Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Opět SWTOR

Napsal: Aelsorm
Dne: 21.10.2015 21:21
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Ahoj,
nedávno jsem si začal lehce pohrávat s myšlenkou, že bych opět zkusil SWTOR... přemýšlím, že na německém serveru (je blíž k ČR).

Souvisí s tím ale můj dotaz: přetrvávají lagy v PvP? Když jsem hrál posledně bylo to skoro nehratelné co se Warzone týče... teď po letech bych uvažoval nad navrácení se ke hře, ale jako čistý PvPčkař, jestli stojí Warzony pořád za *****, tak na to kašlu.

Prosím pište mi vaše zkušenosti. Případně mohu napsat typ notebooku, na kterém jsem hrál. Nevím co lagy způsobuje nebo jak je vyřešit, ale vzpomínám si, že to v globálním měřítku řešilo mnoho lidí, takže to bude asi na straně servru.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Chytrak_Bob
38-39
9. Prosinec 2015 - 9:19
Lagy hry bych prisuzoval asi stroji na kterem hrajes, jinak PvP se mi nijak neseka. Vyvazenost postav je uz vec jina.
Co se serveru tyce nez jit na nemecky server tak spis TOFN a nebo RE kvuli anglictine to ze je server "bliz" nehraje moc roly. Pokud ti teda nevadi ze vsichni budou mluvit Nemecky tak tam klidne jdi co se komunity tyce tak nemam tuseni jak to na nemeckych serverech vypada

pocitac mam I7, 6gg ram, SSD disk a grafiku ted z hlavy nevim

+1
0
-1