Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: SW hry, dokončené studio ILM a LEGO novinky

Reklama
Napsáno dne 28.3.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

V dnešním Přehledu vám představíme novinky LEGO a novou hru pro chytré telefony a tablety. Poté vám odhalíme, v jakém stylu by společnost EA chtěla vytvářet nové Star Wars hry a nakonec vás informujeme o novém studiu ILM a fotkách z natáčení Hvězdných válek na Instagramu.

LEGO novinky

V květnu (máji) se mají objevit další LEGO novinky.

Tou první je nová, rozšířená verze LEGO Star Wars: The Visual Dictionary, tedy jakýsi vizuální slovník. Nové vydání má obsahovat 48 bonusových stránek a obsahuje všechny sady vydané od roku 2009. U detailních fotografií jsou i popisy postav, lokací, kosmických lodí a dalších věcí. Podle těchto popisků je možné se naučit i nejtitěrnější detaily vesmírných lodí i zbraní. Spolu s knihou by měl být k dostání i Luke Skywalker s původní žlutou barvou kůže vyrobený dle předlohy z roku 1999.
Kniha by měla vyjít počátkem května a měla by se prodávat za 21,99$ (ve Spojeném království za 13,99£.)

Druhou novinkou je nová verze stavebnice Sandcrawler z roku 2005, která měla 1 669 dílků. Nová sada má dílků 3 296 a měla by navíc obsahovat speederovou motorku. Také by měla mít několik nových funkcí, jako třeba spouštěcí rampu či možnost ji otevřít a nahlédnout do interiéru. Po sestavení bude vozidlo vysoké 24 cm, dlouhé 48 cm a široké 16 cm.
Do setu patří tyto figurky: Luke Skywalker, strýček Owen, C-3PO, čtyři Jawové, R2-D2, jednotka R2, droid ze série R1, Gonk droid, R5-D4 a Treadwell droid.
Taktéž bude dostupná začátkem května a její cena má být 299,99$ (ve Spojeném království 249,99£.)

Zdroj: Star Wars Blog

Zpět na začátek

Nová Star Wars hra na chytré mobily a tablety

Disney Interactive vytvořilo novou hru se Star Wars tématikou pro chytré telefony a tablety, Star Wars: Assault Team. Můžete si v ní vybrat svůj vlastní tým a bojovat proti impériu. Členové vašeho týmu se postupně zlepšují ve svých dovednostech a získávají nové schopnosti a bonusy. Svůj tým si můžete vybrat ze stovek postav, které postupně odemykáte. Samozřejmě nemusíte bojovat pouze proti umělé inteligenci, ale i v PVP aréně proti ostatním hráčům, za což dostáváte extra odměny. Mise se odehrávají v období mezi IV. a V. epizodou.

Stáhnutí:

Zdroj: Star Wars

Zpět na začátek

Styl nových Star Wars her

Společnost Electronic Arts, která nedávno uzavřela s Disney desetiletou smlouvu na výhradní právo tvorby Star Wars her, se rozhodla dělat nové SW hry se stejnou pečlivostí a v podobném duchu, v jakém byly vytvářeny nejnovější hry ze série Batman: Arkham.

EA CEO, Andrew Wilson, ještě prohlásil: „Nesnažíme se vytvořit hru, která by kopírovala děj jakéhokoliv konkrétního filmu.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Nové studio Industrial Light & Magic

Společnost Lucasfilmu, Industrial Light & Magic (ILM), představila nové studio, ve kterém dříve sídlilo studio Pixar animation. Studio má rozlohu necelých 2 800 m2 a nyní v něm bude pracovat 133 lidí, přičemž tento počet by chtěl ILM rozšířit během léta až na 200.

Při oficiálním otevření nechyběla ani prezidentka společnosti Lucasfilm Kathleen Kennedy, Lynwen Brennan, president a generální manažer, a John Knoll, vedoucí tvůrčího oddělení.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Fotky z natáčení Staré trilogie na Instagramu

Na Star Wars profilu na Instagramu, aplikaci umožňující sdílení fotografií, je nyní možné najít fotografie z natáčení, ale i z různých srazů či dalších akcí. Také se zde dají najít snímky rekvizit a jejich tvorby či věci na prodej. Velmi zajímavé jsou například ukázky ze zákulisí natáčení staré trilogie, které opravdu stojí za shlédnutí.

Zdroj: Rolling Stone

Zpět na začátek