Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Změna času vydávání Přehledu

Napsal: Viq
Dne: 10.10.2014 15:31
Kategorie: Připomínky k webu (2012 - 2015)
Zpět na fórum

Po 35 týdnech vydávání Přehledu, kdy jsme vám každý pátek přinášeli novinky ze Star Wars, jsme se rozhodli ke kroku, ve kterém vidíme větší šanci na zvyšování kvality novinek - Přehled bude od nynějška vydáván v pondělí okolo 20:00.

Proč se nevydává Přehled pořád v pátek?

Při vytváření myšlenky, ve které jsem chtěl do jednoho článku nacpat všechny malé novinky, jsem předpokládal, že v pátek, v posledním pracovním dnu týdnu, budu mít nejvíce času na sestavení článku a korekci případných chyb. Také to vycházelo časově přijatelně, jelikož čtenáři měli na víkend co číst.

Ke své smůle jsem zjistil, že ačkoliv většinu článků autoři Pětka s Coudym dokážou do pátku napsat, tak sestavení samotného článku také zabere nějakou dobu - jenže v pátek obvykle večer cestuji a odpoledne pracuji, tudíž čas, oproti předpokladu, nemám. Což se negativně projevovalo na době vydávání Přehledu, který vycházel během pozdních večerních hodin a to nebylo příjemné ani pro ty čtenáře, kteří na Přehled čekali, ani pro mě, jelikož pracovat o půlnoci na článku také není zrovna to nejlepší.

Změní se něco, když bude Přehled vydáván v pondělí?

Osobně doufám, že to povede k ještě kvalitnějším a lepším článkům, protože se jim budeme moci věnovat o víkendu, kdy nás nezatěžuje škola ani práce.

Jinak se tedy nic nemění - Přehled bude vypadat stejně jako doteď - s tím rozdílem, že datum vydání se změní na pondělí.

Doufáme, že vám tato novinka příliš nenaruší plány a budete si Přehledy číst jako doteď :)

Přidat komentář
Obrázek uživatele Kapitán Rex 007
10. Říjen 2014 - 19:13
A dnes ještě vyjde? Nebo ne?

Život je návykovej a někdy zabíjí.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
10. Říjen 2014 - 19:24
Dnes ne, až v pondělí ;)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Kapitán Rex 007
10. Říjen 2014 - 21:04
Díky. Už se těšim.

Život je návykovej a někdy zabíjí.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Mistr jedi
23-24
10. Říjen 2014 - 19:19
Je to v pohodě. Naprosto chápu.

Nechť vás provází Síla

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
11. Říjen 2014 - 9:06
jenom se to z pátku posunulo na pondělí no a hlavně že přehled bude vycházet

+1
0
-1