Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: KotORy, Moraband a Star Wars Fact Files

Reklama
Napsáno dne 28.2.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na začátku dnešního Přehledu se dozvíte, jaké plynou zvěsti okolo výročního vydání RPG hry Knights of the Old Republic a fanouškovského projektu Knights of the Old Republic III. Dále budeme informovat o nové domovské planetě Sithů, vydávání týdeníku Star Wars Fact File ve Velké Británii a zveřejněných termínech Star Wars Weekends.

Výroční vydání Star Wars: KotOR?

Mohla by být k výročí Star Wars: Knights of the Old Republic vytvořená a vydaná úprava hry? Philu Spencerovi, viceprezidentu Microsoft Studios, se to jeví jako skvělý nápad.

Při odpovídání fanouškům na Twitteru řekl, že KotOR je jedna z jeho nejoblíbenějších her v RPG žánru. Na otázku, zda by tedy mohla být vydána výroční edice KotORu, jako tomu bylo například u her Fablo a Halo, odpověděl, že by se sice mohly vyskytnout určité problémy, ale je připraven o tom jednat na schůzi a uvidí, jak to celé dopadne.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

KotOR III jako fanouškovská hra

Prostřednictvím serveru I Am A Super Nerd unikla zajímavá informace ohledně fanouškovské hry Star Wars: Knights of the Old Republic III s podtitulem The Heart of Sacrifice. Tým oddaných fanoušků se rozhodl vytvořit tuto hru proto, že si oblíbil první dva díly a nemohl se spoléhat na to, že vyjde nový KOTOR. Fanoušci tedy vzali věci do svých rukou a vytvořili skupinu, která dělá vše pro to, aby hra byla autentická (používají přesné plány lodí atd.) a mohla v budoucnosti vyjít na světlo světa a ukázat nám další část z historie Staré republiky.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Nový domov Sithů

Na webu Jedi News byla uveřejněna stránka z časopisu Star Wars Insider magazine s informacemi o bonusových epizodách TCW. Z popisu jedné epizody pak vyplývá, že klasickým domovem Sithů již nebude Korriban, ale nová planeta Moraband. Další informace o této planetě, kam zamíří pro odpovědi na tajemné hlasy mistr Yoda, se dozvíme v desáté epizodě 6. série Star Wars: The Clone Wars.

Zdroj: Star Wars 7 News

Zpět na začátek

Star Wars Fact File ve Velké Británii

Vychvalovaný Jediský archiv má novou konkurenci, je jím týdeník The Official Star Wars Fact File - tedy v překladu: „Oficiální fakta o Star Wars“ - publikovaný De Agostini. Týdeník bude vycházet ve Velké Británii a budou v něm popisovány rozhodující bitvy včetně plánů a bojových strategií. Opomenuty nebudou ani rasy, nevyjímaje tajné sekty, také informace o různých planetách a jejich životních prostředích, lokacích, městech a stavbách, dále podrobnosti o droidech a strojích včetně historie jejich použití a samozřejmě budou popisovány i zbraně, technologie, vesmírné lodě a jiná vozidla. Právě nyní je v prodeji šesté vydání za £2,99 a mělo by vyjít celkem 120 vydání, takže máte-li cestu do Velké Británie, můžete si za nějakých 90 Kč tento časopis koupit.

Zdroj: Star Wars

Zpět na začátek

Termíny Star Wars Weekends

I v roce 2014 proběhnou tzv. „Star Wars Weekends“. Tato událost se bude odehrávat v pěti po sobě jdoucích víkendech v květnu (máji) a červnu (júni). Pořadatelem bude James Arnold, který namluvil Obi-Wana Kenobiho v seriálu Star Wars: The Clone Wars.

Data jsou následující:

  • Víkend I: 16. – 18. květen (máj)
  • Víkend II: 23. – 25. květen (máj)
  • Víkend III: 30. květen (máj) – 1. červen (jún)
  • Víkend IV: 6. – 8. červen (jún)
  • Víkend V: 13. – 15. červen (jún)

Zdroj: Star Wars 7 News

Zpět na začátek