Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Obsazení Star Wars VIII

Reklama
Napsáno dne 15.2.2016

Byla zveřejněna jména herců a tvůrci pro připravovanou osmou epizodu Star Wars, jejíž druhý název stále zůstává neznámý. Z herců, kteří se objevili ve Star Wars: Síla se probouzí, se opět ukážou: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, and Andy Serkis.

Je tedy jasné, že fanouškovské teorie o možném návratu Hana Sola, který by podobně jako Darth Maul přežil smrtelné zranění a pád, byly mylné.

Ke stávajícímu obsazení se připojí tři noví herci:

  • Laura Dern, známá hlavně ze snímků Jurský Park 1 a 3, Hvězdy nám nepřály nebo Dokonalý svět
  • Benicio Del Toro z filmů jako Strážci Galaxie a Thor: Temný svět
  • Kelly Marie Tran, která si zahrála například v komediálním dramatu Nedotknutelní

Producenty budou Kathleen Kennedy a Ram Bergman, výkonným producentem pak opět JJ Abrams spolu s Jasonem McGatlinem a Tomem Karnowskim. Dále se na tvorbě podílejí: Steve Yedlin (hlavní kameraman), Bob Ducsay (editor), Rick Heinrichs (designér výroby), Peter Swords King (masky), Mary Vernieu (vedoucí castingu ve Spojených státech), Pippa Anderson (koproducentka, viceprezidentka postprodukce), Neal Scanlan (vedoucí výroby bytostí a droidů), Michael Kaplan (designér kostýmů), Jamie Wilkinson (mistr rekvizit), Chris Corbould (vedoucí speciálních efektů), Rob Inch (koordinátor kaskadérů), Ben Morris (vedoucí vizuálních efektů) a Nina Gold (vedoucí castingu ve Velké Británii).

Kromě informací o obsazení a tvůrcích bylo také zveřejněno kratičké video z natáčení:

Zdroj: StarWarsUnderworld