Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SWTOR - Sith Juggernaut

Napsal: wobufet
Dne: 23.2.2014 19:36
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Ahoj, chci se zeptat, co je nejlepší pro Sith Juggernauta mít v krystalu. Power, Endurance, Expertise rating nebo Critical rating ? Je to Tank, jeden meč a shield. Díky za odpověď.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Lord ze Sith
26-27
23. Únor 2014 - 21:33
Podľa toho čo by si chcel radšej: Power ti zvyšuje celkové udeľovanie damage. Edurance ti zvyšuje život (10 Hp na jeden bod edurance). Expertise je čisto iba pre PvP hráčov, zvyšuje udeľovanie damage a healing v PVP. Critical rating zase zvyšuje šancu na kritický zásah. Vyber si čo sa ti najviac hodí. :) Nech ťa sprevádza Sila. :)

Niet bolesti tam, kde je Sila.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele wobufet
24. Únor 2014 - 15:06
Jo díky, tak bych asi řekl, že Endurance v shieldu a Power v meči - škoda, že není krystal s Power do 350k. Díky za odpověď. Síla s tebou.

+1
0
-1