Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SWTOR - CC vs Subscription

Napsal: HorLukRos
Dne: 22.6.2014 14:47
Kategorie: Počítačové hry
Zpět na fórum

Má někdo nějaké rady a tipy ohledně toho, jestli je v SWTORu lepší přihlásit se k subscription, nebo si koupit cartel coiny a odblokovat si vše? Hru jsem si koupil ještě v době, kdy neměla F2P model a tak jsem dodatečně dostal i nějakých 1600 CC a klíčové věci (3 crew skills, inventář...) jsem si odblokoval, nicméně teď po roce jsem dostal chuť se ke hře vrátit a některé věci mě stále docela omezují, tak přemýšlím, jaká metoda je výhodnější. 5500 CC stojí zhruba tolik, jako 3 měsíce subscription za které bych pak dostal nějakých dalších 1600 CC (a po ty tři měsíce bych omezen nebyl). Ale zase je to jen dočasné řešení, když se to tak vezme.

Plánuji hrát spíš v "casual style", přes všední dny jen třeba hodinu/dvě/tři když přijedu z práce a o víkendu jak kdy, dle situace. Tak si právě říkám, jestli subscription není tak trochu overkill. Řešil jste to někdo? Co myslíte?
Přidat komentář
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
23. Červen 2014 - 14:12
Ahoj HorLukRosi,
podle mě je lepší si to předplatit. Když si koupíš Cartel Coins kód, tak sice dostaneš, jak si napsal, celkem hodně CC, ale budeš jen "Preferrend" (poloviční platič). Zato kdybys se stal předplatitelem/subscriberem, tak jím budeš určenou dobu (záleží, jaké předplacení koupíš.) Po "vyprchání" doby předplacení se staneš Preferrendem. Já mám zkušenosti s předplacením. A podle mě je to dobrá volba.
Pokud budeš ještě poradit, odepiš...



EDIT: *jsi

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Clonetrooper Neyo
25-26
23. Červen 2014 - 15:08
Sic. Tor nehraju, ale princip je stejný jako u jiných her.
Ve tvé situaci je lepší si koupit CC, jelikož předplatit si a hrát jen hodinu, dvě je blbost. (Zbytečně vyhodíš peníze za něco co ochutnáš jen z části) CC budeš mít furt a po určité době ti nezmizí. Tak ani nehrozí že tě to přestane bavit a budeš se muset nutit hrát hru jen kvůli tomu že si do ni něco vrazil. -Ale dělěj co chceš- :D

Glory to the emperor!

+1
+1
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
23. Červen 2014 - 15:16
Tak to jste mě moc nepotěšili, když každý říkáte něco jiného :D

Preferovaný (prefered) player už jsem. Jak říkám, mám hru i koupenou jakožto originálku z doby, kdy nebyla F2P, takže tento status jsem spolu s nějakými CC dostal automaticky.

Ještě si počkám, jestli někdo něco nenapíše a případně mi asi nezbude, než si vypočítat, kolik CC bych potřeboval na odblokování všeho, co chci, a pak se rozhodnout na základě toho (tj. co je pro mě výhodnější).

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
23. Červen 2014 - 16:05
Já sám jsem nad tímto asi před půl rokem taky přemýšlel, nakonec jsem si vybral CC a radím ti udělat to taky, hned z několika důvodů.
Takže zaprvé za 3 měsíce jak si psal pokud by si hrál jen 1-3 hodiny denně by si kdyby si byl superdobrý tak vyhrál max 1 charakter, a pak pokud by ses chtěl za 2 měsíce zase vrátit byl bys zase tam kde si byl. Já si například koupil 2400 CC za ně jsem si koupil pro celý účet Artifact authorization, což je hlavní věc, kterou pro hru potřebuješ, podle mně(hlavně pokud hraješ nad lvl 50). Dále jsem si věci nakupoval přes vyhrané kredity ve hře. Jsou lidi, co mají subscribtion pořád a za automaticky získáné CC kupují věci z marketu, které prodávají normálním hráčům, je to složitější, co se organizace týče, ale levnější.
Dále je celkem důležité jestli máš Rise of the Hutt cartel Digital Expanzion, podle toho bych se rozhodl, protože, když jsi subscriber tak to dostaneš zdarma.
Pokud víš tak mi napiš, co sis už odemknul a jestli máš to rozšíření, podle tohodle bych se hlavně rozhodoval.

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
23. Červen 2014 - 16:32
Odblokováno mám:
- Unlock: Crew Skill Slot (Account) // Tedy mám všechny 3
- Unlock: Inventory Module (Account) // Tedy 4 řádky celkem; chtělo by to ještě další
- Customization Control: Display Titles (Account) // Na tohle si nevzpomínám, že bych kupoval, ale OK
Zbylo mi ještě 180 nevyužitých CC.
DLC zakoupené nemám.
EDIT: Jo a koukám, že jsem za poslední 2 dny hraní dostal 2× 20 CC zdarma, nějaký "In Game Achievement Coin Grant". Nevím, co to je.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
23. Červen 2014 - 17:50
20 CC si můžeš vydělat za vyhrání kapitoly, když např. dokončíš kapitolu 1, 2,3 tak jich celkem dostaneš 60, potom se dá také 20 získat za dohrání 1 planety (Hutta, Korriban, Tython nebo Ord mantell, dle tříd), no ten inventář jsi můžeš dokoupit za kredity na GTN, 1 řádek od 200 -300 tisíc., to rozšíření doporučuji protože ke hře potom přidá asi tak čtvrtinu navíc.
No rozšíření + 2400 CC by tě stálo 40 dolarů. Subsciption na 90 dnů by tě stálo 42 dolarů + to rozšíření by si měl zdarma.
Co tě nejvíc omezuje ve hraní? z těch omezení

