Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Možná zápletka sedmé epizody?

Reklama
Napsáno dne 23.7.2014

Webový portál Badass Digest přinesl možnou zápletku aktuálně natáčeného Star Wars VII. Badass Digest označují zahraniční weby jako „většinou věrohodný“, tudíž na rozdíl od jiných nepotvrzených zpráv by tento scénář mohl být skutečně pravdivý (může se však stále jednat jen o klamnou informaci).

Autor článku Devin Faraci píše:

Představte si klasický úvodní text Star Wars a jak na konci míří kamera nahoru ke hvězdám. Ale místo lodi vstupující do záběru vidíme… ruku! Useknutou ruku, která letí vesmírem. Useknutou ruku držící světelný meč.

A ta ruka dopadne na písečnou planetu, kde je objevena postavami, které budou našimi hrdiny. Jedna je Daisy Ridley. Druhý je John Boyega, který hraje někoho, kdo se snaží změnit svůj život. Poznají ve světelném meči pozůstatek Jediů a rozhodnou se ho vrátit těm správným lidem.

Jejich úkol je zavede mimo planetu a potkají Hana Sola a Chewbaccu, kteří už nelétají s Milleniem Falcon ale s… no, to by byl spoiler. Tak to je jedno. Každopádně, Han a Chewie poznají, že světelný meč patřil Lukovi a prozradí, že svého přítele neviděli už třicet let, od událostí z Návratu Jediů.

Tak začne úkol nalézt nezvěstného Jediského mistra. Mezitím, na ledové planetě, staví zločinecké síly superzbraň, která neničí „pouze” planety, ale rovnou celé solární systémy…

Badass Digest dále zmiňuje podobnost s Novou nadějí, kdy místo ruky letící vesmírem k písečné planetě je to R2 na Tatooinu a že základ příběhu je stejný. Také není jisté, že písečná planeta by měla být Tatooine a ledová planeta Hoth.

Tento scénář je však přinejmenším zvláštní a pro některé fanoušky může být i zklamáním, jelikož dosavadní informace slibovaly o něco více, než lze vyčíst z tohoto úryvku. Také by to vzalo skoro jistě naděje těm, kteří doufají v záchranu něčeho z nedávno dekánonizovaného Rozšířeného univerza.

Ještě jednou upozorňujeme, že oficiální zdroje k tomuto scénáři zatím nevydaly žádné stanovisko, tudíž zpráva není ověřená a může se jednat o klamnou informaci.

Zdroj:
- BadassDigest.com