Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars repliky

Napsal: TK2412
Dne: 27.1.2016 22:11
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

V posledních měsících loňského roku jsem začal pracovat na projektu, jehož cílem bylo vytvořit repliku zbraně, která by se pocitově a vzhledově přibližovala světu Hvězdných válek. Rád bych se s vámi podělil o výsledek mého snažení a popřípadě, jsou-li mezi námi i jiní odvážlivci, shlédl také jejich výtvory.

Mimochodem, netuším, jak správně se sem dají vkládat obrázky, takže.. Zvolím formu odkazů a za případnou nefunkčnost se omlouvám.

Nejprve jsem si stanovil priority. Do své laserové pušky jsem nehodlal investovat velké peníze, naopak, spíše jsem se snažil zbavit přebytečného haraburdí a udělat si radost. Jako kostru jsem zvolil vysloužilou, značně pochroumanou, airsoftovou M16A2, která se mi válela v pokoji. Zajímavostí ze zákulisí Star Wars (ovšem nejen Star Wars) je, že filmaři při výrobě rekvizit použili, co měli zrovna po ruce. Mnoho pušek, jak pravděpodobně víte, bylo kombinací zbraní především z druhé světové války s "dobře vypadajícími částmi" jiných zbraní či věcí. Tato skutečnost mi dodávala odvahu.

V úvahu připadaly dvě předlohy, i když bylo hned ze začátku jasné, že můj výtvor nebude nikdy vypadat úplně identicky. To ani nebylo záměrem. Prvním vzorem byla A280, někdy známa jako endor blaster rifle, ve filmu viděna převážně v rukou přepadového komanda rebelů. Odkaz: odkaz » Tím druhým pak byla DLT20A, další zbraň především rebelů, tentokráte k vidění v bitvě na planetě Hoth. odkaz »

Z obou exemplářů jsem si pak vybral to, co se mi líbilo. No a zbytek už byla hlavně fantazie omezená obsahem krabic s haraburdím.

Následuje několik obrázku ze stavby (v ne moc dobré kvalitě, pouze pro představu):

odkaz »

odkaz »

odkaz »

A tady je výsledek:

odkaz »

odkaz »

odkaz »

odkaz »

odkaz »

A co vy? Máte doma taky něco zajímavého z vlastní i jiné tvorby?
Přidat komentář
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
28. Leden 2016 - 17:13
Vypadá dobře. Myslím, že vzhledem k materiálu jsi předlohu napodobil výborně.
Líbí se mi.

Mají ty nápisy nějaký význam? Nedokázal jsem je rozluštit. :D

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+3
-1
Obrázek uživatele TK2412
25-26
28. Leden 2016 - 18:18
Ahoj, v první řadě děkuji za kompliment. K těm nápisům- žádný hlubší význam nemají, plní pouze dekorační úlohu. Prostě jsem si vybral co se mi líbilo a co se dalo vyřezat jako šablony ;)

+1
0
-1
Obrázek uživatele sith
23-24
2. Únor 2016 - 19:49
Velmi pěkné. I já budu dělat něco podobného v rámci cosplay na výtvarce, ale budu dělat klasickou DC-15S. Se pak taky pochlubím :-D

Fight for the win!!!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Blechy
23. Únor 2016 - 18:31
fakt cool :D (vyrábím mandalorianskou zbroj a netušil sem jak udělat pistoli :D) až budu mít hotovou alespoň helmu, tak jí sem dám :D

+1
+1
-1