kamaráde... A tady

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+8
-1
Obrázek uživatele sithův děda Eda
34-35
1. Prosinec 2014 - 20:13
Takže vám to vadí, miláčkové? Chutná vám vaše vlastní meducínka? Páč přesně toto, co já tu dělám, děláte vy taky. Je to nehezký, což? Píšete ti slohovky, vylejváte si srdíčka, podporujete se navzájem. To je najednou morálky a uvědomění. Jen asi jeden člověk tu prohlásil, že to včera přehnal. Yep, přehnal. Takže zlatíčka moje, příště, až si začnete vylejvat srdíčka, tak by bylo myslím dobrý prvně si zkusit představit, copak je to za pocit, když vás všechny někdo pěkně propere a nasejří se nad váma samotnýma. Přijdu poprvý na web a první co vidim je hon na zatracenou čarodějnicu. Si říkám - děláte si sakra srandu? Kde je ten web, co mi byl slíben? Místo uznání vlastní chyby tu jen žvaníte o morálce a máte mě plnou pusu až do krku. Vopravdu lidi? Vážně? Každej tu musíte mít dlouhej proslov jen proto, abyste mi dokázali (teda spíš sobě), že jste ti machři, co maj stále pravdu? přesně o tomdlenc mluvím. Kdybyste totiž nebyli takoví eogisti, tak by vám došlo, co tu píšu. Vysrali byste se na to, zamysleli se a třeba přístě psali vo něco líp, jak vobyčejně. No nic, zdar a sílu, děcka.

+1
-9
-1
Obrázek uživatele Anakin Solo
1. Prosinec 2014 - 20:18
Takže "zlatíčko a miláčku"......Četl si můj komentář? Nebo klikl si na odkaz který jsem přiložil? Jestli ano tak si uviděl že tam mě taky "proprali".....

"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda

"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
1. Prosinec 2014 - 20:20
Teda kámo, kdyby jsi dokázal bojovat se světelným mečem tak jako umíš psát, byl by jsi lepší bojovník než mistr Yoda. A teď vážně. Tvé názory se mi vůbec neshodují s názory dospělého člověka, takže se ptám rovnou a napřímo, jsi vážně takový troll, že nedokážeš pochopit, co to je psát bez vulgarismů, nebo to nedodržuješ schválně, aby jsi narušil rovnováhu Síly?

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+9
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
1. Prosinec 2014 - 20:24
Souhlasím Coudy. Ty názory se vůbec neshodují. Nepřekvapilo by mě, kdyby za tím kompem seděl někdo zakomplexovaný a podstatně mladší, než tvrdí jeho profil, protože ty názory a neustálé narážky na genitálie a sebeuspokojování, jsou jak od dítěte, které vešlo do puberty -_-

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+9
-1
Obrázek uživatele Darth Severus
1. Prosinec 2014 - 20:32
Takže milý dědoušku, víš, proč byly ty komentáře smazány? Protože to byl Off topic! Víš, co je to Off topic, já ti to vysvětlím. Představ si diskuzi třeba… o historii aut, kde by najednou někdo začal řešit tanky, načež by vznikla hádka (o něčem) a totálně by to dané téma zaspamovalo něčím, co do daného téma nepatří a porušuje to pravidla (tím myslím tu hádku, ne tanky. Tanky jsou super) V takovém případě mají správci povinnost dané téma od spamu očistit a případně i potrestat prohřešníky. (To by byl zmatek, co kdyby to nekontrolovali? :) V tancích auta a v autech tanky, všude hádky. Děsný to zmatek...) Toto se praktikuje prakticky na všech dobře fungujících webech. Čili to čeho jsi byl svědkem, bylo právě čištění Off topicu. Věc pro web naprosto nezbytná. Tudíž nechápu tvé rozhořčení, neb jelikož jsi více dospělý člověk jak já tak to jistě víš.
U cenzury se nabízí jediná otázka: Proč by to správci dělali? Za peníze? No né! Jsou snad tajně napojeni na bájný Lucasfilm? Ne, vždyť jsou to fanoušci! Nic by z toho neměli a ani nic takového jako mazání vláken kvůli porušování pravidel nechtějí. Přiznám se ti teaser se mi nelíbil ani Rebels se mi nelíbily a zaútočil na mě někdo? Ne, jde jen o to, že Bcgroi nepopsal své dojmy zrovna ideální formou (a nebylo to poprvé) nicméně musím říct, že v jádru některých věcí má pravdu, ikdyž občas jen částečnou.

