Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Epizody TCW, Mara Jade a nový droid v Rebels

Reklama
Napsáno dne 31.1.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

V první zprávě se dočtete, jaký je časový plán stanice Super RTL s vysíláním 6. série The Clone Wars a také popis děje jejích posledních dvou epizod. Také budete informováni o dalších postavách ze Star Wars Rebels včetně zbrusu nového droida a možnosti spatření Mary Jade. Zjistíte, že hra Clone Wars Adventures se ruší, ale testuje se nová F2P online hra Star Wars: Attack Squadrons. V neposlední řadě budete seznámeni s nově vydanou knihou Lockdown o Darth Maulovi. Na závěr dnešního Přehledu naleznete předpokládané vydání epizody 7 v různých zemích.

Program vysílání dílů The Clone Wars

Ještě jednou upozorňujeme, že se dodatkové díly The Clone Wars budou nejdříve vysílat v Německu a to počínaje 15. únorem (februárom). Vysílat se budou po čtyřech, takže si němečtí diváci budou moci každou sobotu od 20:15 do 22:05 užít hned čtyři premiérové díly. Následně se budou každou neděli díly opakovat a to dvakrát od 16:00 do 17:30 a napotřetí v 15:50 - 17:25. Tři krát čtyři díly - to dělá dvanáct dílů, z kterých však, by jeden podle oficiálního programu měl být ze třetí sezóny. Vysílání posledních dvou dílu ještě zveřejněno nebylo.

Plánovaný program:
Sobota 15. února - 20:15 až 22:05
6x01 - Neznámý
6x02 - Spiknutí
6x03 - Uprchlík
6x04 - Rozkazy
- v neděli 16. února od 16:00 do 17:30 - opakování

Sobota 22. února - 20:15 až 22:05
6x05 - Starý přítel
6x06 - Vzestup Clovise
6x07 - Vzkříšení/Srdeční záležitost
3x03 - Supply Lines (Zásobovací trasy)
- v neděli 23. února od 16:00 do 17:30 - opakování

Sobota 1. března - 20:15 až 22:05
6x08 - Zmizelý (1. část)
6x09 - Zmizelý (2. část)
6x10 - Cesta
6x11 - Hlasy
- v neděli 2. března od 15:50 do 17:25 - opakování

Zdroje: The Force, Jedi News

Zpět na začátek

Popis posledních dvou epizod The Clone Wars

Byl zveřejněn děj posledních dvou epizod Star Wars: The Clone Wars. (Děj ostatních epizod si můžete přečíst v jednom ze starších článků)

Zobrazit popis.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Další jména ze Star Wars: Rebels

Jak jsme vás nedávno informovali, byla zjištěna některá jména z budoucího seriálu Star Wars Rebels. Tehdy jsme vám odhalili dvě jména, o kterých se už vědělo: Ezra Bridger a Zeb. (O Inkvizitorovi již víme delší dobu.) Nyní však do naší sbírky přibila další jména a to sice: Kannan Jarrus a Hera Syndulla. Poslední jméno vám může být povědomé, je to tím, že příjmení Syndulla se objevilo již The Clone Wars. Patřilo Chamu Syndullovi - členu odboje na Rylothu. Příbuzenské vazby mezi nimi zatím nejsou potvrzené, ale je to pravděpodobné.

Zdroje: Club Jade, Making Star Wars

Zpět na začátek

Odhalen droid ze Star Wars Rebels

Dave Filoni nám představil dalšího hrdinu Star Wars Rebels. Je jím astromechanický droid jménem Chopper, který bude sloužit rebelům. Podle Filoniho je tento droid nevrlý a rozvyklaný, protože rebelové nemají dostatek zdrojů na nové součástky. Zdá se také, že počítá s tím, že si Choppera oblíbíme, jelikož řekl: „Je-li Artoo váš oblíbený pes, Chopper je kočka.” Chopperovo oficiální označení zní C1-10P a měl by být členem posádky na lodi Ghost.

Zdroje: Star Wars, The Force

Zpět na začátek

Mara Jade ve Star Wars Rebels?

V připravovaném seriálu Star Wars Rebels by se, jak se zdá, mohla po boku Inkvizitora čas od času objevovat Mara Jade - budoucí manželka Luka Skywalkera - která se dosud nikdy neobjevila ve filmu či seriálu, pouze v knihách. Touto cestou by s ní ty, kteří knihy nečetli, chtěl tým scénáristů seznámit, aby jim poté v plánované epizodě 7 přišla známá a nemuseli si zvykat na příliš mnoho nových postav.

