Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Ceny BTVA, This is Madness a opět Rebels

Reklama
Napsáno dne 14.3.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

Na začátek dnešního Přehledu vás informujeme o dalším ročníku hlasování o nejoblíbenější postavu Star Wars This Is Madness!, dále vám přineseme přehled nominací herců z The Clone Wars na BTVA ocenění a rozhovor s Davem Filonim o Rebels a jejich přesnější podobě. V druhé části se dočtete domněnky a dohady ohledně castingů na nezveřejněné projekty a střetnutí zástupců LucasFilmu a Marvel Comics ohledně nových komiksů ze Star Wars.

Nový ročník soutěže This Is Madness

Na webových stránkách StarWars.com byla opět vyhlášena anketa o nejoblíbenější postavu ze Star Wars vesmíru nazvaná „This Is Madness“. V televizi se objevil speciální rozhovor s mistrem Yodou o minulém turnaji i o tom letošním.

Zpět na začátek

Nominace dabéru z TCW na ceny BTVA

Hned několik dabérů postav ze Star Wars: The Clone Wars bylo nominováno do třetího ročníku BTVA Awards (Annual Behind the Voice Actors Awards.)

Mezi nominovanými jsou:

  • James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) za Obi-Wana Kenobiho v TCW na Nejlepší mužský výkon v televizním seriálu v hlavní roli - akční/drama
  • Ashley Eckstein (Ahsoka Tano) za Ashoku Tano v TCW na Nejlepší ženský výkon v televizním seriálu v hlavní roli - akční/drama
  • Sam Witwer (Darth Maul) za Darth Maula v TCW na Nejlepší mužský výkon v televizním seriálu ve vedlejší roli - akční/drama
  • Katee Sackhoff (Bo-Katan) za Bo-Katan v TCW na Nejlepší ženský výkon v televizním seriálu ve vedlejší roli - akční/drama
  • Nika Futterman (Asajj Ventress) za Asajj Ventress v TCW na Nejlepší ženský výkon v televizním seriálu ve vedlejší roli - akční/drama
  • Ian Abercrombie (Darth Sidious) za Darth Sidiouse v TCW na Nejlepší mužský výkon v televizním seriálu v hostující roli - akční/drama
  • Dee Bradley Baker (klony, některé vedlejší postavy) za postavu Mistra Jahy v seriálu Kaijudo: Rise of the Duel Masters na Nejlepší mužský výkon v televizním seriálu ve vedlejší roli - akční/drama

Pro své favority můžete do 19.3. hlasovat na BTVA.com. V každé kategorii můžete hlasovat jen jednou.

Zdroj: JediNews

Zpět na začátek

Další podrobnosti o podobě Rebels

Star Wars Rebels bude první seriál z našeho oblíbeného sci-fi vesmíru, nad kterým už nestojí George Lucas. Právě proto jsou všichni fanoušci vzrušení a nervózní z výsledku, který se nám má dostavit v září.

Podobný tým lidí, který pracoval na The Clone Wars, přebírá zodpovědnost i za Rebels. Nový seriál by se měl vrátit k počátkům, tzn., máme očekávat méně akce, ale více vyprávění příběhu a poutavých dialogů, jak to mají rádi fanoušci Staré trilogie Star Wars. Už nebude žádná mezigalaktická politika a obchodní blokády, na které si stěžovali diváci u Nové trilogie.

V Rebels se dozvíte, že sice k nějaké politické situaci došlo, ale neuvidíte politika nebo někoho jiného, kdo by za tím stál. „Bude to více o lidech,“ říká Filoni.

Zdroj: Los Angeles Times

Zpět na začátek

Castingy na nový, neznámý projekt?

Objevily se dohady, že herci chodí na castingy nejen k epizodě 7, ale také kvůli novému neohlášenému projektu. Nejčastěji se hovoří o krátkém filmu či mini-sérii.

Spekulace nevylučují ani něco ve smyslu dokumentárního filmu o Darth Vaderovi. Lucasfilm nicméně tvrdí, že právě nyní je vše zaměřeno především na očekávanou 7. epizodu Star Wars a samozřejmě na seriál Star Wars Rebels.

Zdroj: Club Jade

Zpět na začátek

Setkání zástupců Lucasfilmu a Marvel comics

Údajně proběhlo setkání mezi zástupci Marvel comics (vedoucí editor Axel Alonso a výkonní pracovníci CB Cebulski a Jordan D White) a Lucasfilmem. Jednání se mělo týkat především vydávání a organizace nových komiksů, které budou brzy opět spadat pod Marvel.

Zdroj: Bleeding Cool

Zpět na začátek