Také by ses měl zamyslet nad svým slovníkem, neb i já ještě ve věku pubertálním bych si nikdy nedovolil říct takovéto věty na veřejnosti ani nikde jinde. Obzvláště když je tu plno malých dětí. Zeptej se sám sebe: Chceš mít snad na svědomí jejich slovník?

To je snad vše, co bych k tomuto tématu mohl říci. Snad jen, že pokud by ses choval na tomto webu slušně a vychovaně, nezačínal zbytečné hádky, tak bys tu fajn komunitu i poznal. Takhle můžu říci jen: Veškeré pohoršení je na mé straně, hezký večer. Doufám, že se již nikdy nesetkáme. :)

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
+10
-1
Obrázek uživatele GeorgeG
33-34
1. Prosinec 2014 - 20:43
Doufám, že si uvědomujete, že se pravděpodobně jedná jen o internetového trolla, který má teď hroznou srandu z toho, jak tu všichni kolem sebe kopete a co způsobil za řetězovou reakci. Takových už tu bylo, čtete někdy komentáře na YouTube?

Prostě mu dejte BAN a tohle téma smažte a je to vyřešený. Chvilku to byla sranda, dokud to vypadalo, že to myslí vážně, ale už se to vymklo kontrole.

I'm the begining of the end and the end of time and space.
I'm essential to creation and I surround every place.
What am I?

+1
+11
-1
Obrázek uživatele Mistr jedi
23-24
2. Prosinec 2014 - 7:24
Milí sithský dědečku pokud chceš změnit tento web a jeho komunikaci možná bys měl začít u sebe ukázat těm "hlupákům" (nic ve zlém ostatním) jak se chovat a komunikovat a ne přínášet ještě horší výrazy
EDIT: Ještě můžu dodat zkus asertivní postoj místo agresivního. Budeš mít dle mého názoru větší úspěch.
Zapřemýšlej o tom. A až pak odpovídej.

Nechť vás provází Síla

+1
+8
-1
Obrázek uživatele Lucas
33-34
1. Prosinec 2014 - 22:36
Skoro se až nechce věřit tomu, co dokáže s komunitou jeden neotesanec. V té souvislosti mne napadá, že by to byl dobrý námět na esej. (Kolegové školou povinní, pište si). No ale teď vážně. Jsem na webu více jak rok a komentů jsem moc nenapsal. Tentokrát ale reagovat musím. Za celou dobu, co tento web navštěvuji jsem si nevšiml, že by tu vládla cenzura (rozhodně ne v tom smyslu, v jakém je definována). Mazání off topiců - ano, oprávněně. Mazání nesmyslných a vulgárních komentů - ano, oprávněně. Ale to jsou věci, které dělá každý správný admin tým, pokud chce udržet na webu nějakou kulturu. Navíc, pokud je pravda to, co o tobě tvrdí tvá vizitka, jsme přibližně stejně staří. Měl by si se tedy podle toho chovat. To že ti v hospodě dají pivo z tebe dospělého nedělá. Chápu, že když pocházíš od Ostravy (jen tipuju), jsi zvyklý se možná vyjadřovat drsněji (přeci jen, drsný kraj). Tady by sis to ale mohl odpustit. Nepatří to sem. Zamysli se tedy v první řadě nad sebou. Nikdo tě nenutí tuto stránku navštěvovat. V opačném případě jsem všemi deseti pro, aby ti byl udělen BAN.

May the force be with you.

+1
+9
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
2. Prosinec 2014 - 11:32
Může se mi prosím do PM ozvat ten, kdo se našemu novému příteli zmínil tyto stránky?
(nebojte se, nebudu z toho vyvozovat žádné důsledky, ani ho nebudu veřejně lynčovat)

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
2. Prosinec 2014 - 14:34
Můj názor je takový => odkaz » <= Veselé a poklidné čtení ;)

