Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Podrobnosti o SW7, SWTOR a výsledky BTVA

Reklama
Napsáno dne 21.3.2014

Co v dnešním přehledu najdete?

V dnešním přehledu vám na začátku prozradíme výsledky hlasování BTVA, uveřejníme informace o natáčení 7. epizody Star Wars a jejím následném vysílání v IMAXu. Poté představíme chystané novinky v SWTORu a nakonec vás seznámíme s dalším plánovaným komixem o Darth Maulovi a s příběhem odehrávajícím se během bitvy o Endor.

Vyhlášení vítězů BTVA

V minulém přehledu jsme vás informovali o možnosti hlasovat pro své favority v BTVA. Nyní byly vyhlášeny výsledky. Z lidí, kteří se podíleli na dabingu Star Wars: The Clone Wars, zvítězili dle volby fanoušků tito tři:

Zdroj: JediNews

Zpět na začátek

Natáčení epizody VII

Společnosti Disney a Lucasfilm oficiálně oznámily, že natáčení Star Wars VII začne v květnu (máji) tohoto roku. Také potvrdily, že 7. epizoda se bude odehrávat 30 let po Epizodě 6 - Návrat Jediů (tedy kolem 34 ABY) a budou v ní kromě trojice mladých herců i staré známé tváře, tedy tak, jak se předpokládalo.

Zdroj: StarWars.com

Zpět na začátek

Vydání Disney filmů na IMAX

Společnost IMAX a The Walt Disney uzavřely dohodu o vydání šesti chystaných filmů od Disney v kinech IMAX. Mezi těmito filmy by pak neměla chybět 7. epizoda Hvězdných válek.

Podle dohody,“ uvedly společnosti v tiskovém prohlášení, „bude IMAX součástí strategie Disney pro vydávání nejočekávanějších akčních filmů: Captain America: The Winter Soldier (Duben 2014), Maleficent (Květen 2014), Guardians of the Galaxy (Srpen 2014), Avengers: Age of Ultron (Květen 2015), Tomorrowland (Květen 2015) a Star Wars: Episode VII (Prosinec 2015).

Zdroj: TheForce

Zpět na začátek

Novinky v SWTOR

Free-to-play hra Star Wars: The Old Republic projde patřičnými změnami: Budou přidány vesmírné bitvy pod názvem: Galactic Starfighter. Budete mít tak možnost mít plnou kontrolu nad svou hvězdnou stíhačkou, na kterou můžete dávat různé upgrady. Verze 2.7 vyjde 8.3.

V nejnovější verzi 2.7 dorazí čtyři novinky:

  • Flashpointy na Korribanu a Tythonu.
  • Warzone s názvem: Quesh Huttball Pit
  • Vesmírná lokace do Galactic Starfighter pod názvem: Denon Exosphere
  • Nový režim hry: Nightmare

Do další aktualizace, která dorazí v létě, s názvem: Galactic Stronghold, se má také hráčům dostavit možnost vybudovat si pevnost, podobně jako v nedávno zrušené hře Clone Wars: Adventures. Hráč bude mít k dispozici různé kusy nábytku, dekorace, a pevnost bude tudíž vybavena v jeho vlastním stylu.

Zdroj: Jedi News, SWTOR.com, SWTOR.com

Zpět na začátek

Druhý díl komixu o Darth Maulovi

Bylo zveřejněno datum, kdy by měl vyjít druhý díl komixu o Darth Maulovi, Darth Maul: Son of Dathomir. Tento komix by měl mít 40 stran a stál by 3,50$. V komixu by se měl údajně objevit i hrabě Dooku. Po prvním dílu, který vyjde 21.5., by měl vyjít o necelý měsíc později, tedy 18.6.

Když byl postup kolektivu Stínů zastaven, Darth Maul požádal matku Talzin, aby poslala
posily - vražedné Bratry noci! Maul je připraven znovu se utkat se separastickou droidí armádou, hrabětem Dooku a generálem Grievousem - v triu souběžných bitev.

Zdroj: Jedi News

Zpět na začátek

Příběh pro Star Wars Insider

Del Rey na své Facebookové stránce o SW knihách oznámil, že Davis J. Williams a Mark S. Williams píší dvoudílný krátký příběh pro Star Wars Insider. Příběh bude vyprávět o elitní skupině rebelských pilotů B-wingů na sebevražedné misi během bitvy o Endor. Příběh ponese název Blade Squadron. Grafickou stránku věci zajistí Chris Trevas.

„Příběh bude psán, jako kdyby to byly scény odstraněné z původního filmu a bude překypovat akcí a přesvědčivými postavami,” napsal Dal Rey.

Williams a Williams již dříve pro Star Wars Insider napsali příběh nazvaný Maze Run.

Zdroj: TheForce

Zpět na začátek