Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Připojte se a pomozte rozšířit Czech Star Wars Wiki

Reklama
Napsáno dne 11.10.2014

Jeden z největších českých Wikia projektů, Czech Star Wars Wiki, již řadu let poskytuje informace všem, kteří hledají podrobnosti o Star Wars. Avšak kvůli skutečnosti, že se jedná o otevřený projekt, potřebuje pomoc - potřebuje vás.

Star Wars je jeden z mála fantasy světů, jenž se v podstatě neustále rozšiřuje, ať už novými seriály, knihami či komiksy. Díky tomu je pořád co přidávat a můžete si být jistí, že vaše práce jen tak nezapadne, nikdy nevíte, kdy se zrovna váš článek dostane do hlavní záře reflektorů pozornosti čtenářů. U nového seriálu Rebels (Povstalci) je tu také jistota, že články, které se mu věnují, budou vyhledávané.

O čem mohu psát?

Vytvářet či upravovat stávající články můžete na jakékoliv téma ze Star Wars, které vás napadne. Existuje řada stránek, jež potřebují zásah odpovědného autora, aby byly pozvednuty do správné úrovně. Pokud však chcete vytvořit novou stránku, vyberte si co chcete a směle do toho! Postavy, osobnosti, knihy, komiksy, cokoliv budete chtít (a bude ze Star Wars :) ).

Jak psát články?

Velkou výhodou CSWW je editor, ve kterém můžete provést základní formátovací úpravy, které budete na stránkách potřebovat. Další funkce jsou velmi intuitivní a na Wiki se o nich dočtete vše, co potřebujete vědět. Po napsání jednoho či dvou témat, což zabere půl až celou hodinu, vám půjde práce od ruky mnohem rychleji - úpravy jsou opravdu intuitivní, stejně jako formátování.

Co z toho budu mít já?

Wikia projekty jsou nekomerční a založené na spolupráci mezi neomezeným počtem lidí. Pro vás z toho plyne „pouze“ dobrý pocit z dobře odvedené práce a skutečnost, že se zapíšete mezi aktivní komunitu Star Wars. I občasnou prací tak můžete výrazně podpořit celou Star Wars scénu v Česku, a i když CSWW není založena pouze na jednom člověku, ale na spoustě lidí, tak i vy a váš příspěvek k celému dílu pomáhá šířit myšlenku Star Wars.

Pokud máte jakékoliv dotazy, nebojte se kontaktovat hlavního admina CSWW Darth Darona (kontakt na Wiki) či admina StarWars.cz a správce CSWW Viqa.