Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Neviditelný droid není vidět.

Reklama
Autor: LosBuritos
Přidáno:30. Září 2014 - 13:05
Přihlásit se k odběru

Když výtřel z blasteru prošpikoval posledního Super bitevního droida klonový vojáci začali jásat, radovat se ze svého vítězstvý a alespoň jeden z nich si zatančil Congu, což bylo v jejich brnění poměrně obtížné. V tom klonový vojáci zbystřili. Byli slyšet zvuky přicházející skupiny Droidů. Kloni namířili svoje blastery na místo, ze kterého zvuky přicházely a čekali. Zvuky byli hlasitější a hlasitější. Před klonovýma vojákama se chvěl vzduch a to velmi podivným způsobem. Jeden ze zmatených klonů vystřelil do chvějíciho se vzduchu. ozval se zvuk laseru zasahujícího plechové tělo a střela v prostředku ničeho zmizela. Na místě, kde střela zmizela se objevil chameleoní droid s válcovitým tělem, čtyřma pavoučíma nohama a samozřejmě dírou v hrudi, způsobenou blasterem klonového vojáka. Droid spadl bezmocně na zem. Nejméně dvacet dalších droidů se objevilo poblíž místa, kde byl zničen první z nich. Droidi stříleli ze svých blásterů zabudovaných v hrudi na klonové vojáky. Do hlavy, do břicha, do krku a do hrudníku - padal jeden klon za druhým. Jeden z vojáků přiběhl s válcovitou věcí na rameni, kterou přidržoval rukama.

Přiběhl co nejblíže mohl, poklekl si, namířil na nejbližšího droida a z válcovité věci vylétla raketa.

Raketa se prodrala zkrz pár droidů a poté explodovala. Vytvořil se velký oblak dýmu, na který po chvíly klonový vojáci namířili zbraně a čekali zda-li někteří droidi přežili. Z oblaku dýmu začali vylézat chameleoní droidi, kteří se okmžitě zneviditelnili. Protože klonový vojáci neviděli droidy, začali střílet všude kolem sebe, ale ani jeden netrefil. Až jeden z vojáků před sebou zase viděl ten chvějící se vzduch, ale před tím než vůbec stihl vystřelit mu neviditelná, špičatá, droidí noha projela hrudníkem. Klonový voják zasténal, droid vytrhl svou nohu z hrudníku klona a okamžitě začal střílet po ostatních.

Zbylí Klonový vojáci droida zničili. ,,Musíme se ihne-’’ větu vojáka přerušil zásah do jeho hlavy. Dvě třetiny klonů byli zabiti kvůli Super bitevním droidům a zbytek kvůli těmto chameleoním, kromě dvou. najednou opodál zbylí kloni uviděli nějakého zraněného vojáka. Zraněný klonový voják dokulhal až k nim a zmizel jako hologram, na místo něj se tam objevíl Chameleoní droid, který zabil oba dva klony. Chameleoní droidi před sebe promítají obraz jejich okolí a tím jsou neviditelní, tento droid před sebe promítal obraz klonového vojáka. Droid, který zabil klony najednou jedním ze svých očí, umístěných na hlavě otočné o 360° začal promítat hologram nějakého strategického droida. Chameleoní droid něco zabzučel a strategický droid mu odpověděl stejným jazykem. Následně droid ukončil hologramový hovor a spolu s dalšími chameleoními droidy zmizel.

-------------------------------------------------------------------------------------
chtěl bych se omluvit za opět kratší povídku
pro ty co nevědí jak vypadají chameleonští droidi: odkaz »
a tady jsou o nich nějaké informace: odkaz »
:)

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
1 hlas
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
1 hlas
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
0 hlasů
4 hvězdy
0 hlasů
3 hvězdy
1 hlas
2 hvězdy
1 hlas
1 hvězda
0 hlasů