Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Představení hrdinů seriálu Star Wars Rebels

Reklama
Napsáno dne 23.2.2014

V uplynulých dvou týdnech byla postupně představována šestice hlavních hrdinů z připravovaného seriálu Star Wars Rebels. Ačkoliv jsme se o některých postavách zmiňovali již v Přehledech, nyní vám přinášíme jejich kompletní výčet se všemi dostupnými informacemi a oficiálními videi.

Ezra Bridger

Dabing postavy: Taylor Gray

Ezra, čtrnáctiletý chlapec z planety Lothal, byl plně odkázán na svůj důvtip a živil se jako kapsář a zlodějíček. Nebyl však vysloveně zlý, dělal to, aby přežil. Takto to šlo až do doby, kdy se mu otevřely oči a zjistil, že existují i lidé, kteří bojují pro dobro galaxie. Připojil se k nim, začal se učit ovládat svou moc a bojovat pro vyšší dobro, což ho změnilo.

Díky Ezrovi uvidíme, jak dítě reaguje na vládu Impéria,” řekl Filoni.

Kanan Jarrus

Dabing postavy: Freddie Prinze ml.

Poté, co přežil rozkaz 66 a viděl umírat své přátele, se Kanan začal skrývat, aby ho během čistek také nenašli, ale i když svůj světelný meč nosil stále při sobě, zdráhal se ho použít, aby na sebe neupozornil. Postupně se stával čím dál více melancholickým a nenápadným. Kanan bude vést mladého Ezru při Jediském výcviku.

Je to pistolník, který se potřebuje zbavit střelných zbraní a začít znovu používat svůj světelný meč, potřebuje bojovat ze vznešených a obětavých příčin,“ řekl Dave Filoni.

Sabine

Dabing postavy: Tiya Sicar

Mandalorianka, která ráda maluje graffiti a ještě raději vyhazuje věci do vzduchu, to je Sabine. V týmu bude zastávat pozici zbraňové specialistky. Je kreativní, poměrně drzá, divoká, velmi odvážná a prakticky založená. Její kreativita se projevuje na barvě jejích vlasů i na vzoru jejího brnění. Sabine má ráda, když Impérium ví, že napáchané škody jsou její prací.

Patří mezi lidi, kteří opakovaně zasahují proti Imperiálním silám, a proto bude rebelům prospěšná,“ vyjádřil se k nové postavě Dave Filoni.

Hera Syndulla

Dabing postavy: Vanessa Marshall

Žena, která tým udržuje při sobě, pilotka Ghostu a všestranná vůdkyně - řeč je o twi’lečce Heře Syndulle. Měla by vládnout silnou vůlí a odhodláním. Umí řídit Ghost lépe než kdokoli jiný, v jejím podání to vypadá jednoduše. Jako každý člen Ghost má pak svůj důvod bojovat proti Impériu. Odhalování jejích důvodů pak bude součástí samotného seriálu Rebels.

Hera ví, jak s týmem mluvit, aby z jejich vlastností vytěžila to nejlepší,” řekl Joel Aron, supervizor 3D počítačové grafiky.

Zeb Orrelios

Dabing postavy: Steve Blum
Mimozemšťan zatím neznámé rasy, jehož vzhled byl převzat z původního návrhu vzhledu Chewbaccy. Zeb v týmu zastává roli svalovce a ochránce, zároveň je však inteligentní, vzdělaný a má škodolibý smysl pro humor. Nesnáší Choppera a jen velmi neochotně se spřáteluje s Ezrem. Jeho oblíbenou zábavou je bití Stormtrooperů - je mrštným bojovníkem, který využívá ruce, nohy i akrobatické schopnosti.

Bude zajímavé ukázat odhalovat nejen jeho, ale i jeho bizarní druh a vysvětli divákům, odkud vlastně pochází,“ řekl Filoni.

Chopper (C1-10P)

Astromechanický droid, který je na jednu stranu stále rozmrzelý a ve špatné náladě, ale zároveň neuvěřitelně loajální a odvážný. Na rozdíl od R2-D2 se nestará o to, jestli ho okolní lidé mají rádi, většinu času dokonce ani nedělá to, co mu ostatní řeknou, ale prostě si odjede udělat co chce on. Vzhled Choppera je inspirován nákresy původními nákresy R2 ke staré trilogii.

Rád dělá věci po svém, ne jak je chtějí ostatní z posádky, či jak rychle je chtějí, ale svou práci dokončí… Pokud je Artoo váš oblíbený pes, Chopper je kočka,“ popsal Choppera Dave Filoni.

Inkvizitor

Proti šestice hlavních hrdinů stojí Inkvizitor se svými stormtroopery. Tento Pau’an slouží oddaně Impériu a jeho úkolem je najít a zničit zbývající Jedie. Velkým otazníkem ohledně Inkvizitora je jeho meč, který by měl být otočný a být tak nebezpečnějším, než obyčejné světelné meče.

Při vývoji nové postavy jsme se inspirovali Darth Vaderem, největším záporákem staré trilogie. Inkvizitorovy vlastnosti mu tedy budou podobné, tzn. měl by být impozantní, děsivý a má ukázat, že každý může skončit stejně jako on, což ho dělá ještě hrozivějším,“ prohlásil Simon Kinberg, výkonný scénarista Star Wars: Rebels.

Další informace o Inkvizitorovi zveřejněny nebyly.