Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

6. série The Clone Wars začne v únoru

Reklama
Napsáno dne 23.1.2014

Čekání je u konce. Po více než roce se na televizní obrazovky vrátí oblíbený animovaný seriál Star Wars: The Clone Wars. První 4 epizody bonusové 6. série budou exkluzivně odvysílány na německé televizní stanici Super RTL, a to 15. února. Podle serveru StarWars Union by poslední série měla mít celkem 13 dílů.

Oficiální prohlášení Super RTL:

ZAČÁTEK: SOBOTA 15. ÚNORA (FEBRUÁRA), ČTYŘI PO SOBĚ NÁSLEDUJÍ EPIZODY V CELKOVÉ DÉLCE CELOVEČERNÍHO FILMU.
EXKLUZIVNÍ PREMIÉRA NA SUPER RTL: ŠESTÁ SÉRIE ANIMOVANÉHO SERIÁLU “STAR WARS: THE CLONE WARS” ODVYSÍLÁNA NEJDŘÍVE V NĚMECKU

Špičková CGI série Star Wars: The Clone Wars (USA 2012) patří mezi nejvýznamější pořady v hlavním vysílacím čase na Super RTL. Fanoušci Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera dostanou díky akcí nabitým vesmírným soubojům, vzrušujícím politickým konfliktům a epickým bitvám vše, co si jen budou přát. Od 15. února se diváci mohou těšit na speciální premiéry. Každou sobotu ve 20:15 na Super RTL šestá série poprvé na německé televizní stanici.

Úchvatná série z vesmíru George Lucase se odehrává mezi filmy Star Wars: Epizoda II - Klony útočí” a “Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů”. Ukazuje impozantní Klonové války a veškeré podrobnosti, které se jich týkají. Řád Jedi se zoufale snaží porazit Separatisty pod vedením lstivého hraběte Dooku a zachránit Galaktickou republiku. Avšak Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi a Ahsoka Tano stojí proti přesile, jelikož separatistická armáda droidů je levná a snadno nahraditelná. Pouze pomocí odvahy, přátelství a důvtipu se jim může podařit válku ukončit a přinést do galaxie mír. Mistr Yoda na speciální misi zjistí, že nevyzpytatelný nepřítel z dávné minulosti by mohl v blízké budoucnosti získat tajemnou zbraň s obrovskou silou. Aby tomu dokázal zabránit, bude se muset vydat na dlouhou cestu, aby zjistil nejen tajemství ohledně zmizení přítele z Řádu Jedi, ale i tajemství svého skrytého nepřítele.

* zpráva asi obsahuje i popis filmu TCW nebo minulých sérií, jelikož první polovina třetího odstavce očividně neodpovídá konci 5. série

Server StarWars Union uvedl i popis jednotlivých epizod.

Pro zobrazení klikněte zde.


Zdroje (německy):
- Oficiální zpráva Super RTL
- Informace o epizodách 1 - 8 na StarWars Union
- Informace o epizodách 9 - 11 na StarWars Union