Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Preview TCW v HD a úmrtí Aarona Allstona

Reklama
Napsáno dne 7.3.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

V uplynulém týdnu se objevily informace, že hexalogie Hvězdných válek vyjde v digitalní podobě v listopadu, autor mnoha knih o Star Wars, Aaron Allston, zemřel a Netflix uvolnil preview videa pro seriál Star Wars: The Clone Wars v HD kvalitě.

Vydání filmů Star Wars v listopadu

Jeden z poměrně spolehlivých zdrojů serveru jedinews.co.uk sdělil, že poté, co LucasFilm nedávno dokončil digitalizaci původní trilogie, bude všech šest Star Wars filmů v listopadu poprvé vydáno v digitální podobě.

Stejný zdroj také zmínil, že by součástí verze mohly být dosud nezveřejněné záběry. Pokud tento zdroj tedy uvádí pravdu, máme se na co těšit.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Zemřel Aaron Allston

S lítostí oznamujeme, že zemřel Aaron Allston, autor Star Wars knih. Na dlouhém seznamu knih, které napsal, je série X-Wing, dva díly ze série Nový řád Jedi, tři krátké příběhy a dvě knihy ze série Legacy of the Force a Fate of the Jedi. Spisovatel Timothy Zahn o něm napsal: „Byl to super autor, skvělý učitel, ale hlavně dobrý přítel.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Preview videa pro The Clone Wars od Netflixu v HD

Na YouTube již dříve uveřejněné preview ze šesté série seriálu Star Wars The Clone Wars jsou nyní k dispozici v HD kvalitě.

Zdroje: Jedi News, Jedi News

Zpět na začátek