Zdroje: Jedi News, Jedi News

Zpět na začátek

Konec online hry Star Wars: Clone Wars Adventures

Společnost Sony Online Entertainment se rozhodla ukončit čtyři hry, mezi nimiž figuruje i F2P hra Star Wars: Clone Wars Adventures. Oznámila to Michele Cagleová - senior manažerka správní rady globálních komunikací - odpoledne 26. 1. 2014. Rozhodnuto tak bylo z důvodu přecházení hráčů na jiné hry. Společnosti LucasArts i SOE (Sony Online Entertainment) souhlasily a dohodly se, že hra bude zrušena 31. března (marca).

Zdroje: Jedi News, Kotaku

Zpět na začátek

Popis a video z chystané hry Star Wars: Attack Squadrons

Bylo zveřejněno video z beta verze F2P hry Star Wars: Attack Squadrons. Člověk, který video zveřejnil, také objasnil: „Není to video, co se laguje. Laguje se hra. Doufejme, že to spraví.”

Oficiální popis hry:

Jedná se o free-to-play hru z vesmíru, kde se odehrávají intenzivní multiplayerové souboje. Hráči si mohou upravit a seřídit známé lodě ze Star Wars, nevyjímaje X-wingy z Rebelské aliance nebo TIE Interceptory Impéria. Ve hře Star Wars: Attack Squadrons budou hráči moci vstoupit do strhujících leteckých soubojů až s patnácti dalšími najednou (takže celkem 16 lidí), zatímco budou navštěvovat kultovní místa ze Star Wars vesmíru. Další lodě, prostředí a detaily hry budou zveřejněny v následujících týdnech.

Zdroje: Star Wars 7 News, Star Wars Attack Squadrons

Zpět na začátek

Vydání knihy Lockdown

Dne 28.1. vešla do prodeje kniha Lockdown od Joea Schreibera, jejíž hlavní postavou je Darth Maul. Tato kniha by měla vyprávět o jeho životě před Skrytou hrozbou a měla by být jakýmsi pokračováním knihy Star Wars: Darth Plagueis.

Překlad oficiálního souhrnu:

Zabít nebo být zabit - tak to chodí ve vězení pro nejhorší kriminálníky galaxie, kde jsou odsouzení nuceni bojovat v gladiátorských zápasech, zatímco hazardní impérium z tohoto zakázaného krvavého sportu vydělává. Ale nejnovější soutěžící v této brutální aréně - jak démonický na pohled, tak smrtící ve výzvách - bojuje o více než jen o přežití. Pro splnění úkolu zadaného jeho temnými pány musí ukořistit dokonalou zbraň: předmět, který Sithům umožní podrobit si galaxii.

Sithští lordi Darth Plagueis a Darth Sidious jsou odhodlaní získat cenu. A jeden z tohoto mocichtivého dua má vlastní zrádný plán, jak to udělat. Ale nejdříve se jejich hrůzunahánějící učedník musí utkat s krvežíznivým správcem věznice, kanibalským gangem, nemilosrdným zločineckým pánem Jabbou Huttem a nepopsatelně děsivým mimozemšťanem. Nikdo jiný nemůže čelit hozené rukavici života a smrti. Ale nikdo jiný není obávaný následovník temné strany známý jako Darth Maul.

Zdroj: Random House

Zpět na začátek

Premiéra sedmé epizody Hvězdných válek pro jednotlivé státy

Byla zjištěna data premiér v různých zemích světa. Česko (ani Slovensko) mezi nimi bohužel zatím není. Bylo uvedeno pouze deset států a to:

  • Rusko: prosinec (december) 2015
  • Kanada: 18. prosinec (december) 2015
  • Francie: 18. prosinec (december) 2015
  • Velká Británie: 18. prosinec (december) 2015
  • Nizozemsko: 18. prosinec (december) 2015
  • USA: 18. prosinec (december) 2015
  • Austrálie: 26. prosinec (december) 2015
  • Nový Zéland: 26. prosinec (december) 2015
  • Itálie: 6. leden (január) 2016
  • Peru: 2015

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek