Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Battlefront Gameplay

Napsal: Wedge Antilles
Dne: 16.6.2015 7:23
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Byl uveřejněn oficiální gameplay nového battlefrontu, tentokrát z bitvy o Hoth. A musím říct, že ikdyž tam nebude kampaň jako taková, tak cíl, který si Dice vytyčil, se povedl. Všechno vypadá tak úžasně, že při hraní musí člověk fakt mít pocit, jakoby tam byl :)

odkaz »

EDIT
Tady je další gameplay trailer, tentokrát z Tatooinu :)

odkaz »
Přidat komentář
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
16. Červen 2015 - 12:18
Tak tohle mi úplně uniklo :D Upřímně jsem dost uchvácený, jak pěkně hra vypadá. Vážně se těším na konečný výsledek a jak se bude hra hrát :D

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele sith
23-24
16. Červen 2015 - 13:28
Krása, vážně, a to mě PC hry příliš neberou...
Uvažuji, jestli si jí nekoupím :-)

Fight for the win!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
19. Červen 2015 - 12:11
Skvělí skvělí, ale kolik to má missions? (single-playersových misí) Nevíte někdo?

+1
0
-1
Obrázek uživatele sTv
sTv
20. Červen 2015 - 11:04
Oficiálně to žádnou singlplayerovou kampaň nemá, někde na twitteru jsem četl že by měla být možnost hrát multiplayer mapy s boty. Ono se jim to ani nevyplatí dělat na singl protože pak by si to každý druhý stáhnul.
Tahle hra má cenu kupovat jen pro fanoušky co-op nebo mulťáku.
EDIT: *singleplayerovou

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
20. Červen 2015 - 12:08
ale tady odkaz » jsem četl, že to má singleplayer= možnost hrát sám, o kampaň mi nejde jen o to abych to mohl hrát off-line, ale nevím kolik misions to má:-)

+1
0
-1
Obrázek uživatele sTv
sTv
20. Červen 2015 - 14:28
Aha, zatím je ohlášený Survival a slibují Battles, Hero Battles,Trials vše asi hratelné na čtyřech planetách (Endoru, Hothu, Sullustu a Tatooinu) a Missions(mělo by jít o pár příběhových misí) pravděpodobně za obě strany. Nevím jestli Trials budou na planetách nebo v nějakém samostatném prostředí.

Co se týče multiplayeru tam jsou ohlášeny Walker, Assault Supremacy, Fighter Squadron, Blast, Drop Zone, Cargo a Heroes vs. Villains pokud přidáš možnost zahrát si to i proti botům a bude tě to bavit…

Ale přesné číslo zatím uveřejněno nebylo.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
27. Červen 2015 - 15:19
Jako vizuál super, o tom žádná....Ale....hry, kde není příběh už jsou podle mě za zenitem a bez single kampaně s dobře zpracovaným příběhem, která ke hře přiláká i lidi, kteří multiplayer nehrajou ta hra nemůže mít dlouhý, plodný život.

+1
0
-1