Nový blog od Wraita
Napsal:
Wrait
Dne: 31.10.2014 10:41 |
Kategorie: Ostatní Zpět na fórum |
Ahoj všichni,
Začal jsem přemýšlet o svém blogu. Samozřejmě mám spoustu nápadů, ale nastíním vám dva a byl bych rád, kdybyste se mi do komentářů vyjádřili, jaký byste chtěli.
První:
Pro mě zajímavější návrh. Chtěl bych udělat takový seminář na téma Síly v realitě. Něco, kde bychom se mohli otevřeně bavit o vašich pocitech a myšlenkách na toto téma. Mohli bychom se pokaždé zaměřit na různé aspekty jak náboženské, tak i kulturní a podobně. K tomu bych založil i místnost v kantýně, kde bychom mohli vést diskuze.
Druhý:
Asi zajímavější pro vás :D. Udělám trochu reklamu Stevu Sabbaiovi. Nadchla mě jeho FB stránka, kde občas zveřejní příspěvek s nějakou postavou nebo technologií. Chtěl bych něco podobného zavést tady a publikovat články o zajímavých lidech, místech nebo technologiích ze SW. (Lákadlo pro adminy - byly by z toho dobré články na wiki :D).
Prosím napište, co by se vám líbilo víc.
K věci. Ta diskuze ohledně Síly v realitě by byla zajímavá. Ikdyž možná bych jí nedával jako blog, ale do jmenované místnosti v kantýně. Ale mohl bys například jednou za čas napsat do blogu téma, tvůj názor na to a pak třeba:
"Pokud byste toto chtěli řešit, stavte se v 18 hodin ve středu v místnosti..X.." Rozhodně by to bylo zajímavé, Wraite. Fajn téma ;)
Dále druhé téma. Možná Ti budu připadat jako naprostý nevzdělanec, ale jmenovanou stránku neznám. Ovšem pokud se to zakládá na článcích o věcech ohledně SW, tak by to taky fajn.
Shrnutí
Udělej průzkum. Vydáš oba dva blogy a počkáš si na hodnocení. Ale pokud by Tebou zajímavější série nevyhrála, tak vydávej obě dvě. Je to jen na Tobě a na Tvém času... ;)
"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.
Na víkend připravím první vydání specialit a na příště si připravím něco popudlivějšího :)
Díky za odpovědi.
I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance