Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star wars night

Napsal: lubkazklubka
Dne: 3.2.2013 23:55
Kategorie: Filmová hexalogie
Zpět na fórum

Ahoj lidi!

Nevím, zda už třeba někdo z vás nemá zkušenost s tím, jak přimět nějaké pražské kino k tomu, aby udělala star wars night, nebo spíše už day, s ohledem na stopáž celé hexalogie.

Nebylo by nejlepší hromadně zavalit nějaké kino e-maily?

Díky za případný nápady
Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
4. Únor 2013 - 19:28
To by se muselo sehnat dostatečné množství lidí, protože kino to kromě licenčních poplatků bude stát také personál a podobné blbosti, takže jedině při opravdu velké účasti - dovolím si tvrdit že jen při plné kapacitě velkých sálů (aby se cena rozpočítala) - by některá kina byla velmi nerada ochotna k něčemu takovému svolit. To by se spíš vyplatilo domluvit se s nějakým klubem s menšími kapacitami a zamluvit ho, ovšem pak je problém s projekcí filmů. Co jsem se díval, tak v Česku SW vydával Bontonfilm, tudíž stačí zajít na jeho web, najít příslušnou stránku a kontaktovat osobu, která za to odpovídá.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Padmé
29-30
4. Únor 2013 - 19:31
To ještě stihneme zorganizovat (star wars day je v US oficiální 4. května- času dost)

'Are you an angel?'

+1
0
-1
Obrázek uživatele lubkazklubka
41-42
6. Únor 2013 - 13:51
Oběma díky jak za den, nebo možný návrh postupu. Zkusím něco z toho vymyslit, zvolit nějakou vhodnou formu sondování potencionální účasti .... a tak dále.
Určitě vás budu informovat a budu rád, když to třeba rozpošlete dál.

+1
0
-1
Obrázek uživatele lubkazklubka
41-42
9. Únor 2013 - 11:21
Inu ... Star Wars Day zůstane nadále jen snem, neboť po několikadenním zkoumání u distributorů byl odkázán přímo na Lucasfilms, kde jsem nalezl následující vyjádření:

How do I request a license to screen any of the STAR WARS movies?
While we are thrilled with the continued interest in our films, the Star Wars movies are currently under moratorium and we are unable to give permission for them to be screened at this time.

Snad se to někdy změní a budeme mít svůj den

+1
0
-1