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
23. Červen 2014 - 19:34
- Inventář, hodně inventáře
- To, že nemůžu používat některé předměty (myslím jen artefakty, ne?)
- Omezení na vesmírné mise (no co, baví mě :-) ); 3 na den by byly OK, ale 3 na týden?
- Customizace postav, odblokované rasy, barvení atp., jelikož hraju na RP serveru, ale to jde pokud vím nějak i přes legacy, ne? Ale to se týká převážně až mé další postavy, teď mám prostě člověka
- Operace, flashpointy a warzony, i když k tomu jsem se ještě pořádně nedostal, takže nevím, jak moc se projeví omezení

Píšeš taky, že za 200-300K se dá něco koupit na GTN, ale nezapomínej, že 350K je credit cap pro preferred status players. Čehož se taky docela bojím, vzhledem k tomu, že už na brzkých levelech se kredity pohybují v desítkách tisíc...

Neuvádím věci do kolekce. Bez toho se obejdu, i když by se našlo pár věcí, které by se mi líbily. Ale to jen pokud by zůstaly CC navíc.

Jo a ještě jedna věc mě neskutečně irituje. Když jsem to kdysi hrával, mohl jsem úkoly v crew skills dávat do fronty. Teď to musím řídit po jednom. Dá se to taky nějak odblokovat? Klikat každou minutu abych někoho někam poslal něco vyrobit je peklo...

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
23. Červen 2014 - 21:59
No tak warzones máš 5 na týden, flashpointy 3 na týden, operace bohužel žádné, to je to co mě nejvíc štve. Omezení na vesmírné mise, vlastně na jakékoliv z dříve uvedených se dá prolomit na týden za CC.
Ten kredit limit je taky příšerný, ale pořád lepší než 200 000 u F2P, já to dělám tak, že jsem si právě vždy koupil řádek inventáře a hned jsem měl prázdno v bance :D. Kredit limit nejde bohužel navýšit pomocí CC. Bohužel na GTN je všechno drahé mimo ty inventáře, takže lepší je dát cenu dohodou s nějakým hráčem.
Co se týče těch crew skills myslím si, že ta fronta nejde, možná jedině kdybys byl subscriber, to si nejsem jistý.
S tolika věcmi si myslím, že už by sis musel koupit min těch 5500 CC + rozšíření to máš 60 dolarů. Teď už nevím jestli nejít do subscibtion, protože za 2400 CC si odemkneš tak ty artefakty pro celý účet a 1 pole nákladního prostoru lodi(tak jsem to udělal já), ty rasy si musíš odemykat pomocí CC po jedné, takže to taky vyjde na nějaký balík.

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
24. Červen 2014 - 11:14
Tak rasy samozřejmě nemusím mít odemčeny hned všechny. To stačí postupně za co budu chtít hrát, a navíc - jak jsem řekl - to se týká spíš až mé další postavy do budoucna.

Co mě omezuje/irituje nejvíc právě v tuto chvíli jsou vesmírné mise, inventář a ta fronta v crew skill (u misí je to jedno, ale když chci vyrobit třeba 20 něčeho, co trvá minutu...), a brzo se taky projeví nejspíš ty artefakty. A taky se trochu bojím toho credit capu. Vždycky si můžu kredity poslat na další postavu (dá se to obejít), ale i tak...

Pokud předplatitelé dostanou zdarma DLC, tak přemýšlím, že aspoň na ten měsíc by se to nejspíš vyplatilo. Pokud bych ovšem šel do subscription dlouhodobě, tak jsem zbytečně vyplýtval 945 CC za 3. crew skill, z čehož radost nemám. Osobně se mi víc zamlouvá, když něco odblokuji a mám to napořád, ale jsou tam bohužel věci, které se odblokovat nedají a jsou jen pro předplatitele.

Začínám ale vážně uvažovat o tom, že bych si koupil předplatné na půl roku. Je to něco přes 1500 Kč a:
- dostanu DLC, tedy 425 Kč
- dostanu 3150 CC, tedy zhruba 635 Kč
Takže samotné předplatné má v podstatě cenu 500 Kč a půl roku nebudu muset nic řešit. A pak si za těch 3150 CC budu moct odblokovat další věci, co budu chtít (jestli ještě budu hrát). Co myslíš?

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
24. Červen 2014 - 16:01
Souhlasím teď už bych taky doporučil subscribtion, protože subscribers si můžou otevřít např. ten inventář jenom za kredity a nemusí platit žádné CC, za těch 3150 si už nějaké další věci odemkneš (artefakty a tak), jak si psal. Potom, co se týče těch ras tak je budeš mít všechny odemčeny, tak si kdyžtak vyrob až ti bude končit ten limit další postavu a i když potom o subscibtion příjdeš tak ona ti zůstane a můžeš za ní dál hrát. Také budeš mít neomezený credit cap, což je velmi výhodné. Budeš mít vesmírných misí kolik chceš.
A jak se dají převést kredity na další postavu?

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
25. Červen 2014 - 12:12
No ještě jsem to nezkoušel, ale prý můžeš prostě za postavu na kterou chceš převést kredity vzít nějaký levný, nepotřebný předmět a dát ho na aukci třeba za 100 000 a koupit ho za postavu ze které si chceš kredity převést.
EDIT: Potvrzeno. Včera jsem si takhle poslal 60K z Jedi Guardiana na Sith Maraudera. Dneska si posílám dalších 60K.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1