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Milda
43-44
Milda [Správce]
3. Prosinec 2014 - 15:05
Docela mně mrzí, že si tohle myslíš.. Já osobně se přiznám že komentáře projíždím málo kdy, ale kvuli tobě jsem si dal tu práci a trošku pátral kdo je na vině. Přiznám se také že jsem nepátral nijak zvlášť hluboko, ale na první pohled to vypadá, že jsi psal nevhodný topic k danému tématu - což je pravidlo na defakto všech webech. Bohužel se administrator zachoval správně že tvé komentáře smazal, i když ty se cítíš ukřivděn. Jestli jsi dospělý jak píšeš, měl by jsi se nad tím zamyslet a webu dát třeba ještě jednu šanci. Nutno podotknout že tě tu někdo nedrží, takže jednej podle svého uvážení...
EDIT: BTW to že urážíš uživatele, kteří se dívají na Rebels to přehlížím.. Pro děti to sice být může, ale je to oficiální, stejně jako Clone Wars - takže co se tam stane, to se stane. Podle tvého uvažování, soudím že jsi fanda "staré trilogie" a s čímkoliv novým přišeli je pro tebe kravina - neberu ti to, i tací lidé jsou, ovšem tohle je stránka o SW, která "jde s dobou" a když Lucas řekne stará trilogie se Anakinovi jenom zdála, tak mi o tom napíšem a budem to prostě tak brát a respektovat - i když taky z toho nebudem odvaření.. A pak se muže klidně stát, že zase přije někdo kdo o tom napíše off topic na nevhodné místo a jeho komentáře budou zase odstraněny.

+1
+15
-1
Obrázek uživatele Fives
29-30
Fives [Překladatel]
4. Prosinec 2014 - 0:27
Tak jo, komenty taky nečtu často, ale tohle se fakt přehlídnout nedalo :D
Co bych za mě dodal k tomu, co už tady padlo... Nikdo tě nenutí, abys tenhle web navštěvoval.

A jestli jsou tady všichni dospěláci (a asi si nemyslel jenom nás ;)) pošahaný děcka, tak opravdu nechápu, proč jsi vůbec zakládal tohle vlákno...
Čpí z toho taková dětinská touha po jakékoliv formě pozornosti, až se mi z toho chce brečet.

Btw., navrhuju, abychom tohle vlákno taky odpálili, jestli se to ještě nějak agresivně rozroste :D

"Well, buddy, you always said you wanted to be on the front lines."

+1
+9
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
4. Prosinec 2014 - 15:25
Nevím jestli se mám smát nebo plakat. Když jsem tohle četl, plakal jsem. Když jsem tohle dočetl smál jsem se na celé kolo....

"Jsem dospělej člověk a takových je tu asi spousta, ale buď se neprojevujou anebo jsou fakt všichni zdejší dospěláci po mentální stránce jen pošahaný děcka."
Já jsem toho názoru, že většina lidí na tomhle portále jsou inteligentní lidé, jelikož jsem nikdy nepostřehl nějaký náznak "pošahanosti", nemluvě o "děckách" jako jsem já (a to mi všichni říkaj, jakej jsem idiot).

"Možná by bylo dobrý se zamyslet, přátelé. To co tu předvádíte, je fakt humus."
Vzhledem k tomu, že SW Universe je celý vymyšlený, předpokládám, že většina lidí tady je hodně racionální a přemýšlí v jednom kuse. A o humusu tady nikdo nic neví. Pokud není humus bavit se s ostatními nadšenci o tom co vás baví nebo překládat z angličtiny do češtiny a dávat to na web, což zabere spoustu práce a úsilí.

Taky jsem si vzpomněl na 8. třídu, kdy jsme se učily o autocenzuře. :D

Kdybys něco takového napsal dejme tomu do chatu nějaké videohry, nebo na internet, odepsal bych typem: "LOL, rage kid, hahahah."
Což by přesně vystihovalo pocity snad všech. :D

Jinak mi tenhle článek připomněl text z jedné písničky: "They see me rollin', they hatin',"

Don't ask, if you don't care.

+1
+7
-1
Obrázek uživatele Ondráš
23-24
5. Prosinec 2014 - 20:57
Dlouho jsem přemýšlel, zda-li má vůbec cenu reagovat. Nakonec jsem se rozhodl mít k tobě (ano, k tobě: sic se vydáváš za dospělého, ale tvé chování je ještě horší než mého malého bratrance, tak ti budu tykat...) jen malou připomínku: Všichni tady, a věřím, že opravdu všichni, se sami rozhodli užívat tento web. Podílejí se na jeho obsahu, ať už příspěvky, povídkami, či blogy.

Ty ses rozhodl přispět čím?
Tímto vláknem s pochybným obsahem? Ano, jsou tu rozdílní lidé a s nimi tu jsou rozdílné myšlenky, takže i neshody... Nechce se mi ani porovnávat Tě se známým prezidentem, ale snad se ještě nestalo, aby nějaký člověk tady tak zocelil komunitu...

„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ -Werich

+1
+5
-1