Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Rebels - 2. série

Napsal: Darth Kuxa
Dne: 3.3.2015 15:09
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Zdravím,
o Rebels se nějak moc nezajímám - vždy se jen podívám na aktuální epizodu, ale např. články nečtu, nebo nečekám, kdy vyjde další epizoda, prostě se jen jednou za čas podívám na ty, co jsem ještě neviděl.
A tak mám otázku.
Ví se prosím, kdy bude první díl druhé série? (za předpokladu že Fire across the galaxy byl poslední první :D)
Děkuji moc!

P.S.: Nebylo by od věci založit zde fórum Rebels, když je zde už i např. Underworld
Přidat komentář
Obrázek uživatele Dart Wader
3. Březen 2015 - 16:48
Někdy v dubnu na nějaké star wars celebration, myslím, že 16 nebo 19. Death to the rebels

Long live the Empire

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Evil
36-37
3. Březen 2015 - 22:02
A nebude to náhodou len exluzívne premietanie pre účastníkov tej celebration?

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Kuxa
22-23
4. Březen 2015 - 20:10
Díky... ale není to nějaký divný? Většina seriálů to má tak, že začíná vysílat v září, na Vánoce se umlčí, s novým rokem pokračuje v sérii, kterou skončí v červnu, na velký prázdniny se umlčí, a v září znova... není to fakt nějaký divný, že Rebels jedou od září do února první sérii, druhá se začíná vysílat v dubnu... tady bych se přikláněl k řešení Evil, že to bude jen pro účastníky a veřejně se začne v září

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
4. Březen 2015 - 23:21
Nemyslím si, že by si dovolili odvysielať niečo v apríli, aby potom čakali polroka na klasické vysielanie. To je jednoducho príliš veľa času. Nejaký časový rozdiel tam môže byť, ale viac ako mesiac by asi nemal zmysel. Vzhľadom na to, že prvá séria mala nižší počet častí a od prvých zmienok o Rebels ubehlo veľa času, je pokojne možné, že väčšinu epizód druhej série už majú hotovú. "Nezvyčajné" vysielacie obdobie by v tom nemalo hrať žiadnu rolu. Práveže stanice potrebujú obsah vysielať celý rok a keď sa im ponúkne možnosť odlíšiť sa nejakou novou produkciou, môžu to využiť. Ani Game of Thrones nie sú vypúšťané v tradičných vysielacích obdobiach, na ich úspech to však nemá vôbec žiadny dopad (aj keď v tomto prípade sa jedná o extrémny prípad). Pre informáciu na záver doplním, že neporovnávam kvalitu vyššie spomenutých dvoch seriálov. To len keby náhodou...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
5. Březen 2015 - 14:58
Těžko soudit. Píše se, že bude vysílaná první epizoda a bude pokec o tom, co se bude dít dále. Kdy se to ale bude dít, to se není kde dočíst. Vysílat jeden díl buď znamená, že bude mega dobrý a chtějí tím navnadit remcající publikum z řad starších, nebo že to chtějí šoupnout do vysílání. Na druhou stranu, pokud má mít "skoro dvakrát tolik dílů" (22?), tak to nejspíš začne až v září. Kdo se o prázdninách dívá na TV? Okurková sezóna je i v pořadech pro dospělé, natož pro děti.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
3. Březen 2015 - 19:13
Tak, tak. Druhá sezóna bude debutovat mezi 16. - 19. dubnem na Star Wars Celebration 2015 v Anaheimu. Jestli pak bude seriál pokračovat hned dále jsem se nedočetl, ale dává to smysl.

+1
0
-1