Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Thrawn v Povstalcích?

Napsal: Halt01
Dne: 29.1.2016 17:42
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Internetem se šíří spekulace, že ve třetí sérii seriálu Star Wars: Povstalci se objeví největší válečný génius Impéria velkoadmirál Thrawn, kterého můžete znát z knih Timothyho Zahna.
Rozhodně by to pro mě byl důvod začít Povstalce znovu sledovat, na druhou stranu mám lehké obavy, že se z Thrawna stane tak trochu idiot ve prospěch hlavních protagonistů.
Více informací: odkaz »
PS: Menší OT, ale uvítal bych nahrazení sekce Underworld v Tematické diskusi za Povstalce, kteří jsou výrazně diskutovanější. Neměl jsem tenhle příspěvek kam zařadit.
Přidat komentář
Obrázek uživatele sith
23-24
29. Leden 2016 - 21:26
No tak to je zajímavá zpráva. Jen doufám, že nebude vypadat jako Anakin nebo Yoda...

Fight for the win!!!

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
30. Leden 2016 - 9:45
Tak tohoto bych se velmi obával, Thrawn patří mezi mé 2 nejoblíbenější postavy a velmi nerad bych ho viděl zničeného jen kvůli Rebels, kdyby mu radši dali další novou knihu nebo celý film, něco jako teď bude ten Rogue One, kde by se mu mohlo být plně věnováno, protože jde opravdu o výbornou postavu a obávám sem, že nikdo mimo Timothy Zahna ji nedokáže tak dobře příběhově zpracovat. Taky se obávám o jeho grafiku, jak už bylo zmíněno a hlavně, aby nenarušili jeho postavu jako nejlepšího, neporazitelného stratéga. Byl bych radši kdyby se tam teda radši vůbec neobjevil a dostal radši knihu nebo film jak píšu výše.

Long live the Empire

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Blechy
23. Únor 2016 - 18:27
úplně s tebou souhlasím, je taky mým oblíbencem, ale myslím že s celými star wars to jde od desíti k pěti, zatím se mi z toho co disney vytvořil moc nelíbilo, kromě návratu rexe, kterého podle mě celkem podělali (pardon za ten výraz) a nemluvě o ep. 7, kde hlavního tahouna (Hana Sola) zabili + zničili prakticky celé universum včetně mých nejoblíbenějších postav jako například Starkillera z force unleashed, Yuuzhan Vongy, Kyla Katarna, Maru Jade a spousty dalších, doufám že star wars rebels se zlepší (trošku se to od první série zlepšilo ale na tcw to stále nemá) a vkládám velký naděje ve spin offy, sice nemůžu říct, že by mě úplně zklamaly všecky věci co se v nových star wars vyskytují ale je jich opravdu málo...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele sTv
sTv
1. Únor 2016 - 12:12
Třeba by jim mohl rozstřílet flotilu zabít Ezru, parodii na D2-D2 a toho fialového wookie po faceliftu a vůbec, mohla by se z něj stát divácký oblíbená postava :)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele sith
23-24
1. Únor 2016 - 15:05
Tak to by bylo úžasný, ale disney... XD

Fight for the win!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
1. Únor 2016 - 15:18
Je to přece excelentní stratég a v Rebels to bude excelentní trotl

aspoň mě by to nepřekvapilo

+1
0
-1